[Prodaja] Palit RTX 2060 super gaming OC 8gb

poruka: 25
|
čitano: 1.860
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Kupljena u Futura IT 04.05.2020, garancija do 04.05.2023. Samo za lagani gaming se koristila, radi bez greške. prodajem jer mi je preslaba za 2k 144hz+

moze se preuzeti u pon kada dode nova grafa i uvjerim se da sve radi kako spada

primopredaja rijeka i okolica, ili postom nakon uplate na racun

cijena 2000kn fiksno

rezervirano do ponedjelka

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2022 14:56 (Gemmy).
12 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Palit RTX 2060 super gaming OC 8gb

Može li bez uplate na račun,tj. plaćanje pouzećem,nije da ti ne vjerujem,ali ti ne vjerujem.

18 godina
Moze, ali ce cijena biti visa 100kn vjerovatno radi otkupnine i poštarine.

U slucaju placanja na racun ja rijesavam postarinu.
18 godina

Koje su to gluposti sa pouzečem....nijedan poštar odnosno dostavljač  ti neda otvoriti paket prije davanja novca....tako da je to glupost...da ne govorim da te nebude čekao da ti i isprobaš karticu da vidi jesi li zadovoljan....čovjek je legit, kupovao sam osobno od njega i sve je ok...

12 godina

Uzmes payprotect prek njuskala i nema brige sa prevarom.Uplate na račun su ludost.. 

18 godina
Ja sam hrpu puta trgovao na pce i bug forumu s uplatama na racun. S starijim clanovima naravno. Ove koji imaju par postova i par mjeseci staza ne gledam.

Ja sam pred neki dan uplatio na racun za 3080 unaprijed cijelu svotu. Isto kao i pred godinu dvije za cijelu konfu, i isto tako za manje stvari.

Isto tako je kolega mi uplatio 2k za grafu jucer iako je saljem tek u ponedjeljak.

Sta se ljudi toliko plase da ce ih svatko opljackat, ako imaju njihove podatke. Broj racuna, lokaciju di zive, i ime prezime i broj telefona?
Govorim o forumima gdje su ljudi vec duze vrijeme. I isli na cuge/klope skupa.

Na njuskalu nebi nikom uplatio unaprijed vecu svotu

Uglavnom moze lock jer je prodana
12 godina
protjeran

Gemmi daj ne jebi za sto kuna čovjeka.

Doslovno ste ispod cijene uboli 3080 a sad svoju bi prodao za nabavnu cijenu.

Plati mrtvu postarinu 40kn covjeku i ja cu ti uplatit tih 40kn

Ajde da je 300kn u pitanju , a ne 40 i jos 100kn tražiš

Ovo nije u redu!! Stignes jos ispravit stvar i bit čovjek

Bero
18 godina
Postarinu cu ja platiti, to nije problem.

Nego kada dode dodatni trosak od poste 100 kn otkupnine se meni zale kasnije, a ja nemam utjecaja na postinu proviziju.

I ako mislis da sm uzeo ovu bez garancije za 4800kn, nisam. Radije sam dao 20% vise za 3g garancije u firmi gdje mi je ostatak kompe slozen.

Par puta mi se desilo da nisu htjeli preuzet jer je trosak bio veci od dogovorenog za tih 100kn. I sada ti budi bez grafe tjedan dana doj se vrati i trazi novog kupca.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2022 11:58 (Gemmy).
18 godina

sad sam se sjetio zašto nisam na ovom forumu bio aktivan 10tak godina....Živili

Gemmy ne trudi se...biži ća

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2022 11:59 (Wiz3m4n).
10 godina
Na taj iznos slanje hp s otkupninom bi vjerovatno bio preko 100kn....

Placas postarinu, proviziju, naknadu za prijenos novca, postarinu na to.....

Uostalom sto.prodavaca briga, ako kupac inzistira da plati pouzecem iz nekog svog razloga, salji pouzecem... Briga te koliko ce on naknade za tu uslugu platiti, ti ces svoj trazeni iznos dobiti bez ikakvog dodatnog troska.....

Osobno izbjegavam prodavace gdje je postarina besplatna, odnosno uracunata u cijenu. Iz prakse, takav paket salju maltene kao najobicnije pismo, najjeftinijim mogucim nacinima, ne jednom su skupe stvari stizale u kovertama, ili omotane burek papirom, a kad pogledas cijenu postarine, vidis da je ista placena par kn....

Ne hvala, popu popovo, evo lijepo 100kn vise, ali da stigne kako treba....

Naravno ne kazem da se ovo odnosi na doticnog kolegu, samo kazem da je placanje otkupninom u 99% slucajeva nacin na koji ja kupujem....

A da ce te netko zajebati pa vratiti paket, hoce, desi se i to.
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2022 12:00 (Damir22).
18 godina
Damir22 kaže...
Na taj iznos slanje hp s otkupninom bi vjerovatno bio preko 100kn....

Placas postarinu, proviziju, naknadu za prijenos novca, postarinu na to.....

Uostalom sto.prodavaca briga, ako kupac inzistira da plati pouzecem iz nekog svog razloga, salji pouzecem... Briga te koliko ce on naknade za tu uslugu platiti, ti ces svoj trazeni iznos dobiti bez ikakvog dodatnog troska.....

Osobno izbjegavam prodavace gdje je postarina besplatna, odnosno uracunata u cijenu. Iz prakse, takav paket salju maltene kao najobicnije pismo, najjeftinijim mogucim nacinima, ne jednom su skupe stvari stizale u kovertama, ili omotane burek papirom, a kad pogledas cijenu postarine, vidis da je ista placena par kn....

Ne hvala, popu popovo, evo lijepo 100kn vise, ali da stigne kako treba....

Naravno ne kazem da se ovo odnosi na doticnog kolegu, samo kazem da je placanje otkupninom u 99% slucajeva nacin na koji ja kupujem....

A da ce te netko zajebati pa vratiti paket, hoce, desi se i to.

Nikoga ne branim no ako prodaješ nbešto što koristiš bez toga si oko 7 dana i novca jer ga dobiješ kroz tih 4 do 7 dana, a ako se kupac predomisli onda plačaš duplu poštarinu i ispadneš magarac....u tome je stvar...onako nacrtano

8 godina
Da al ako mu lik ne podigne paket izgubiš i tih 100 i extra ti pošta nešto zaračuna povrat paketa tako da onaj koji šalje otkupninom ima šta izgubit
10 godina
Naravno, slazem se, kako god okrenes stvar je povjerenja...

Nisam nikome vratio paket, preferiram takav nacin, ako prodavatelj inzistira na prethodnoj uplati, onda je stvar moje procjene, kupiti ili traziti dalje.

No, nitko nista ne gubi, prvo pitanje je dali je predmet jos dostupan i dali je opcija placanje pouzecem. I odmah se sve razrijesi.

A da, posta je spora, no jbg, rade tako kako rade.....
12 godina
protjeran

Onda uplata 100kn otkupnina 1900 i ende a je teako dogovorit posao 🤣🤣

Bero
18 godina
Nema mi smisla gubit 100kn tako, ako mi jos 10 ljudi nudi trazenu cifru.
Cijenu sam stavio realnu. 300 kn ispod najeftinije na njukalu. Cak je i ispod cijene jer sam dobio 10 poruka isti dan.

Smatram se postenim trgovcem, nakon uplate cuvam lovu tjedan dana, ako se kupac predomisli da imam za vratit lovu za proizvod.

Na ovom forumu i njuskalu ima dosta nesigurnih kupaca, pa i to najbolje znas jer si pred malo prodao 3070.
12 godina
protjeran

Hvala Bogu nisam nikome sa foruma prodao jer bi vjerojatno na njuski zavrsila no nebitno. Ja sam stavio cijenu i spuštao i to vrlo brzo i prodao za razumne novce. 

Ako ti se toliko ljudi javilo ne vidim problem, ne gubiš vrijeme već prodaš. Mene su za karticu zeznuli nekoliko puta uplatim gls ovi odustanu. Jedan je bio posten i uplatio novce jer je realno kriv. A to da se cijenkaš za sto kuna evidentno se vido po tvom odgovoru. Ugl toliko od mene. Sretno s prodajom, bit će ti jasno o čemu pričam kad i sam budeš kupovao a fali ti 100kn

Bero
15 godina
dejo74 kaže...
Da al ako mu lik ne podigne paket izgubiš i tih 100 i extra ti pošta nešto zaračuna povrat paketa tako da onaj koji šalje otkupninom ima šta izgubit

Ma da, baš je isto izgubiti par sto kuna i izgubiti par tisuća. Bilo je na forumu vatanja koliko hoćeš, lik uplati novce unaprijed, a onda zivka i moli prodavača da pošalje. Onaj Trpi ili kako se već zove je primjer toga.

Bero_ng95 kaže...

Onda uplata 100kn otkupnina 1900 i ende a je teako dogovorit posao 🤣🤣

I na ovo bih pristao odmah, a ne uplatiti sve pa se nadaj najboljem. Ne hvala.

No Fear. No Excuses. No Limits. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2022 13:03 (Valentin17).
8 godina
pa ti slobodno Valentin svoje gubi kad budeš slao otkupninom a ciglu možeš i otkupninom dobit umjesto ajfona ;)
18 godina
Bero_ng95 kaže...

Hvala Bogu nisam nikome sa foruma prodao jer bi vjerojatno na njuski zavrsila no nebitno. Ja sam stavio cijenu i spuštao i to vrlo brzo i prodao za razumne novce. 

Ako ti se toliko ljudi javilo ne vidim problem, ne gubiš vrijeme već prodaš. Mene su za karticu zeznuli nekoliko puta uplatim gls ovi odustanu. Jedan je bio posten i uplatio novce jer je realno kriv. A to da se cijenkaš za sto kuna evidentno se vido po tvom odgovoru. Ugl toliko od mene. Sretno s prodajom, bit će ti jasno o čemu pričam kad i sam budeš kupovao a fali ti 100kn

ja se nisam cijenko za 100kn.

ja sam stavio fiksnu cijenu. stvar je principa

postarinu placam ja, ali ne placam troskove otkupnine

mozda sam trebaao stavit 200kn visu, pa spustit 200kn kad pitaju. jer vidim da 90% ljudi ce ic spustat cijenu. bez obrzira koliko je jeftinija od drugih

barem mi ne nude koze, ovce i takve stvari kao kad prodajes neke skuplje stvari xD

da zivim u zg kao vecina ljudi sta trguje ovdje bi se sve rijesilo u jedan dan, ovako se oduzi uvjek

najradije bi da se isproba na mjestu, popijes pice dok testiras i na kraju znas sta dobijes.

15 godina
dejo74 kaže...
pa ti slobodno Valentin svoje gubi kad budeš slao otkupninom a ciglu možeš i otkupninom dobit umjesto ajfona ;)

Naći ćeš se ti na drugoj strani kad tad pa ti uplaćuj sve unaprijed i nadaj se da nećeš dobiti ciglu umjesto ajfona. 

Razumijem da se svaki prodavač želi zaštiti najbolje što može, ali to ima dvije strane i kad tad se nađeš na onoj na kojoj nije baš ugodno. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2022 15:55 (Valentin17).
8 godina

bio sam ja na obje strane i tu nema nevinih ni pobjednika jednostvano je stvar takva kakva je nema treće strane mora neko rizik prihvatit, tako i funkcionira trgovina 

15 godina
dejo74 kaže...

bio sam ja na obje strane i tu nema nevinih ni pobjednika jednostvano je stvar takva kakva je nema treće strane mora neko rizik prihvatit, tako i funkcionira trgovina 

Mislim da ako se uplati neka manja kapara, da se to može umanjiti bitno, a da opet svi budu zadovoljni. Uplatim npr. 100 kn i ako ne preuzmem paket, ostao sam bez 100 kn i to je fer,

nikako nije fer da samo jedna strana snosi rizik.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2022 19:57 (Valentin17).
3 godine
protjeran
Ja otvorio bez problema. Pošta.
15 godina
silvio3105 kaže...
Ja otvorio bez problema. Pošta.

Također, čak je čovjek inzistirao da sam pogledam da li je sve u redu.

10 godina
To je posta uvela nedavno, da smijes pregledati sadrzaj paketa prije placanja/preuzimanja.

Mozda zbog kupaca iz rovinjskog sela ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice