Pozdrav Ekipa
Prodajem navedenu karticu. Kupljena u 11. mjesecu 2021. Posjedujem HR Garanciju, Racun, Kutiju i cijeli bundle.
Moguc test kod mene.
https://www.msi.com/Graphics-Card/Radeon-RX-6800-XT-GAMING-X-TRIO-16G/support
Cijena 9500kn
Pozdrav Ekipa
Prodajem navedenu karticu. Kupljena u 11. mjesecu 2021. Posjedujem HR Garanciju, Racun, Kutiju i cijeli bundle.
Moguc test kod mene.
https://www.msi.com/Graphics-Card/Radeon-RX-6800-XT-GAMING-X-TRIO-16G/support
Cijena 9500kn
Pa tek si ju kupio i vec ju prodajes xd?
Ovo su zadnji trzajevi bolesnih cijena.
Zaporozac : Zbilja ne razumijem poantu ovakvih komentara a na bugu sam zbilja dugo i prodao sam tonu toga. Ukoliko ti cijena ne odgovara, cemu komentar?
Andy: Iskreno malo mi je dosadio setup pa ocu napraviti neke pretumbacije. Nema smisla znam al sta cu haha
Pretjeruješ sa cjenom za par mjeseci će vrijedit 5000kn ako i toliko
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Mislim kamo srece da se trziste stabilizira. Pogotovo bi to voljeli ljudi koji nisu nista ulozili zadnje 2,3 godine u hardver. Ja znam koliko sam je platio i naveo sam cijenu koja mi je sada prihvatljiva. Prodajem je sada ne za 5,6 mjeseci. Imao sam vec 2,3 upita sa njuskala.
8600kn NOVA u linksu :/
Ti si ju mogao platiti i 15000kn ..ona sad cca 8k vrijedi.
Ali drzim fige da upecas nekog mamlaza sa njuskala xD
Zaporozac : Zbilja ne razumijem poantu ovakvih komentara a na bugu sam zbilja dugo i prodao sam tonu toga. Ukoliko ti cijena ne odgovara, cemu komentar?
Poanta je da se potencijalni naivni kupac ne upeca na bleferski oglas sa suludom cijenom.
Svi su nešto pametni, a ne gledaju da sve to šta šaljete nisu iste verzije. Šta ako neko želi baš gaming x trio? Cijea novih je 10500kn skoro, tako da ako neko hoce ustediti 1000kn na prakticki novoj grafi zašto ne...
Svi su nešto pametni, a ne gledaju da sve to šta šaljete nisu iste verzije. Šta ako neko želi baš gaming x trio? Cijea novih je 10500kn skoro, tako da ako neko hoce ustediti 1000kn na prakticki novoj grafi zašto ne...
Ti definitivno nisi 
Odličan odgovor...
Barem mi je post popularan ako nista..
Hahahahahahahaha ili smo u sumi
Nova Cijena : 9200
Probaj sa 7500kn, za pocetak, pa lagano spustaj...
pa nisam ti ni lupio TD niti mi je to namjera...
jesam li rekao što protiv tebe ili tvoje kartice ?!
nisam..
naveo sam cijene dvije kartice s trio ventilatorom, koje su u trgovini jeftinije od tvoje...
što ti to smeta ?
Gdje su nestale dobre zelje, kolega nadam se da ces prodati i slicno :D
Gdje su nestale dobre zelje, kolega nadam se da ces prodati i slicno :D
Ne moze tebi nikakva nada pomoc s tim cijenama 
Slazem se
A nova serija pred vratima, i donosi drastično povečanje L2 keša, što će ostaviti trenutne grafe u prašini.
Nova cijena 8000.
Nova cijena 8000.
Jesu ovo oglasi ili humoristicna rubrika? Prodaje se na pcekspertu jedna 6800 XT Red Devil-ka, ne ide ni za 6800kn...
Koliko danas vrijedi? 😁
Mislim da je najbolje voditi se onom kripto izjavom "ako ne prodam nisam ni izgubio", ne treba ništa prodavati treba sve zadržati dok cijena ne skoči na prihvatljiv iznos.
Hej, ma skuzio sam i ja haha ne brini. Prodao sam svoje racunalo i slozio bi si nesto novo. Daj mi reci imas li kakav link od oglasa
ili nesto za neku 3080 12gb ili TI ili 6900xt za neku pristojnu cijenu. ( znam da sam licemjeran sad)
Hvala ti :)
Koliko danas vrijedi? 😁
Mislim da je najbolje voditi se onom kripto izjavom "ako ne prodam nisam ni izgubio", ne treba ništa prodavati treba sve zadržati dok cijena ne skoči na prihvatljiv iznos.
A skocit ce? Mora, a? 
Koliko danas vrijedi? 😁
A skocit ce? Mora, a? 
Kazu da je samo pitanje kad 😁
Nikad ne znaš sa cryptom...ja nakon onog prvog pada ETH-a probao prodati rx580 za 1500, ekipa mi nudila 800-1000
pa sam je umjesto toga sačuvao za sebe i nakon 2 godine prodao za 2900kn...ali mislim da je sad ipak daleko manja
šansa za tako nešto jer je u međuvremenu izašlo par generacija GPU-a i tržište je zasićeno
Hej, ma skuzio sam i ja haha ne brini. Prodao sam svoje racunalo i slozio bi si nesto novo. Daj mi reci imas li kakav link od oglasa
ili nesto za neku 3080 12gb ili TI ili 6900xt za neku pristojnu cijenu. ( znam da sam licemjeran sad)
Hvala ti :)
A koje bacanje love za 10-15 FPS-a.
edit: i ja sam razmišljao o toj kombinacija, al nema šanse. Možda rx 6950 xt ili 3090, al opet skupo mi.