[Prodaja] Grafičke kartice R9 390 8GB i mining edi

poruka: 6
|
čitano: 1.258
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] Grafičke kartice R9 390 8GB i P106 100

Pozdrav, prodajem naslovljene kartice, nešto sam malo experimentirao sa Miningom pa sam uzeo od kolege s foruma p106-100 Nvidine grafe tako da imam te dvije za prodat imam također i R9 390 Strix ona ima i kutiju i sve s njom se i nije minalo skoro ništa već sam nešto isprobavao tu su i modificirani hladnjaci ručni rad hahah, dobra je za nešto odigrat svakako, a ove dvije p106-100 možda se isto mogu koristit za gejming al treba malo istražiti po forumima ima nekih modova. Ovi modeli imaju izlaz hdmi pa treba probat ali nemam vremena se time zabavljati neka neko mlađi s više vremena pravi modove i vježba.

Cijene ima na njušci P106-100 najjeftinija 90e.

Isto tako R9 390 oko 100e.

Pa ćemo tako staviti kao okvir pošto treba neku cijenu staviti ponudite i dogovorimo se najboljem ponuđaču šaljem i to je to.

Kartice su očišćene, promjenjena pasta MX4. Tako da nema brige.

Može komplet može pojedinačno kako god, šaljem čime god, osobno, dvosobno po želji.

2 godine

r9 390 100eura 

ako ti netko ponudi 100eura za komplet ove teške krame zaslužio je i ćevape da mu platiš bez razmišljanja

14 godina

Ako znaš čitat s razumjevanjem pročitaj ponovno, pa ćeš vidjet da sam napisao okvirno cijene s njuške a ne da tražim 100e za nju. Meni to stoji nekom možda za nešto može koristit. Naravno da ću razmotrit svaku ponudu s obzirom predmete ne koristim bila ona 10, 20 ili 50e. Ne znam čemu negativizam na oglas i neki kvazi humor od kojeg je smješnije to što ne razumiješ što sam napiso u odnosu na tvoj "smješni komentar". 

2 godine
Re: [Prodaja] Grafičke kartice R9 390 8GB i mining
Over(C)lock kaže...

Ako znaš čitat s razumjevanjem pročitaj ponovno, pa ćeš vidjet da sam napisao okvirno cijene s njuške a ne da tražim 100e za nju. Meni to stoji nekom možda za nešto može koristit. Naravno da ću razmotrit svaku ponudu s obzirom predmete ne koristim bila ona 10, 20 ili 50e. Ne znam čemu negativizam na oglas i neki kvazi humor od kojeg je smješnije to što ne razumiješ što sam napiso u odnosu na tvoj "smješni komentar". 

"Cijene ima na njušci P106-100 najjeftinija 90e.

Isto tako R9 390 oko 100e.

Pa ćemo tako staviti kao okvir pošto treba neku cijenu staviti ponudite i dogovorimo se najboljem ponuđaču šaljem i to je to."

jasno da nisi rekao fixno 100eura, al onaj tko ovdje stavlja ovakve njuškalo cijene kao "okvir" nikad nije imao namjeru prodat HW po realnoj cijeni.... sad mi kreni pričat o tržistu i sl. proljevima petparačkih preprodavača stare krame  

12 godina

Ta kartica je ušla u Legacy tj nema više drivera za nju te optimizacije za novije igre.

15 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Grafičke kartice R9 390 8GB i mining
50e bi bilo realnije :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice