[Prodaja] Be quiet! Dark Power Pro 11 650W, 80 PLU

poruka: 20
|
čitano: 2.162
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

be quiet! Dark Power Pro 11 650W, 80 PLUS Platinum

Kupljeno krajem 11. mjeseca 2018. godine, korišteno 5 mjeseci, stanje kao novo. Od pribora je sve prisutno, full bundle. Garancija je u trajanju od 5 godina, te prilažem kopiju računa. Najniža cijena novog napajanja u dućanu je 1380,99kn

CIJENA: 800kn -> 700kn  Povučeno iz prodaje, postoje bolja napajanja za kupiti

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2019 19:25 (Rasho).
15 godina
Re: [Prodaja] Be quiet! Dark Power Pro 11 650W, 80
Rasho kaže...

Debelo precjenjeno odmah u startu, ne vrijedi to te novce, mislim na novo u dućanu.

Priznam da je platinum, ali ima čak i tu boljih odabira u vidu Corsair HX serije ili Seasonic Prime Platinum serije,

a ako se gleda isplativost, nema boljega i Seasonic Focus Gold 850W modela za daleko ispod 1000 kn sa duplo više garancije.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2019 18:24 (Valentin17).
16 godina
neaktivan

700kn

13 godina
Valentin17 kaže...
Rasho kaže...

Debelo precjenjeno odmah u startu, ne vrijedi to te novce, mislim na novo u dućanu.

Priznam da je platinum, ali ima čak i tu boljih odabira u vidu Corsair HX serije ili Seasonic Prime Platinum serije,

a ako se gleda isplativost, nema boljega i Seasonic Focus Gold 850W modela za daleko ispod 1000 kn sa duplo više garancije.

tako je seasonic rastura sa svojima Gold modelima.Pogođeno i za te pare nema bolje.

16 godina
neaktivan

Povlačim onda iz prodaje, kad ima boljih napajanja od ovog. Poslužit će kad tada.

7 godina
Rasho kaže...

Povlačim onda iz prodaje, kad ima boljih napajanja od ovog. Poslužit će kad tada.

Pametno, ovo napajanje ne vrijedi ni 200kn kad za tu paru imas napajanja od 750W na njuskalu. 

16 godina
neaktivan
paqsha kaže...
Rasho kaže...

Pametno, ovo napajanje ne vrijedi ni 200kn kad za tu paru imas napajanja od 750W na njuskalu. 

istina..

15 godina
Rasho kaže...

Zato se prilikom kupovine treba informirati i ne kupovati precjenjene stvari.

Ja imam doma Seasonic Prime Titanium, tako nešto je jako teško prodati s obzirom koliko sam ga platio,

svatko radije bude uzeo novi Focus, Corsair RMx, HX, EVGU G2 ili G3, a da ne govorim koliko ljudi kupuje

FSP Hyper za 400 ili 500 kn i pogone iste konfiguracije kao i ti sa time napajanjem.

Za ovo prodati moraš baš naletjeti na nekoga tko je spreman platiti premium napajanje, a takvih nema puno.

Isto tako vidim pod Moj PC dosta premium komponenti kao npr. ploča, nekada mrak ploča, platio si je dosta siguran sam,

a danas je to ploča propaloga socketa i bez garancije, praktički neisplativo prodavati, ista stvar ti je SSD, grafičke kartice, procesor,

najbolje koristiti dok god radi.

Eto primjer PC experta, čovjek prodaje RAM, nov i nekorišten za 600 kn (slika ispod), a u dućanu kupiš novi RAM sa duplo više garancije

za 24 kn više, cijena mu je takva jer ga je vjerojatno kupio kad su cijene bile paprene i sada se ravna prema tome, a ne prema tome

da su cijene RAMa pale kao dionice na burzi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2019 19:54 (Valentin17).
16 godina
neaktivan

Ha gle, stavio sam cijenu skoro 50% od najniže cijene u dućanu, al očito to ne paše na forumu, pa ću ga prodati na njuskalu jednostavno, da se tu ne sramotim. Također imam i 2 komada RTX 2080 Ti na prodaju, kojih me je sram staviti tu na forum, jer cu biti popljuvan, a na njuskalu ih prodam u roku od keks..

Ljudi uvijek ima, koji su spremni platiti premium, al očito ne na ovom forumu.. Kolega gore će uzeti rađe MS Industrial Platinum Pro 700W nego moje napajanje, jer to njegovo napajanje ima 50W više, te je bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2019 20:04 (Rasho).
15 godina
Rasho kaže...

Ha gle, stavio sam cijenu skoro 50% od najniže cijene u dućanu

Na Njuškalu je hrpa neinformiranih ljudi i tamo jedino i možeš prodati tako nešto.

Ove ljudi kuže neke stvari i neće platit nešto što ne vrijedi te novce, nitko tebe nije silio da već u startu preplatiš napajanje,

mogao si uzeti Seasonic Focus 850W za 900 kn novi sa 10 godina garancije, sada bi dobio 750 kn za njega bez problema.

Jebga, ja sam za 600 kn kupio ASUS Maksimus Hero VIII 1151 ploču i procesor Celeron G3930 sa 8 mjeseci garancije još,

čovjek platio 2350 kn u startu, izgubio novaca i novaca na tome, ali tako to je.

ps. u potpisu ti vidim EVGA G2 napajanje, to je bolje napajanje od ovoga koje ti prodaješ (ne mislim na ovo jače), a novo

košta skoro 400 kn manje od toga BeQuieta.

ps. 2 eto još jedno primjera, KLIK, skoro 350 kn manje za kvalitetnije napajanje od tvoga. Tko bi dao 1400 kn za ovo tvoje.

Rasho kaže...

Kolega gore će uzeti rađe MS Industrial Platinum Pro 700W nego moje napajanje, jer to njegovo napajanje ima 50W više, te je bolje.

Zašto prelaziš u krajnost sada??? Ja navodim kvalitetnija napajanja od tvoja za manje novaca, ovaj MS ti nije nikakva usporedba jer je smeće.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2019 20:28 (Valentin17).
16 godina
neaktivan

Samo što je stvar što ga ne prodajem za 1400, nego za 700

15 godina
Rasho kaže...

https://www.instar-informatika.hr/napajanje-seasonic-focus-plus-650-gold/0151480/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Za 36 kn više dobije novo, zapakirano i nekorišteno napajanje kvalitetnije od tvoga, garancija je dupla.

https://seasonic.com/focus-plus-gold

https://www.hardocp.com/article/2018/07/24/seasonic_focus_plus_gold_650w_power_supply_review/9

Detaljna recenzija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2019 20:38 (Valentin17).
7 godina

na njuskalu kupim za 200kn 750W napajanje i radi komp ko i s ovim od 1000kn sto ti navodis 

14 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
Rasho kaže...

https://www.instar-informatika.hr/napajanje-seasonic-focus-plus-650-gold/0151480/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Za 36 kn više dobije novo, zapakirano i nekorišteno napajanje kvalitetnije od tvoga, garancija je dupla.

https://seasonic.com/focus-plus-gold

https://www.hardocp.com/article/2018/07/24/seasonic_focus_plus_gold_650w_power_supply_review/9

Detaljna recenzija.

o tome jel bolje se moze diskutirati,

platinum je platinum,

be quiet je vise cool

14 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

Eto primjer PC experta, čovjek prodaje RAM, nov i nekorišten za 600 kn (slika ispod), a u dućanu kupiš novi RAM sa duplo više garancije

za 24 kn više, cijena mu je takva jer ga je vjerojatno kupio kad su cijene bile paprene i sada se ravna prema tome, a ne prema tome

da su cijene RAMa pale kao dionice na burzi.

Ja sam unatoc cijeni od 625 kuna ovih u trgovini ponudio 500 pa je rekao da ce ih za 500 kn radije ostavit sebi nego ih prodat meni...

Ima navodno zaintresiranih na drugim forumima, ovdje na bugu je isto oglas...

T.L. - za zahvalu udri hvala // WoT and pubg: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2019 8:42 (Tomo53nja).
17 godina
neaktivan

Po kojoj logici taj ram vrijedi 450kn ako je nov,zapakiran s papirima i najjeftiniji u ducanu 650kn?

8 godina
odjavljen

lega Valentin17 je jedna obicna provokatorska.....koja 99%svoga vremena na ovom forumu spamma oglase te zasluzuje ban xD

a covjek nije niti jednu stvar prodao na ovoj trznici?

16 godina

Nakon stjepka red je da dotični gospodin... napusti forum

10 godina

Ne vidim što se Valentina ima napadati... Skroz je realan i lijepo je objasnio što zašto.

Ajde za ram se tu može raspravljati, 500ak kn, nije baš da uvijek crkavaju, više ovisi o kupcima koji kupuju no neću tu dužiti raspravu

Baci neku ponudu za bilo kakav ssd i 8gb ddr4 rama
17 godina
neaktivan

Covjek prodaje ni godinu dana staro napajanje za 50% manje.Znaci za "to" napajanje je cijena dobra.Sad dal je to napajanje u startu precjenjeno il ima boljih za isto il manje novaca je drugi par gaca.

Kad je cijena graficke 50%,onda je to dobar deal..nemojte zajebavat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice