[Prodaja] Asus TUF Gaming OC GeForce RTX 3070 zaključana tema

poruka: 41
|
čitano: 4.508
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: [Prodaja] Asus TUF Gaming OC GeForce RTX 3070
pozurite dok ih nije prodo za dobru lovu na ibeju
12 godina
neaktivan
[Prodaja] Asus TUF Gaming OC GeForce RTX 3070

Nemam nista protiv mineanja i kripta, ali brate mili, pa da srežeš cijenu 50% puno je. Još Njemačke gare, imam 1660S i prodao bi ju za malo nizu cijenu nego su na njuškalu zbog njem. gar. a ne za višlju.

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2021 19:19 (D3lBoy).
17 godina

Čisto informativno, moja Palit 3070 Gaming Pro prije mjesec dana otišla za 7200 kn, iskreno i to mi je bilo ciganski, ali reko ajde da i ja profitiram od ove situacije, barem jednom u životu kada su u pitanju komponente. A ovih 20 000 kn po komadu mogu shvatiti jedino kao vic, ali izgleda da je nekima malo izuvući profit od nekih 2000-3000 kn pa imaju obraza stavljati i ovakve debilne cifre. Puno ljudi bi kruha bez motike, ali nejde to tako u realnom svijetu. 

12 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Čisto informativno, moja Palit 3070 Gaming Pro prije mjesec dana otišla za 7200 kn, iskreno i to mi je bilo ciganski, ali reko ajde da i ja profitiram od ove situacije, barem jednom u životu kada su u pitanju komponente. A ovih 20 000 kn po komadu mogu shvatiti jedino kao vic, ali izgleda da je nekima malo izuvući profit od nekih 2000-3000 kn pa imaju obraza stavljati i ovakve debilne cifre. Puno ljudi bi kruha bez motike, ali nejde to tako u realnom svijetu. 

od frenda rig 5 komada rtx 3070 otiso za 80 tisuca kuna

ne kuzim, tko ima para ce platit tko nema ce pisat gluposti

12 godina
neaktivan
user2206 kaže...
karlo125 kaže...

edit-

ustvari sta bi tu javno posto slike, ak ti treba kaj ko dokaz javi se u privatne

Čisto obavijest, tražio me Instagram profil (wtf?) da pošalje slike, kad sam spomenio da uploada na Imgur onda se više nije javljao. Ovakve trolere treba maknuti s foruma trajno.

gle, daj mi fejs profil ili insta da znam da nisi neki fejk ljigavac, snimit cu ti video pa gledaj koliko hoces

12 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Bravo, nek si ti meni sad odbrusio 🤪😂
Stari moj, ja tebi fino postam link na gotovu konfu kaj je jeftinija za 5,5k Kuna a ti onda smisliš to o 10 konfi. Jbt, pa i da mi treba precijenjena grafa tog ranga, ziher bih bolje kupio tu kompletnu konfu za 5,5k Kuna manje nego samo grafu za 20k.

problem je sta niko na lageru nema 50 grafickih kartica odmah, te gotove pc build-ove imas max 5 komada...

links 0

protis 0

eto dok ti tu meni pises gluposti, meni otisle vec dvije kartice po malo snizenoj cijeni

16 godina
3090 u uk je 2499 funti..
R33mba#2892
17 godina

Ja jučer za 8000kn kupio 4 Zotac modela, isto europa.
I za 8500kn inno3d model.
Novo u dučanu, tako da 10k bih rekao da je pretjerana cijena, a 20k, klasa optimist 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
karlo125 kaže...
fromcelltohell kaže...
Bravo, nek si ti meni sad odbrusio 🤪😂
Stari moj, ja tebi fino postam link na gotovu konfu kaj je jeftinija za 5,5k Kuna a ti onda smisliš to o 10 konfi. Jbt, pa i da mi treba precijenjena grafa tog ranga, ziher bih bolje kupio tu kompletnu konfu za 5,5k Kuna manje nego samo grafu za 20k.

problem je sta niko na lageru nema 50 grafickih kartica odmah, te gotove pc build-ove imas max 5 komada...

links 0

protis 0

eto dok ti tu meni pises gluposti, meni otisle vec dvije kartice po malo snizenoj cijeni

Dobro je, neka te. Ja tebi pišem gluposti. Joj mene, baš sam glup. Sorry, glup sam ali baš baš. Evo, neću više. 

Tigar Krezumica From all the things i lost, i miss my mind the most!
17 godina
karlo125 kaže...
lobotomac90 kaže...

od frenda rig 5 komada rtx 3070 otiso za 80 tisuca kuna

ne kuzim, tko ima para ce platit tko nema ce pisat gluposti

Legić, pa da na lotu dobijem i da ne znam šta ću s novcima, ne bi ti dao toliku cifru iz jednog jedinog razloga, a to je da ti cijena kretenska i krajnje bezobrazna,pa ti reci što hoćeš. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2021 20:32 (lobotomac90).
12 godina
neaktivan

ovdje se prevec pise a niko nis ne kupuje, odo na ibej aj bo aj

molim moda da zakljuca temu

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2021 21:19 (karlo125).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice