[Prodaja] Asus Strix GTX 980ti DC3OC. zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 1.694
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
[Prodaja] Asus Strix GTX 980ti DC3OC

Pozdrav

Prodajem grafičku karticu Asus Strix GTX 980ti DC3OC.

Grafa je u besprijekornom stanju i nikad nije oveclockana.

Cijena: 1200 kn.

Detaljne specifikacije:

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/asus-strix-gtx-980-ti-directcu-iii-oc.b3317

Zahvaljujem se.

Lp,

Stjepan

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2022 20:13 (LaziusZG).
14 godina
[Prodaja] Asus Strix GTX 980ti DC3OC.

zanemari

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2022 0:00 (MGloc).
4 godine
protjeran
Re: [Prodaja] Asus Strix GTX 980ti DC3OC.
MGloc kaže...

zanemari

nemoj tako, napisi nesto. 1660 obrise pod, stari drlog, sad ce nove, nebi ja - nesto si mislio od tog?

12 godina

Ne razumijem ovo.

Cijena je sasvim pristojna s obzirom da je to od Asusa i rijetka je.

13 godina

Realno, da dobijes milju za nju mozes biti sretan.

5 generacija stara kartica...

dobro da i radi jos.

4 godine
protjeran

milja = 1000000

soma = 1000

12 godina

Grafa i dalje ima odličnu snagu za full HD, a bome sam ju koristio i za 5760 x 1080 rezoluciju sasvim solidno.

Probao sam prvo tu oglas, ali uvijek se nađu ljubomorni likovi sa slabim konfiguracijama koji kritiziraju ili komentiraju umjesto da ignoriraju ako ih ne zanima oglas.

Ja nikad nisam kometirao tuđe oglase a svašta sam vidio, ali neki očitu imaju tu potrebu da si ispune vlastitu prazninu.

Ali to je demokracija.

Cijena nije fiksna.

1200 kn za onog tko dođe po nju. U Zagrebu sam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2022 19:04 (LaziusZG).
3 godine
protjeran
Misliš skupina od 18 likova?
Da je dva-tri pa hajd, al' 18 likova... to ti govori nešto.
12 godina

Ljudi su ogorčeni zbog cijene grafičkih.

I ja bih da su cijene kao prije. Ali još nisu zbog majnanja, korone, inflacije, ratova.

Sad sam kupio EVGA GTX 1080 ti SC2 Hybrid na Ebay aukciji u Njemačkoj za 2500 kn rabljenu sa svom ambalažom kao nova i smatram da sam odlično prošao s obzirom na okolnosti.

I da sam stavio 800 kn, bilo bi dosta thumbs down jer je takvo vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2022 19:21 (LaziusZG).
10 godina
Ta kartica nije polovna vrijedila te pare ni prije 3 godine, kad su cijene bile normalne....

Ne vrijedi ni danas, ma kakva god kriza i napuhane cijene bile....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
14 godina
silvio3105 kaže...
Misliš skupina od 18 likova?
Da je dva-tri pa hajd, al' 18 likova... to ti govori nešto.

Evo ja Sam dvadeseti.

A gle 150e nije puno za tu karticu iako nema bas nekog smisla pored GTX 1060 a i puno jace i novije kartice idu po 1500kn kao npr.gtx1660

12 godina

GTX 980ti je jača od 1060 i slična kao GTX 1660 barem koliko vidim po benchmarkovima na internetu. Zato sam i stavio manju cijenu od ovih koliko vidim na njuškalu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2022 20:25 (LaziusZG).
12 godina
Nisi u pravu, znam kakve su cijene bile prije 3 godine i koliko je realno vrijedila.
Ali zanimljivo je da najnegativnije komentare daju ljudi s najslabijim konfiguracijama.
Jedno su želje, a drugo je tržište. Odi u trgovinu i reci zašto je sve poskupilo. Odi u auto salon i seri prodavaču zašto je skupo.
14 godina

Mining jer zavrsio, ljudi prodaju rx 5700 po 200e.1660 je izasla 2019 dok je ova iz 2016,osobno ne bi dao vise od 1000kn za karticu staru 7 godina a bome ne bi dao preko 2000kn za 5 godina staru gtx 1080ti...U svakom slcuaju ako gtx 970 vrijedi 500-700kn onda 980ti vrijedi 1000kn rekao bi da je 1200kn ok cijena iz toga razloga evo ti jedan TU.

13 godina
protjeran

U tome je caka, "vrijedi" prodavaču određenu svotu + nostalgija, na tržištu je kaos, jer neki misle da još vlada kriptomanija i da se svako govno prodaje za lude novce, drugi dio tržišta ima realne cijene, ali takvi oglasi su aktivni jedva 24 sata, jer se odma sve proda. Dok ovi koji debelo precijenjuju vladaju oglasima, jer nikako da ih maknu pošto nitko ne želi kupiti za te lude novce.

Ja osobno imam 3070 (kupio za 2600, 2 komada, u razmaku 2 tjedna, pošto sam prvu slučajno skršio, i to sa skoro 2 godine garancije), kupujem za drugu mašinu nekaj tek tako da daje sliku, i imam hrpu u ponudi (minerskih) RX580 8gb za 500-600 kn, 1660ti za 1200 kn jedna se jučer pojavila, 1070 za 600 kn maloprije došla u inbox i sl.

Normalni ljudi kuže da ako žele maknuti nešto iz kuće što je staro godinama, ne žele da im stoji bezveze, barem nekakve novce da dobe prije nego postane doslovno bezvrijedno, prodaju za realne pare, ostali gledaju svoje komponente i drže ih na oglasima mjesecima samo da bi drugi rekli "za tOliKo se pRodAju na nJušKAlu", pa da se prodaju nebi oglas stajao toliko dugo.

U prijevodu, ako je želiš prodati progutaj ponos i daj je za normalne novce, ako je prodaješ da bi zaradio, krivu grafičku imaš, a ako samo trolaš, čestitam, uspio si.

P.S. Ne, ne nudim se kao kupac, ne zanima me ta generacija grafi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2022 6:45 (Jarvan).
12 godina

Tu se raspravlja, a svi bi probali izvuči što više od prodaje.

Kad bi netko prodavao auto ili stan, uvijek se ide na tržišnu cijenu pa ako ne ide onda se smanji.

To je trgovina,nije to caritas. Tko je lud da odmah stavi manju cijenu.

Pa nećeš si sam rušit cijenu odmah na početku. To su osnove trgovine.

Tu se vidi doza neznanja ljudi kako trgovina funkcionira.

Danas ću je probat stavit na njuskalo i facebook marketplace pa ako ne ide onda spustim na 1000 kn.

200 kn manje nije mi problem. Grafa je starija ali ima kvalitetne dijelove, ipak je to ASUS.

Čovjek nešto proba proba prodat, odmah skaću ljudi i seru.

Da sam stavio 2000 kn, sebe bih bičevao.

Da besplatno poklanjam bilo bi loših komentara i palaca dolje jer je grafa stara.

Znam lika koji je poklanjao gtx 680 i napali su ga da je prestara. Imali su zahtjeve da im dostavi, plati poštarinu, ma svašta.

Prodao je za neku simboličnu cijenu i bolje je prošao.

Takav je mentalni sklop na balkanu.

PS. I znam sve o majnanju i da se ethereum više ne majna i te fore.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2022 9:18 (LaziusZG).
13 godina
protjeran
LaziusZG kaže...

Tu se raspravlja, a svi bi probali izvuči što više od prodaje.

Kad bi netko prodavao auto ili stan, uvijek se ide na tržišnu cijenu pa ako ne ide onda se smanji.

To je trgovina,nije to caritas. Tko je lud da odmah stavi manju cijenu.

Pa nećeš si sam rušit cijenu odmah na početku. To su osnove trgovine.

Tu se vidi doza neznanja ljudi kako trgovina funkcionira.

Danas ću je probat stavit na njuskalo i facebook marketplace pa ako ne ide onda spustim na 1000 kn.

200 kn manje nije mi problem. Grafa je starija ali ima kvalitetne dijelove, ipak je to ASUS.

Čovjek nešto proba proba prodat, odmah skaću ljudi i seru.

Da sam stavio 2000 kn, sebe bih bičevao.

Da besplatno poklanjam bilo bi loših komentara i palaca dolje jer je grafa stara.

Znam lika koji je poklanjao gtx 680 i napali su ga da je prestara. Imali su zahtjeve da im dostavi, plati poštarinu, ma svašta.

Prodao je za neku simboličnu cijenu i bolje je prošao.

Takav je mentalni sklop na balkanu.

PS. I znam sve o majnanju i da se ethereum više ne majna i te fore.

Kaj s tobom nije u redu??

Nitko ne traži da je pokloniš, ti pričaš kako "ima kvalitetne dijelove", pa ne prodaješ golfa jebote.

Jel ispravna il neispravna, ima ili nema garanciju, i koliko možeš dobiti za nju.

Sentimentalnu vrijednost, tvoje želje i snove te ostale osobne drame ne dodaju ništa na cijenu artikla koji prodaješ, što god to bilo.

Nakon hrpe postova ako nisi dosad shvatio, cijena je najmanji problem vjerojatno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice