[Prodaja] 3060 TI GIGABYTE Vision OC zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.811
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Prodaja] 3060 TI GIGABYTE Vision OC

Prodajem 3060 TI GIGABYTE VISION OC  pod garancijom još cca20mj, HR račun, veća verzija sa vrhunskim hlađenjem i performansama ( nije ona mala sa 2 venta kakve su 90% nego puni format sa 3 venta i 8+6 ).

Nikad majnala niti sekunde, kako sam je kupio bila u kompu do sad dok nisam 4070ti kupio, radi savršeno, tiha, nikad nikakvih problema ...

Cijena 400€

Primopredaja Zagreb ili šaljem poštom isključivo po prethodnoj uplati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2023 19:18 (VooDooZg).
12 godina

Al si ju zabrio svaka cast...po meni ti je 350 vrh vrhova ako i to.sretno

13 godina

da mi je samo znati kak volju imate a ni jedan ni u primislima da je kupi pa pita ili nešto bitno da downvote-a -- stvarno ste bjede ljudske ali ak vas to ispunjava svaka čast - ajd GSP je nekaj suvislo napisao a ostali kao lešinari, ne znam mene kad nekaj ne zanima ili mi je skupo ili mi se čini previše preskočim ili mu napišem da mu nudim tliko i toliko ali valjda je lljepše biti jadnik jbg!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2023 23:12 (VooDooZg).
4 godine

Čuj !

Nisi ni ti puno bolji...

Ponizio si nas s malim, odn. s istom karticom koja ima "samo" dva coolera, ovom rečenicom "veća verzija sa vrhunskim hlađenjem i performansama ( nije ona mala sa 2 venta kakve su 90% nego puni format sa 3 venta i 8+6 )."

合氣道 Leptiri poput Monarha su najsposobnija vrsta na planetu, a nemaju mozak ...možda baš zato...
16 godina

Easy...Tumbs down gledaj kao "previše tražiš ne vrijedi toliko" a ne kao osobni napad na tebe.

13 godina

Evo na žalost svih vrlih eksperta na forumu došao je ovaj tužan dan za njih 35 - prodana je grafička danas za 380€ !!

Znam da vam je teško i da je ovo strašan udarac na vaš ego ali izdržite jer kud bi ovaj forum otišao i šta bi bio bez dežurnih downvote-ra i pljuvatelja oglasa ... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice