[Prodaja] 2x Asus ROG Striker Platinum GTX 760 4GB
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.914
- |
- moderatori:
XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lock, otišlo
blago kupcu xd
....a što da ne???
Na niti jednom oglasu nisam napisao da su cijene fiksne, štoviše, čak je pisalo da je sve stvar dogovora.
Mislio sam šutjeti na pojedine vaše komentare i pregršt TD-ova al evo neću.
Upravo zbog takvih trollera kao što si ti sam i stavio cijene koje jesam. Da me ne zoveš ni ne šalješ poruke jer da sam stavio cijenu koja tebi odgovara, slao bi mi poruke da ti spustim još 100-200 kn dole.
Matična, case, proc, rami, ssd i PSU sam osobno dostavio u ZG kupcu na 3500kn. Poklonio sam mu tipkovnicu.
Vodeno je otišlo za 300 i kupac je platio poštarinu.
Obadvije grafe su otišle za 1200 kn.
Znači cijene su se spuštale kako smo se dogovorili, a ti i dalje i ova (jedna te ista) ekipa lupajte TD na svačije oglase i ismijavajte ih, a dan danas otplaćivate konfu od 5000 kn na 24 rate, ili ga je tatica kupio...
Od samog početka cilj mi je bio prodat konfu za nekih 5-6 tisuća kuna, što će mi evo i uspjeti, a ti i dalje lupaj TD, ovo se prodalo i sve one kupce koji su uzeli će sigurno dugo služiti...
Svaka roba ima svoga kupca, a isto tako svaki kupac nije za svaku robu.
Ugodan dan ti želim.
ja ti osobno nisam dao td ali kuzim sve koje jesu jer 750kn za gtx760 drugo niti ne zasluzuje :)
da si odma naveo 600kn nebi doslo do toga gazda
mislim, o čemu pričaš?
Evo ti link na njuškalo;https://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search_ads&keywords=gtx+760&categoryId=9602
znači od svih ovih 760tki koje se tu prodaju, ova moja RoG ih pojede, a cjenovno je od 700 do 900kn.
da sam odmah naveo 600, dobio bi 50 poruka može li 500 i platiš poštu
ljudska filozofija je kurva, svoje cijenimo u nebesa, a tuđe ne vrijedi pišljiva boba.
nego daj mi procjenu te tvoje gtx1060, da vidim kako razmišljaš pa da ti lupnem TD ;)
pa cim spominjes njuskalo i usporedjujes cijene tamo nemamo o cemu pricati xd,ovo nije njuskalo.
moja 1060 sa 6gb je prodana za 1650 kn,sa garom
ps sorry ako sam u ijednom trenutku bio grub, al mi je tlak skočio na 600 zbog pojedinaca.
čak vidim da sam od tebe dobio T up na procjeni konfe ;)
ps sorry ako sam u ijednom trenutku bio grub, al mi je tlak skočio na 600 zbog pojedinaca.
čak vidim da sam od tebe dobio T up na procjeni konfe ;)
Ja sam ti lupio TD jer sam ljubomoran na dual gpu set, jel to ok?