pozdrav, jel zna netko zašto kad otključam x2 555 BE, kad mi botta windows sve stane? u bios piše x4 B55 sve ok, al neče bottat windows
jel moram dic cpu voltage? hvala
pozdrav, jel zna netko zašto kad otključam x2 555 BE, kad mi botta windows sve stane? u bios piše x4 B55 sve ok, al neče bottat windows
moguće da je otključana jezgra nestabilna (najviše se zaključavaju nestabilne jezgre kod takvih procesora), sumnjam da će dizanje napona pomoći
Loš primjerak. Nazalost.
Kad se locka već kod bootanja onda voltaža najvjerojatnije neće pomoć, ali probaj u biosu ako imaš opciju isključit 4 jezgru pa bootaj, ako je opet isto onda isključi 3ću a uključi 4tu pa bootaj.
Tako je meni na 550 be radilo bez frke 3 jezgre (prva, druga i četvrta ak ose ne varam), 24/7 stabilne na, ako se ne varam, 3,8, bez beda prošle prime, lynx i nikakve frke, ali kad bi uključio sve 4 neće mi se bootat winsi do kraja.
da, 3 jezgre rade stabilno na 3.9 ghz
4. je isključena
da, 3 jezgre rade stabilno na 3.9 ghz
4. je isključena
Eto vidiš, onda tako fino ostavi i uživaj.
Imaš i Hvala gumb na dnu posta, pa ono...