poz hocu da kupim ovu plocu i procesor q9550 dali to valja kakvi su vasi komentari?Dali je ovo DDR3?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je s775, kolko vidim neke ploce imaju podrsku za ddr3, e sad (?). Proc je ok za svoje godište.
Koja lova je u pitanju?
ta maticna taj procesor grafika 5870 vapor x napojna 750w 6bg rama DDR3 cijena 350 eura
poz hocu da kupim ovu plocu i procesor q9550 dali to valja kakvi su vasi komentari?Dali je ovo DDR3?
Ovo je 775 ploča sa DDR3 slotovima. SVE ploče za DDR3 imaju broj 3 u nazivu.
Pošto se odavno ne proizvode ,ne mogu se više na ASUSovoj stranici odabrati po slotu ili chipsetu ,pa malo potraži svoju!
Ili daj točan naziv ploče. Naprimjer ,linkana je P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n.
znam da je P45 diamond maticna znas li nesto o tome?MSI Mainbord SK775 P45 Diamond
ta maticna taj procesor grafika 5870 vapor x napojna 750w 6bg rama DDR3 cijena 350 eura
Zvuči privlačno ali prije nego što kupiš pregledaj malo ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-do-3000-kn/170219.aspx
Moraš imati u vidu da su te komponente radile već 4-5 godina i da svakog trena mogu otkazati. Boga pitaj ko je to i koliko zabijao u overclocking? Razmisli....
znam da je P45 diamond maticna znas li nesto o tome?
Ako je Diamond , znam za MSI P45 Diamond model i podrzava DDR3 1600 . OK ploca pravo , ima na sebi Creative X-Fi zvucnu karticu .
edit: jbg kolege me pretekle