SLOT1 CPU hladnjak

poruka: 5
|
čitano: 672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
S370 & SLOT1 CPU hladnjak

Pozdrav ljudi!

Zna li itko ovdje na forumu gdje kupiti SLOT1 coolere za Pentium 3 generaciju? Probao sam sa Njuškalom, ali koliko vidim tamo nema coolera, već samo kompletni procesori... Isto pitanje za Socket 7/370, naime trebalo bi mi par komada, a nemam pojma gdje to nabaviti.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SLOT1 CPU hladnjak

E bay je za te stvari dušu dao.

PR0MATRAC
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: SLOT1 CPU hladnjak

Istina, samo ne bi li me to koštalo (sa dostavom) više nego jedan od skupljih coolera za novije sockete, tipa 775 ili 1155/1156? Pogotovo ako kupim više modela, od različitih prodavača?

16 godina
Re: S370 & SLOT1 CPU hladnjak

-preciznije, hladnjak i ventilator... ventilator je lako rješiv, bilo koji možeš ušarafiti na finove hladnjaka plehšarafom ili metalnim kopčama pa čak običnim drotom. Jedini problem može biti voltaža, odnosno način spajanja struje. Adapter 2-3pin na molex je cca 2kn do 5kn ili paket od 10tak komada za nešto kuna (ali ih malo koji trgovac drži).

- Hladnjak.. pa njega sigurno imaš ili nađeš na smeću, hladnjak je nepoderiv, osim ako pukne kvačica-mehanizam..

baci pogled na slike, bit će jasnije.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 16:04 (ihush).
13 godina
neaktivan
Re: S370 & SLOT1 CPU hladnjak

Znam, hvala. Naime, upravo u time i je problem, baš trebam hladnjak. Znači blok + vent (osim ako nije pasivni, što bi možda bila i bolja opcija) Imam par tih starijih procesora koji su OK, ali nemaju ništa gore... (P3, 500MHz & P1, 233MHz)

Baš kao što sam ranije napisao jednom forumašu koji mi je poslao poruku, nadao sam se da možda postoji nekakva firma koja prodaje retro hardver, nove dijelove. Znam da ih je bilo nekada, a ako se ne varam čak je i Chipoteka držala SLOT1 coolere sve negdje do 2005/6

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice