Reset to device, \Device\RaidPort0, was issued.

poruka: 1
|
čitano: 1.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Reset to device, \Device\RaidPort0, was issued.

Dakle kao što naslov govori, treba mi pomoć, u event viewer-u mi često izbacuje taj error. amd_sata Reset to device, \Device\RaidPort0, was issued Event ID:129. Ne koristim nikakav RAID nego AHCI mode i sve postavke u BIOS-u su default. Komp mi radi normalno, nemam smrzavanja i slično, tj imao sam plavi ekran ali on je bio radi konflikta drivera Realtek HD Audio i drivera za HD Audio na grafičkoj. Dakle jedino me ovo još muči, komp radi normalno ali kada izbacuje error znači da nije sve u redu.

BIOS je najnoviji za moju ploču, driveri su sa DVD-a od matične ali sam probao i najnovije(chipset drivere) prije reinstalacije Windowsa. Ne pada mi više ništa na pamet, mjenjao sam SATA kabel, struju preko drugog SATA kabela na HDD i nije do toga. Hard nema nikakve bad sectore, u savršenom je stanju i redovno defragmentiran hard je Samsung F3 500 GB. Ne znam da li može bit problem što je Windows instaliran u UEFI mode-u a ne normalnom.

Ostatak moje konfiguracije:

AMD FX 4100 3.60

ASUS M5A97 r2.0

Kingston 4 GB 1333

CORSAIR CX400

GTx 460

Windows 7 x64 orignal

Hvala unaprijed!

EDIT: Riješio sam, normalno radi jedino sa defaultnim Windows 7 driverom za AHCI, bilo koji driver od AMD-a radi probleme. Pa eto ako netko bude imao problema neka proba taj način.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 14:52 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice