Pozdrav. Interesuje me vaše stručno mišljenje, koji je bolji procesor za noviji gaming, i uparen sa GTX650 grafičkom karticom. Procesori su: AMD Athlon II X4 651 (3 GHz), i Intel I3 3220 (3.3 GHz). Ja sam nekako više za ovaj AMD-ov, jeste da je osetno jeftiniji, po jezgru je slabiji, ali ih ima čak dva više, a današnje igre zahtevaju četiri jezgra. Po meni ovaj AMD CPU, ima zbog toga i bolju budućnost. Dakle? Jesam li u pravu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav. Interesuje me vaše stručno mišljenje, koji je bolji procesor za noviji gaming, i uparen sa GTX650 grafičkom karticom. Procesori su: AMD Athlon II X4 651 (3 GHz), i Intel I3 3220 (3.3 GHz). Ja sam nekako više za ovaj AMD-ov, jeste da je osetno jeftiniji, po jezgru je slabiji, ali ih ima čak dva više, a današnje igre zahtevaju četiri jezgra. Po meni ovaj AMD CPU, ima zbog toga i bolju budućnost. Dakle? Jesam li u pravu?
Sta je stvarno potrebna nova tema za ovakvo pitanje.
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/savjeti-o-nadogradnji-racunala/164263.aspx
Sta je stvarno potrebna nova tema za ovakvo pitanje.
Izvinjavam se kolega, hitno je, pa nisam naročito obraćao pažnju gde i kako otvaram temu. Ako nemate šta pamtnije da kažete, walk away.
Uzmi Ivy u ovom slučaju. Za neke zahtjevne igre da se igraš pošteno su ti slabi i jedan i drugi.