Problem s montažom CPU Coolera

poruka: 4
|
čitano: 639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć hitno ? Problem s montažom CPU Coolera

Znači danas sam otišao do dućana po novi CPU Cooler ( do sad sam imao Stock ), i pao je odabir na Spire Kepler Rev.2

Iz razloga što mi stane u kućište, jeftin je i dobio sam informaciju da ga mogu namontirati na one držače od stock coolera.

I stavim ja termalnu pastu, idem namontirati, stavim onu kopču na jednu stranu bracketa od stock coolera, ali kad idem staviti i drugu jednostavno nemogu.

Koliko god gurao, jednostavno neide. Sad mi nije ništa jasno, bezveze sam potrošio termalnu pastu, na stranici od Spirea lijepo piše da paše na moj FM2 socket, ali ja ga nemogu namontirati.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 10:23 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
14 godina

Riješen problem.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina

Imao sam isti problem sa asrock fm2a85 extreme4 , i cm hyper t4, ali moze se , malo sile se primjeni i sjedne, ali je onda zeznut za skinuti isto :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 12:30 (g3arv8).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem s montažom CPU Coolera
g3arv8 kaže...

Imao sam isti problem sa asrock fm2a85 extreme4 , i cm hyper t4, ali moze se , malo sile se primjeni i sjedne, ali je onda zeznut za skinuti isto :D

Uf, puno sile je trebalo bome. {#}

Sad sam išao probat skinuti hladnjak, nema te sile koja bi ga skinula.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice