Pomoč oko matične ploče!

poruka: 5
|
čitano: 1.059
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoč oko matične ploče!

http://www.computeruniverse.net/products/90500716/amd-phenom-ii-x4-955-black-edition.asp#review
ovaj sam dobio, imam 4 gb DD3 rama 1333, imam grafičku

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx3d-hd4850-1gb-ddr5-hdmi-256bit/55356  ovo je grafika koju ču neko vrijeme sigurno držat dok pare ne skupim za bolje!

napajanje mi je dostatno xfx 550 (mislim) imam 22' fulhd monitor lg te
kučište ms tech hornet se red i CPU kuler Hyper 212+

Treba mi matična ploča koja ima SATA 3 priključak za hard (mislim SSD uzet kroz neko vrijeme) i da je ok što jeftinija (iako bi volio da je ATX formata) procesor ne znam hoču li clockat i koliko ostale komponente ču mijenjat kad nabavim pare sad se nema :( hvala na savjetu!

p.s

Svaki savjet šta bi ti napravio je dobrodošao!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pomoč oko matične ploče!

Osobno bi preporučio Gigabyte 970a-ds3 koja je jeftinija ili 970a-ud3 koja je puno bolja ali i skuplja,ili Asus m5a97.Kasnije bi na njih mogao nadograditi na FX procesor i jaču memoriju i bio bi dosta dugo zadovoljan.

1 0 hvala 0
15 godina
Pomoč oko matične ploče!

Dvije godine si na forumu, a uopće nisi čuo za temu "Savjeti za nadogradjnu računala" koja bi trebala spriječit, ili barem smanjiti, količinu otvaranja tema.

Say hello to my little friend
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoč oko matične ploče!
Krunoo7 kaže...

Dvije godine si na forumu, a uopće nisi čuo za temu "Savjeti za nadogradjnu računala" koja bi trebala spriječit, ili barem smanjiti, količinu otvaranja tema.

Pošto se več praviš pametan i očito imaš moralnu potrebu izdrkavat se ja ne nadograđujem računalo nego kao što vidiš NEMA ga jer mi fali matična ploča.

Da bi nešto nadogradio moraš imati nešto postoječe, Matična ploča je osnova računala a ja imam neke djelove koji su skupljeni s brda ili dola i treba mi ploča, al neka si ti meni lijepo napisao, hvala na savjetu!

14 godina
neaktivan
Re: Pomoč oko matične ploče!
Se7en kaže...

Osobno bi preporučio Gigabyte 970a-ds3 koja je jeftinija ili 970a-ud3 koja je puno bolja ali i skuplja,ili Asus m5a97.Kasnije bi na njih mogao nadograditi na FX procesor i jaču memoriju i bio bi dosta dugo zadovoljan.

Zahvaljujem na savjetu 970a-ud3 ovo ču probat uzet ali kad se skupi novaca pa onda t sve pospajat zahvaljujem na odgovoru!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice