Pitanje za MBO zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pitanje za MBO

Pozdrav...koja bi matična bila dobra u kompatibilnosti sa grafom gtx 560 i i5 procom...hvala.

T.Smilović
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pitanje za MBO

Morat ces ljudima dat malo vise podataka, o kojem se procesoru radi tocno jer je bitno za socket. Takoder kojim budzetom raspolazes. 

Sa tim informacijama ce ti iskusne glave sa foruma pomoc. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pitanje za MBO

Razmišljam o zamjeni ovoga šta imam trenutno AMD Phenom II X4 3,40 GHz i ASRock za neki i5 i mbo za njegov socket pa me zanima ako dobijem ponudu da vidim dali mi se isplati mjenjat pošto imam Geforce GTX 560 i želim da mi paše na tom MBO-u. Hvala na odgovoru ! :)

T.Smilović
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pitanje za MBO

Da, zaboravio sam ti stavit socket...evo FCLGA 1155 i5 3570k :D

T.Smilović
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pitanje za MBO

Imam isti proc i sad uskoro namjeravam promjenit mbo na nesto mocnije, osobno sam gledao ubost nesto ovako 

http://www.protis.hr/products/details/maticna-ploca-asus-p8z77v-lk/60312 

Sad sve ovisi koliko imas novaca na raspolaganju. 

Iako i maticna koju ja imam pod moj pc nije losa, i 2 god me sluzi sasvim zadovoljavajuce, ako se ne varam bila je dosta trazena jer je bio dobar omjer dobivenog za cijenu u tom rangu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pitanje za MBO

Da da odlična matična,samo trenutno sam kratak s novcima i tražim neku moguću zamjenu pa makar i uz nadoplatu neku sitnu,a vidim da ti imaš i5 3570k i matičnu uz njega....e sad zamisli moj cpu i moju matičnu sa tvojom grafom i tvoj cpu sa matičnom i mojom grafom hahaha čovječe sudbina nas je našla da se moramo zamjenit xD ako si za ili nešto jel bi se mogli nekako kontaktirat ? :) 

T.Smilović
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pitanje za MBO
Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice