Opća rasprava o procesorima (CPU) izdvojena tema

poruka: 2.438
|
čitano: 789.000
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: Opća rasprava o procesorima (CPU)
9800x3d kaže...
Boris grozni kaže...

Kad se makne virus na hu stranici da jedva, 7 godina nisu uspjeli ubit plavce, izgleda ovdje sve papagaji kojima se mora ponavljati po 200x

A to što se družiš s kako ti kažeš papagajima i još imaš volje ponavljati im isto 200 puta puno govori o tvom životu, pogotovo društvenom. 

Druze ja samo malo radim a puno zaradujem pa imam vremena jer mi je hw jedan od mnogih hobija i posla..

9 mjeseci
Boris grozni kaže...
9800x3d kaže...
Boris grozni kaže...

Kad se makne virus na hu stranici da jedva, 7 godina nisu uspjeli ubit plavce, izgleda ovdje sve papagaji kojima se mora ponavljati po 200x

A to što se družiš s kako ti kažeš papagajima i još imaš volje ponavljati im isto 200 puta puno govori o tvom životu, pogotovo društvenom. 

Druze ja samo malo radim a puno zaradujem pa imam vremena jer mi je hw jedan od mnogih hobija i posla..

Ovo moramo arhivirati, jedna od njegovih legendarnijih gluposti koje je izjavio. Mislio sam da sam od Stjepana već sve čuo, ali ovo je nešto novo, next level shit.

12 godina
Opća rasprava o procesorima (CPU)

Hebeš mi sve neznam kak vam se da nabijat jedno te istog mrtvog konja, očito imate svi viška slobodnog vremena a previše para...šteta pa vam žene nisu na forumu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
5 godina
ZGamer kaže...

Hebeš mi sve neznam kak vam se da nabijat jedno te istog mrtvog konja, očito imate svi viška slobodnog vremena a previše para...šteta pa vam žene nisu na forumu.

netko treba i raditi

18 godina

Uspon se nastavlja:

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
segregator kaže...

Uspon se nastavlja:

koji uspon kad je Intel prije toga bio bolji u dva predhodna kvartala 

inace globalna prodaja desktop cpu-a je pala za enormnih 20%

Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:07 (Boris grozni).
18 godina

AMD gazi dalje, dogodine prelazi 50% u svim segmentima

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
segregator kaže...

AMD gazi dalje, dogodine prelazi 50% u svim segmentima

Ovim tempom vjerovatno bi tek stigli Intel tamo 2040 No kako Plavci imaju odlican 18A i monopol nad najnaprednijim 14nm cipovima Crveni ce ici samo prema dolje

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:05 (Boris grozni).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice