Odabir matične

poruka: 3
|
čitano: 1.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Odabir matične

Pozdrav!

E ovako... mislio sam uzeti i5 3570k i Sapphire pure platinum z77k da imam bolesnu overclok mašinu. No nažalost budžet mi se dosta smanjio te sam prisiljen uzeti i5 3350p i ne znam koju matičnu. Pa tako molim vas da mi predložite neku matičnu oko 500 kuna.

I imam par pitanja. Da li se više isplati uzeti FX 8320 ili taj i5 3350p. Pretežno mi jačina treba za gaming.

I da li se zaista uoči razlika u računu za struju kod FX serija?

Hvala i lijep pozdrav!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Odabir matične
simpli kaže...

Pozdrav!

E ovako... mislio sam uzeti i5 3570k i Sapphire pure platinum z77k da imam bolesnu overclok mašinu. No nažalost budžet mi se dosta smanjio te sam prisiljen uzeti i5 3350p i ne znam koju matičnu. Pa tako molim vas da mi predložite neku matičnu oko 500 kuna.

I imam par pitanja. Da li se više isplati uzeti FX 8320 ili taj i5 3350p. Pretežno mi jačina treba za gaming.

I da li se zaista uoči razlika u računu za struju kod FX serija?

Hvala i lijep pozdrav!

uzmi 3470 ili 3450 ako neces klokati - u tome slucaju ti netreba ni nesto super skupa maticna - ako ces klokati onda 2500K ali tad trebas malo ''bolju maticnu'' - ovaj fx sto si ga napisao je tek malo bolji od phenoma 980 x4  - opcenito svi ti fx se nisu posebno dokazali u gameingu i inteli su ih dobro isprasili - zato amd i propda izmedju ostalog - evo ti jedna slika koja zorno pokazuje koliko su jaci inteli

jos jedna opaska: cisto da znas sad cu dobit brdo TD i negativnih komentara od amdovaca koji su potrosili dosta para na procesore sa ''puno jezgri'' a intel quad core-i ih dobrano nadmasuju po performansama - ponavljam da su to procesori koji nemaju 6 ili 8 fizickih jezgri nego neke module... zato su inteli dosta bolji za gameing - eto toliko od mene ... sad ce poceti rasprava haha - tako da ti zanemari sve i kupi intel {#}

Zamolba za članove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 16:45 (PR0MATRAC).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice