A matere ti koji debilizam ovdje čitam....
Prvo autor teme počne ispitivat o procesorima, aj lik se oće malo informirat. Onda počne kenjat da AMD je inferioran Intelu, poslje toga ide bajka o smradu AMD procesora. Da budemo iskreni i teb' noge smrde pa eto nosiš ih sa sobom.
Nakon toga ovo prijeđe u raspravu o tome kako netko nezna objasnit šta zapravo znači da CPU može povuć npr. 125W, to se misli na snagu for fucks sake a ne na struju iz zida, isuse bože netko nije pratio fucking fiziku u osnovnoj, moving on......
Na kraju svi optužuju autora teme da je troll (što ja od njegovog 3. - 4. posta sam skontao) i onda počnu ljudi spamat sa "trolololol", iako to narod to zaslužuje jer kad vidim da BUG ekipa se uvrijedi zbog jednog individualca onda se MORA počet prcat (izvin'te na prostim izrazima ) autora teme jer je uvrijedio nekoga. Naravno i to podržavam jer novak kad počne pametovat o nečemu što očito nema blage isusove veze o tome (u ovom slučaju o "mozgu" računala, s čime je očito autor teme malo slab na zalihama) onda dolazimo do zaključka da jednostavno nemojte hranit trolla i počnite sa sarkastičnim humorom koji na kraju ispada uvreda ali se to tek treba skontat jer modovi će popiiiiii....kad vide uvrede na nekoga i naravno složili bi se s nama kad o tome počnemo pričat u bircu.
Anyway, just my 2 huge cents on this sh*t....nemojte previše trolat lika, mislim ono, tek je 3 tjedna na forumu, nek se upozna sa npr. Matom ili Ivom (you know who i mean ;D)
EDIT: e da, da nije "offtopic" (lol) moj savjet autoru teme:
Pošto se puno kužiš u procesore a OBOŽAVAŠ intel onda najbolje uzmi Intel Celeron i overclockaj ga do maximuma i javi rezulate. Ako uspiješ ga dignut iznad 4 GHz carčina si
130nm procesor, iz kojeg si ti doba