Novi CPU zaključana tema

poruka: 107
|
čitano: 10.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Novi CPU
Krešo91 kaže...

A matere ti  koji debilizam ovdje čitam....

Prvo autor teme počne ispitivat o procesorima, aj lik se oće malo informirat. Onda počne kenjat da AMD je inferioran Intelu, poslje toga ide bajka o smradu AMD procesora. Da budemo iskreni i teb' noge smrde pa eto nosiš ih sa sobom.

Nakon toga ovo prijeđe u raspravu o tome kako netko nezna objasnit šta zapravo znači da CPU može povuć npr. 125W, to se misli na snagu for fucks sake a ne na struju iz zida, isuse bože netko nije pratio fucking fiziku u osnovnoj, moving on......

Na kraju svi optužuju autora teme da je troll (što ja od njegovog 3. - 4. posta sam skontao) i onda počnu ljudi spamat sa "trolololol", iako to narod to zaslužuje jer kad vidim da BUG ekipa se uvrijedi zbog jednog individualca onda se MORA počet prcat (izvin'te na prostim izrazima {#}) autora teme jer je uvrijedio nekoga. Naravno i to podržavam jer novak kad počne pametovat o nečemu što očito nema blage isusove veze o tome (u ovom slučaju o "mozgu" računala, s čime je očito autor teme malo slab na zalihama) onda dolazimo do zaključka da jednostavno nemojte hranit trolla i počnite sa sarkastičnim humorom koji na kraju ispada uvreda ali se to tek treba skontat jer modovi će popiiiiii....kad vide uvrede na nekoga i naravno složili bi se s nama kad o tome počnemo pričat u bircu.

Anyway, just my 2 huge cents on this sh*t....nemojte previše trolat lika, mislim ono, tek je 3 tjedna na forumu, nek se upozna sa npr. Matom ili Ivom (you know who i mean ;D)

EDIT: e da, da nije "offtopic" (lol) moj savjet autoru teme:

Pošto se puno kužiš u procesore a OBOŽAVAŠ intel onda najbolje uzmi Intel Celeron i overclockaj ga do maximuma i javi rezulate. Ako uspiješ ga dignut iznad 4 GHz carčina si {#}

130nm procesor, iz kojeg si ti doba

15 godina
neaktivan
LFS racer kaže...

Iz doba u kojem imam AMD procesor koji ne smrdi.

Jbg reko si da je Intel ÜBER, pa ajd sad to dokaži. Mene boli briga kako ćeš, samo izvoli.....ako ti možeš pametovat onda možemo i mi.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Neki Celeroni su najoverklokabilniji Intelovi procesori ikad.

Just for the record.

eh, dobar stari 300A, na 450 mhz jednim potezom, nit extra cooleri, nit naponi...samo FSB sa 66 na 100 mhz i vozi miki...

13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
LFS racer kaže...

Iz doba u kojem imam AMD procesor koji ne smrdi.

Jbg reko si da je Intel ÜBER, pa ajd sad to dokaži. Mene boli briga kako ćeš, samo izvoli.....ako ti možeš pametovat onda možemo i mi.

Ne treba to dokazivati, to se zna.

13 godina
neaktivan
Novi CPU

zašto za klokanje 2500k bi trebala P67 matična? šta nebi posao odradile i H61/67

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LFS racer kaže...

zašto za klokanje 2500k bi trebala P67 matična? šta nebi posao odradile i H61/67

Zato što H61/H67 chipset ne podržava overclockanje.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
13 godina
neaktivan
LFS racer kaže...

Zato jer H ploče ne podržavaju clockanje, a P i Z ploče podržavaju. Tako da ni u ludili nemoj stavljati 2500K na H ploču ako misliš overlcockirat.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
Novi CPU

to se misli općenito nikakvo podizanje sabirnice ili na množitelj?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
LFS racer kaže...

H61/67 podrzavaju turbo boost tehnologiju a ne podrzavaju clockanje ni putem mnozitelja ni putem BCLK-a, dok P67/Z68/Z77 podrzavaju clockanje putem mnozitelja,BCLK-a i turbo boost.

clock2much
17 godina
Novi CPU

Hah, još uvijek stručnjaku za intel objašnjavate intelove chipsete?

Podcijenio sam thread, mislio sam da će se skontat troling nakon onog

posta o smrdljivim amd-ovima, ali svako malo se ispusti nova kost:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi CPU

ajde molim modove da ovu munjaru od autora teme fino bana a ovu temu lockaju jednom zauvijek.

Nemam potpis jer sam nepismen...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi CPU

ima na njuškalu e8400 za 450 kn. e8400 vs e5200 @4,2GHZ u igrama? 

kolko će se dati e8400 klokati na G31 matičnama? neki pričaju da G31 nemože FSB natjerat iznad 360, a opet gledam neki frajer piše da ga s takvom matičnom drži 4 GHz ( 445*9)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LFS racer kaže...

kolko će se dati e8400 klokati na G31 matičnama? neki pričaju da G31 nemože FSB natjerat iznad 360, a opet gledam neki frajer piše da ga s takvom matičnom drži 4 GHz ( 445*9)

E8400 je nedostatan da povuče HD 6850/6870 u potpunosti.

Ako imaš slabiju grafu nebi bilo loše.

Iako ne preporučam ništa ispod i3 HT ili Quada nekog.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
17 godina
odjavljen
Novi CPU

Eto ti ga sad.... sinoc pokusao pokupiti neku curu i nisam niti poceo a ona mi rece  ,  citiram : '' Cuj klipane , em smrdis na AMD , em ti se sprava lose clocka tako da od tebe nemam koristi '' 

I sta cu sad...ostah suh  {#}{#}

Moj PC na marketu... :))
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 9:07 (unimatrix001).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
LFS racer kaže...

kako si znao za grafičku??

17 godina
LFS racer kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ma pusti ti to kako je znao, kako ti možeš imati grafičku firme iz koje dopire smrad?

13 godina
neaktivan
overhaul kaže...
LFS racer kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ma pusti ti to kako je znao, kako ti možeš imati grafičku firme iz koje dopire smrad?

Ma zapravo te grafičke proizvodi ATI, samo što ga AMD posjeduje. Jel bi odbacio curu samo zato što joj je mama glupa?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice