Novi Cpu cooler zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Novi Cpu cooler

Pozdrav,htio bi zamoliti za pomoc nekog iskusnijeg jer ja nemam blage o ovome xD.Naime imam procesor AMD Athlon 64 x2 6000+ i cooler koji dosta slabo hladi.Znaci kad igram neku noviju igricu(pes 13,cod7-8) kompjuter mi se ugasi,to je vjerovatno zbog pregrijavanja.Sad je dosla i zima i radi grijanje u kuci i to dodatno grije znaci mogu igrati samo negdje u periodu 4-5 mjeseca ili 8-9. no to sad nije vazno.Uglavnom ja bi kupio novi cooler ali sad nisam bas siguran sam u to da li kupujem bolji cooler od svog ili losiji ili kupujem cooler koji mi ne pase u moj socket od procesora,evo socketa:AM2 (940) pa sam mislio da bi mi ovaj cooler pasao......     http://www.ekupi.hr/Hladnjak-za-procesor-Thermaltake-Contac-39-242081.aspx  no sad imam jos jedan   problem:ne znam da li je taj cooler bolji od ovog mojeg vjerovatno je i kad bi postojao nacin da vidim koji cooler imam puno bi mi pomoglo da mi vi to recete pa da ja vidim koji imam i tu napisem koji je   pa da vi sami presudite je li ovaj bolji ili ne... 

PS:cooler slab od prasine nije cistio sam i stavljao termalnu pastu ali jos uvijek se gasi....

lolz

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Novi Cpu cooler
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice