u zabludi si ako mislis da se procesori proizvode samo za igre...
Procesorima nije glavna namjena igranje igrica, nego posao koji netko odrađuje na računalu video obrada i sl., no istina da mnogi kupuju jače procesore radi igranja.
Pogledaj onaj review tu na BOLU, mislim da je od Atigamera....Dokaz da igre iskoriste jezgre, a i da su proovi manje optereceni s vise jezgri
ARHIVA !
LOL pa ti si upravo rekao da računalo služi samo za igre
ARHIVA !
LOL pa ti si upravo rekao da računalo služi samo za igre
Nego za što nego igre?????
Pa daj razmislim, neki koriste rečunalo i u neke druge svrhe ne samo za igrte
Pa daj razmislim, neki koriste rečunalo i u neke druge svrhe ne samo za igrte
Ma tko to?????
Ja sam pričao o igrama, znam da se koriste i za druge stvari. Intel E8500 u igrama je još uvijek najbolji proc.
pozz... evo u planu mi je kupiti novi procesor sljed. mjesec pa nez koji da kupim....prvo sam mislio neki X6 ali mislim da mi netreba tako jak procesor za gaming... pa me zanima šta vi mislite
na ovu matičnu šta sada imaš ti nepaše amd procesor. tako da do 1500kn bi ja uzeo X4 Phenom 955 i Asrock 770 Extreme3.
Ja iste komponente imam i supp, tjeram sve na high na dx 11 bez trzanja full hd, pogledaj moj pc.
I ja isto,pa je bucnije u sobi nego na Heathrowu,a bome i malo toplije.
meni nije bucno, stavim sluse i necujem nist
Ja sam pričao o igrama, znam da se koriste i za druge stvari. Intel E8500 u igrama je još uvijek najbolji proc.
hahaha, dakako da ne... XD onome tko ga ima mozda jest, ne ulazim u to. ali najbolji procesor u igrama je 990X recite sta hocete. druga stvar je da li je isplativ ili da li ga uopce koristiti za igre, LOL
Ma nemoj ti misliš to je Dualac i dalje ti se mozak isključi....Nema te igre koju taj proc ne izvodi dobro.
ti si svoj post napisao kao da se temelji na cinjenici, a ne na tvom misljenju. imam i nekih iskustva s tim procesorom, i dobar je za svoje vrijeme. ali samo to. pregazili su ga, i vrijeme i ostali procesori. uostalom sta nisi sad kupio tog dualca, ako je cinjenica da je on najbolji, nego si isao na phenoma?!?!
ti si svoj post napisao kao da se temelji na cinjenici, a ne na tvom misljenju. imam i nekih iskustva s tim procesorom, i dobar je za svoje vrijeme. ali samo to. pregazili su ga, i vrijeme i ostali procesori. uostalom sta nisi sad kupio tog dualca, ako je cinjenica da je on najbolji, nego si isao na phenoma?!?!
Jel bitno jel najbolji?
Bitno je pitanje jel dovoljno dobar...
Mislim da jest...
on je napisao najbolji a dovoljno dobar je za neku 5750/70 i to OC na 4GHz
Daj recimo Napoleon Total War radi duplo bolje s E8500 nego s Quadom. Od Quada koristi samo jednu jezgru i šteka, a od E8500 koristi pola jedne jezge pola druge i nešteka.
on je napisao najbolji a dovoljno dobar je za neku 5750/70 i to OC na 4GHz
Mislim da je to vise kao stilska figura napisano...
@xyan:
Ne spammaj više.
Lijepo je rekao najbolji procesor za gaming DO 1500kn.
Inače Athlon II x4 je sasvim dovoljan za bilo koju Single GPU.
I Athlon II x3 je sasvim dobar.
može li se nekako rješiti jako zujanje? možda neki novi hladnjak ili tako nešto...
@xyan:
Ne spammaj više.
Lijepo je rekao najbolji procesor za gaming DO 1500kn.
Inače Athlon II x4 je sasvim dovoljan za bilo koju Single GPU.
I Athlon II x3 je sasvim dobar.
to se je ispravio. pa sad da zelim mogu vas vecinu cinkati za offtopic i jos k tome ovdje treba lock na temu
to se je ispravio. pa sad da zelim mogu vas vecinu cinkati za offtopic i jos k tome ovdje treba lock na temu
Momak ne prijeti.
Inače neki mu pokušavaju pomoći dok ti samo spammaš.
Zato prestani, nisi zanimljiv.
OT:
Definitivno kombinacija ASRock 770 Extreme 3 i Phenoma II 955.
da, samo za proc
Koliko misliš dati za matičnu i za RAM?
Za 1500kn se uzme i5 2500k.
za matičnu sam mislio dati oko 500-600 kn a rami mi netrebaju (imam 6 gb)
za matičnu sam mislio dati oko 500-600 kn a rami mi netrebaju (imam 6 gb)
Hm za maticnu barem duplo trebaš izdvojiti.
Ipak P67 Extreme 3 ne košta malo.
šta mi nije onda bolje kupiti phenom 975BO i asrok 770
jel može ova matična
http://www.adm.hr/product_info.php?manufacturers_id=63&products_id=8655
sa ovim procesorom
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=9922
?
brisati post, zabrijo sam si nešto. :) Mislio da je Deluxe 5
Phenom II 975 se ne isplati.
Zašto platiti 500kn za praktički isti procesor ali samo s dinutim taktom na 3.6(3.2 955).
Samo staviš multiplier na x18 i voila imaš 975.
Radije uzmi tu 890FX Deluxe 3 za CF-a dušu dala.