Najbolji procesor za gaming zaključana tema

poruka: 63
|
čitano: 18.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Najbolji procesor za gaming

pozz... evo u planu mi je kupiti novi procesor sljed. mjesec pa nez koji da kupim....prvo sam mislio neki X6 ali mislim da mi netreba tako jak procesor za gaming... pa me zanima šta vi mislite

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko novaca misliš dati za procesor?

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Najbolji procesor za gaming

do 1500 kn

14 godina

intel i5 2500k

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Ako imas AM maticnu onda Phenom 1090BE. Ili pricekaj Bullija.
2.000 Posts! And counting...
14 godina

Samo da znaš da novi procesor za sobom povlači i novu matičnu, memoriju, možda napajanje itd.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u planu mi je i novu matičnu kupovat tak da samo recite koji bi proc bio najbolji za gaming

15 godina
protjeran

i5 2500k...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 23:13 (linuxjuzer).

3 0 hvala 0
16 godina
Bilo koji x4 ili x6... Graficka je najbitnija.
15 godina
protjeran

malo se griju i dobri za clockanje

0 0 hvala 0
14 godina
CiNc kaže...

u planu mi je i novu matičnu kupovat tak da samo recite koji bi proc bio najbolji za gaming

Onda i5 2500k kako ti je kolega već i rekao. Sasvim dovoljno... Ili ako baš oćeš najbolje onda i7 2600k ali on je skuplji

15 godina
protjeran
8ax kaže...

najbitnija je ploča jer ona povezuje sve komponente,ako je ona usko grlo,onda uzalud i najjače komponente,a sve je bitno,i još važnije sve mora biti u ravnini po snazi...

14 godina
neaktivan

mislio sam phenom x4 975BE ali nez dal bi mi se nešto puno promjenilo ako uzmem neki x6

15 godina
protjeran
CiNc kaže...

mislio sam phenom x4 975BE ali nez dal bi mi se nešto puno promjenilo ako uzmem neki x6

Pa tek rijetke igre danas koriste i 4 jezgre,a o 6 niti govora...

14 godina
neaktivan

jel bolji i7 2600k ili phenom 975BO?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
i7 ga sije uzduz i poprijeko.
14 godina
neaktivan

Koja su vasa misljenja o mogucoj cijeni AMD Bulldozera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
8ax kaže...

najbitnija je ploča jer ona povezuje sve komponente,ako je ona usko grlo,onda uzalud i najjače komponente,a sve je bitno,i još važnije sve mora biti u ravnini po snazi...

E sad si ga zasra svjetski.

Ploca uopce nije bitna toliko, jedino za overklok itd. Isto je dali imas GTX 580 na nekoj šroteks ili na high end ploci uvijek ce radit ko GTX 580 nemoze radit slabije.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
CiNc kaže...

pozz... evo u planu mi je kupiti novi procesor sljed. mjesec pa nez koji da kupim....prvo sam mislio neki X6 ali mislim da mi netreba tako jak procesor za gaming... pa me zanima šta vi mislite

na ovu matičnu šta sada imaš ti nepaše amd procesor. tako da do 1500kn bi ja uzeo X4 Phenom 955 i Asrock 770 Extreme3.

14 godina
neaktivan

kad izlazi Bulldozer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Matična ploča je najbitniji dio kompjutera, te ako matična ne radi kako treba cijeli komp je sheban, onda dolazi procesor, jer ako je bottleneck 580 nece raditi svojom punom snagom, ubiti ako je ploča bitna samo za OC slobodno pokreni PC bez nje {#}

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
CiNc kaže...

na ovu matičnu šta sada imaš ti nepaše amd procesor. tako da do 1500kn bi ja uzeo X4 Phenom 955 i Asrock 770 Extreme3.

Ja iste komponente imam i supp, tjeram sve na high na dx 11 bez trzanja full hd, pogledaj moj pc.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Specialized kaže...

rekao bih cijena X6 1055 za neke srednje jake modele, do nekih 1600+kn za jače. Bar se nadam tako nećem {#}.

A netko je pitao kada izlaze, a koliko ja znam to je sredinom ove godine valjda, tj za mjesec, dva dana

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Specialized kaže...

rekao bih cijena X6 1055 za neke srednje jake modele, do nekih 1600+kn za jače. Bar se nadam tako nećem {#}.

A netko je pitao kada izlaze, a koliko ja znam to je sredinom ove godine valjda, tj za mjesec, dva dana

misliš na FX4000 kad kažeš srednje jake?

na koliko ceniš FX8000?

15 godina
neaktivan

core i7 990X...odgovorio sam na pitanje iz nasova. ili ak su nofci problem, onda i7 970 {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

FX4000 1500

FX6000 bi rekao oko 1600-1700

FX8000 oko 1800-2000 kn

vjerojatno ce bit nesto vece u nas od mojih pretpostavki, ali nadam se da nece biti daleko {#}

15 godina
neaktivan
Zanimljvo je to da već izlaze novi procevi, a još nijedna igra ne koristi kak spada ni 4 jezgrene procesore. Uglavnom radi 1 jezgra do ibera, malo druga a ove dve spavaju. Baš sam gledo kod frenda na njegovom kompu.
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zapravo danas je za za gaming dovoljan dvojezgreni procesor, ali za iskorištavanje pune snage high end grafi poput gtx570/580 i HD6970/50 potreban quad i to malo jači q9xxx, phenom IIx4 ili i5/i7. Tako da autoru teme preporučujem i5 2500k koji može iskoristiti sve današnje gpu-ove, a i sigurno će moći i one koje dolaze za 2-3god uz oc. 

15 godina
Jonja kaže...
Balvan8 kaže...
CiNc kaže...

Ja iste komponente imam i supp, tjeram sve na high na dx 11 bez trzanja full hd, pogledaj moj pc.

I ja isto,pa je bucnije u sobi nego na Heathrowu,a bome i malo toplije.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
Mitsuoka kaže...

FX4000 1500

FX6000 bi rekao oko 1600-1700

FX8000 oko 1800-2000 kn

vjerojatno ce bit nesto vece u nas od mojih pretpostavki, ali nadam se da nece biti daleko {#}

računaj 230$x8 kod nas za FX4000 onda 270$x8 za FX600 i 320$x8 za FX8000

Inače, neka uzme neku AM3+ support ploču, gore fino stavi http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=7383 odnosno Phenom II 965 BE, te za godinu dana neka uzme Buldija FX4000 ili koji oće

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice