Imam trenutno i5-2500K overclockiran na 4.5 GHz. Ima li smisla nadograditi procesor sa novim Haswellom ili Ivy Bridgeom, planiram potrositi do 350 Eura.
PC koristim za programiranje, obradu videa i povremeno igranje.
Imam trenutno i5-2500K overclockiran na 4.5 GHz. Ima li smisla nadograditi procesor sa novim Haswellom ili Ivy Bridgeom, planiram potrositi do 350 Eura.
Bolje baci novac na SSD ili jaču GPU!
Imam Samsung 840 Pro SSD 2x256Gb i MSI R7970. Mislim da to ne treba mijenjati neko vrijeme.
Drži Sandya još,dobar je to proc!!
Drži se toga što imaš, ako ti se več "bacaju pare", nabavi vodeno za cijelu konfiguraciju 
Kupi si il GPU ili neke fenci SSDove i halđenja il cekaj pa kupi PS4 il sta vec...
Nema potrebe mijenjati taj CPU i GPU koji imas, a imas i SSD.
Da sam na tvojem mjestu, kupio bih si nesto sto nisam imao do sada tipa UPS, vodeno hladenje, mehanicka tipkonica itd... PC komponente su ti odlicne i po meni, nemas tu sto mijenjati.
Nema potrebe mijenjati taj CPU i GPU koji imas, a imas i SSD.
Da sam na tvojem mjestu, kupio bih si nesto sto nisam imao do sada tipa UPS, vodeno hladenje, mehanicka tipkonica itd... PC komponente su ti odlicne i po meni, nemas tu sto mijenjati.
S ovim se slažem u potpunosti.
Da sam ja na tvom mjestu, uložio bih u neko fency vodeno hlađenje.
Pogotovo još ako imaš neko dobro kućište (ako ne, kupi si dobro kućište, ali ako imaš već takve komponente sigurno si uzeo i dobro kućiše, logično, ne treba na njemu štedjeti previše), gdje se taj rad može vidjeti izvana.
Ma i vodeno je zakon, super radi ako se dobro složi.
Imaš ssd imaš super proc. Ne trebaš mjenjati ništa do daljenjeg, jer nećeš dobiti ništa previše s novim procesorom.
Kao što kolega gore kaže, UPS, na to nikako izvodjiti novce, a brutalno šizim kad nekad nestane struje, a nešto važno radim.
Nema potrebe za mijenjanjem, rađe uloži pare u neko dobro vodeno za CPU i GPU ili neko dobro kućište ako već nemaš.
ide ljeto.. cuvaj za drogu kurve i alkohol.. 
janjetinu 
janjetinu 
Jaretinu!
Nista to je to onda, imam kuciste Corsair Carbide 500R koji nije lose tako da necu to mijenjat. Prijedlog prihvacen