MSi Z68A-GD55-G3

poruka: 27
|
čitano: 2.637
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
MSi Z68A-GD55-G3

Ovih dana konacno kupujem plocu na koju ce vjerojatno ici polovni 2500k...

Iz nekih razloga mora biti iz Linksa. E sad, izbor je pao na MSI Z68A-GD55-G3.

Kakva je ona sto se tice overclockinga i opcenitih mogucnosti za ovu cifru? Citao sam da je bilo nekih krepanih MSIovki pri sitnom overclocku pa valjda nije ova s tim pogodena.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 13:18 (mate960).

0 0 hvala 0
14 godina
MSi Z68A-GD55-G3

probaj nabavit ovu. digi 16+2. bolje nemože za overclock

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
MSi Z68A-GD55-G3

Bila bi mi pozeljna integrirana grafa, jer necu imat love odma za diskretni GPU, on ce pricekati kojih mjesec dana..

clock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MSi Z68A-GD55-G3

a asrock z68 exreme3 gen3? ako imas love za nju :p

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 14:25 (cod2playahhh).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: MSi Z68A-GD55-G3
cod2playahhh kaže...

a asrock z68 exreme3 gen3? ako imas love za nju :p

1300kn je u Linksa, volio bi da cijena bude <1000kn {#}

clock2much
17 godina
neaktivan
MSi Z68A-GD55-G3

A ne može ofce i nofce. {#} Inače ta MSI je najbolje što možeš uzeti za te pare u Linksa, s obzirom na tvoje zahtjeve. A sad ako bude problema imaš garanciju pa si miran.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
MSi Z68A-GD55-G3

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba biti iskljucivo Links, zbog otplate na rate i Maestro PBZ kartice koju samo tamo primaju.

clock2much
14 godina
odjavljen

Evo da vam kazem za taj portio ovisi tko im je uvoznik...zato provjerite prije nego sta napisete...

meni su tvrdili za sapphire 7850 pa sam pitao portio i rekli su mi da je uvoznik Microline..

zato ubuduce prije provjerite sa portiom sad imaju i live chat kao i links{#}

15 godina
protjeran

Za 7850 može biti ili MOL ili ASBIS, jer Links ne uvozi Sapphire, a Portio je Linksova sestrinska firma - webshop isključivo.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
protjeran
MSi Z68A-GD55-G3

Kupi Gigabyte Z77-D3H odlična ploča za male pare

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Kupi Gigabyte Z77-D3H odlična ploča za male pare

Slazem se, za te novce bolje nema.

clock2much
15 godina
protjeran

Cijela serija koja poslije oznake ima "D" je digi-PWM - napokon riješili sa novim PWM kontrolerom vDrop and stuff koji

su imali sa starim pločama.

Nadam se da će staviti i na AMD ploče, makar AMD dobiva od svih proizvođača jako malo pažnje.

UD7 i bilo koja druga ploča bi procvala sa tim novim PWM kontrolerima.

14 godina
protjeran
MSi Z68A-GD55-G3

Evo kako jedan strani korisnik koristi navedenu Gigu .. vjeruj mi kupi je neš moć bolje proč 

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/456513_465678153448267_100000182586467_103763094_1802892021_o.jpg

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

To je moj dobar prijatelj - Ming Lee. Prepoznao sam ga po Task Manageru.

14 godina
neaktivan
MSi Z68A-GD55-G3

Mozete li mi objasniti sto je toliko dobro kod te gige? Drugi PCIe slot je na x4, nema interni USB3 header, regulacija mi se čini tek prosječna..

clock2much

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mate960 kaže...

Mozete li mi objasniti sto je toliko dobro kod te gige? Drugi PCIe slot je na x4, nema interni USB3 header, regulacija mi se čini tek prosječna..

Regulacija i clock potencijal su bolesni, pogledaj review, i za IB i za SB.Planiras li CF/SLI?

clock2much
14 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Za 7850 može biti ili MOL ili ASBIS, jer Links ne uvozi Sapphire, a Portio je Linksova sestrinska firma - webshop isključivo.

Gle portio nema veze s linksom,a ante mi je tvrdio da sve skoro mozes poslat na servis u links ako si kupio u portiu...

13 godina
protjeran
Dino.Randic kaže...

Gle portio nema veze s linksom,a ante mi je tvrdio da sve skoro mozes poslat na servis u links ako si kupio u portiu...

Portio je linksov webshop, adresa im je ista kao i ona od Linksa.

clock2much
14 godina
odjavljen
MSi Z68A-GD55-G3

Evo da vise rijesimo oko tog portia...pitao sam preko live chata..

Goran Jovanovic 13:30:10 

Poštovani portio je samostalna firma koja se bavi prodajom putem weba 

Reklamacije se riješavaju u ovlaštenim servisima 

Dino 13:30:57 

ok dali mi mozete reci ako npr ova ploca se moze u slucaju reklamacije dati u links?

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050306748 

Goran Jovanovic 13:31:06 

Za neke artikle koje imamo u ponudi Links d.o.o. je ovlašten servis kao ovlašteni uvoznik i distributer 

Dino 13:32:05 

ok a konkretno u vezi ove ploce?

Goran Jovanovic 13:32:54 

Za navedenu matičnu ploču ovlašteni servis je Ezy Infotech servis, Hondlova 2, Zagreb i njima se potrebno obratiti u slučaju reklamacije 

Dino 13:33:28 

ok hvala i ako mi mozete samo reci koji od artikala se moze slat na reklamaciju u links

Goran Jovanovic 13:34:22 

Artikli koji na deklaraciji imaju Links d.o.o. naveden kao uvoznika 

Neki od artikala dolaze od više dobavljača i nije isključeno da dođe od nekog drugog osim Linksa 

Od dobavljača s kojima surađujemo Links npr. jedini ima G.Skill memroiju ili Mushkin SSD-ove, dok recimo grafičke kartice Sapphire, Gigabyte, procesori mogu doći od više dobavljača, sve ovisi koji dobavljač ima najpovoljniju cijenu prilikom narudžbe 

Dino 13:38:17 

ok ma pitam jer me ljudi uvjeravaju da se gotovo svaki artikal koji je kupljen kod vas moze dati na raklamaciju u links

Goran Jovanovic 13:40:25 

Izgleda da su Vam dali krivu informaciju, jer u slučaju potrebe reklamacija odnosno ostvarivanja jamstva potrebno se javiti ovlaštenom servisu kako je navedeno na našim stranicama gdje imate i popis većine ovlaštenih servisa (http://www.portio.hr/index.php?page=textPage&id=13)

Sorry mate sta sam se raspio ali morao sam da se to vise rijesi jednom zauvjek...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
MSi Z68A-GD55-G3

Sumnjam

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
protjeran

Pazi, Links je, da bi malo "stegao" webshopove, napravio svo webshop.

Zašto? Zato što svi webshopovi ne poštuju zakon "preporučenih cijena".

Dakle ako je artikl nazovimo ga "ABC" preporučen cijenom od samog proizvođača ovakav:

ABC = 100kn + PDV

Webshop dobije 10-15% rabata na ulaznu cjenu, dakle webshop ABC dobije za:

100 - 15% = 85 + PDV = 106,25kn.

Webshop taj proizvod umjesto da prodaje za 125kn i zaradi 18,75kn neto, prodaje ga

sa 1-2% zarade za 109kn i ruši cjenu proizvodu - dakle taj proizvod na tržištu steče dojam da vrijedi MANJE

nego što on zaista vrijedi.

Na 100kn to nije tako strašno, ali na proizvodu od 1000kn je to tjako strašno, a za više da i ne govorim.

I šta Links radi -> otvara webshop pod svoje ime -> povlači svu svoju robu iz webshopova.

U webshopovima NIKAD neće vidjeti robu iz Linksovog uvoza:

- LC Power

- G.Skill

- Mushin

- LianLi

- ECS

- Fractal

- BitFeniks

- Scythe

- NZXT

- Sharkoon

- Mach Extreme

- Prolimatech

i još dosta drugih proizvoda.

Naravno, Links ne uvozi svu robu, a neka roba ima i više uvoznika, kao recimo XFX i Gainward, koji uvozi i Links i ASBIS i EZY.

Naravno, webshop će dobiti robu od distributera, ali ne iz Linksa.

Tako Portio radi kao Linksov webshop, i ima njihovu robu.

I šta se dobija s time? Dali oni sami sebi ruše cjene?

Zapravo ne. Links sebi radi pozitivnu stvar, jer spušta cjene onih proizvoda koje treba "očistiti" sa skladišta,

jer dolazi nova roba. Time sav novac ostaje kod njih, mogu regulirati cjenu i ne paziti tko im ruši cjene.

14 godina
odjavljen
MSi Z68A-GD55-G3

Ok neka je to linksov web shop iako u portio tvrde drugacije...

stvar je sta ovdje masu ljudi tvrdi da se vecina stvar kupljene u portiu mogu reklamirat u linksu sta nije istina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Možeš sav uvoz od Linksa reklamirati u Linksu.

A da nebi bilo zabune, Portio bi mogao svu robu uzimati iz Linksa,

ali to je dodatna papirologija za Links,

te tako Portio samo povuče robu od drugih dobavljača isto kao što bi to i Links

mogao i prodati njima sa 0% zarade, i dobili bi istu cjenu.

Ali čemu duple papire kad se može jednom? Dostava robe ionako ide na istu adresu.

14 godina
odjavljen
MSi Z68A-GD55-G3

Da znam ako je links dobavljac nekog proizvoda onda mozes reklamirat u linksu ali je stvar sta links ne uvaze ploce, procove, grafe itd...

tamo lijepo pise za sta je links ovlasteni serviser...a ne sta vegeta tvrdi da onu plocu mozes dat na reklamaciju u links...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Ja sam se isto jednom syebao kad sam webcam kupio misleci da cu moci reklamirati u Linksu. Webcam stigao defektan. I tada ispalo da je servis Microline (nemojte me drzati za rijec, mozda krivo govorim) i da ju moram slati u Zg. I naposlijetku sam preko Logitechvoog supporta morao rjesavati stvar.

clock2much
15 godina
protjeran
Dino.Randic kaže...

Da znam ako je links dobavljac nekog proizvoda onda mozes reklamirat u linksu ali je stvar sta links ne uvaze ploce, procove, grafe itd...

tamo lijepo pise za sta je links ovlasteni serviser...a ne sta vegeta tvrdi da onu plocu mozes dat na reklamaciju u links...

Links uvozi ECS ploče, Gainward i XFX grafike, procesore slabo jer već imamo 4 uvoznika i od njih ih dobije

povoljnije nego direkt, pa zato nema smisla imati još jednog uvoznika za procesore.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice