MSI z68a ili Asus p8z68?

poruka: 15
|
čitano: 1.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DIlema oko maticne

Ovako kratko i jasno imam 2600k i koja je bolja za njega

dajte mi neke argumente zasto ta i ta maticna i zbog cega ...hvala puno tko god mi u ovom izboru pomogne :) 

3 Msi z68a gd65 g3
16 Asus p8z68 deluxe/gen 3
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 19:55 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DIlema oko maticne

Odličan UEFI, DIGI+ sa 16 faza (12 CPU+4 iGPU), podrška za quad GPU, bluetooth, crni PCB....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: DIlema oko maticne
phoenix2003 kaže...

Odličan UEFI, DIGI+ sa 16 faza (12 CPU+4 iGPU), podrška za quad GPU, bluetooth, crni PCB....

ova asus ili msi? sry zaboravio sam vise sta je sta koliko dijelova trazim xD

15 godina
neaktivan

Ah da mislio sam da me gore možeš vidjeti...ASUS naravno!

13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Ah da mislio sam da me gore možeš vidjeti...ASUS naravno!

i mislio sam... bas mi se svida ploca ima sve sta meni treba :D 

14 godina
odjavljen
DIlema oko maticne

uzmi rađe neku z77 plocu ja imam 2700k i gigu ud5h...pa sam prezadovolja ili npr msi z77 gd 65 ili neku asus ovisi koliko planiras ulozit ali svakako odi na z77 ipak je to najnoviji chipset...et to ti je moja preporuka 

a ako bas moras birat između ove dvije moj izbor je asus 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 22:13 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

uzmi rađe neku z77 plocu ja imam 2700k i gigu ud5h...pa sam prezadovolja ili npr msi z77 gd 65 ili neku asus ovisi koliko planiras ulozit ali svakako odi na z77 ipak je to najnoviji chipset...et to ti je moja preporuka 

a ako bas moras birat između ove dvije moj izbor je asus 

nadite mi neku polovnu a da nije skupa i kupujem :)... da ne otvaram novu temu tip mi nudi  OVAJ  cooler ..dali ce mi on biti dovoljan za moj 2600k ? treba mi necujni cooler sta preporucate ? 

EDIT: sta trebam gledat kod ovih maticna ? inace vise sam za amd neg za intel ali kad vec imam priliku da uzmem njega... oni inace uvijek tako doslovno svakih par mjeseci novi chipset kao popravljaju ono sta su zeznuli na proslom kako sam ja to skonto ? taj z77 predpostavljam znaci bolji OC potencijal za clockanje i pregrijavanje i tjt ? xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 23:06 (Damir1908).
15 godina
neaktivan
DIlema oko maticne

Gledaj koliko ploča ima faza (Više je bolje) i naravno opreme poput WiFi ili bluetooth. Asus Deluxe ploče su najbolje opremljene. Ako se ipak odlučiš za Z77 ploču mogu ti preporučiti P8Z77 V PRO ili SABERTOOTH Z77 (koju i sam imam) http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/asus-sabertooth-z77/157660.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DIlema oko maticne

Ta ASUSICA je osjetno bolja, vrhunska ploca.

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ta ASUSICA je osjetno bolja, vrhunska ploca.

dali ima potrebe onda ic za z77 ? 

14 godina
neaktivan
DIlema oko maticne

Uzmi ASUS nikada nisam imo problema s njihovim pločami i imam ovu z68 deluxe i odlična matična odlićno napravljen bios , dobra za overclock i koliko sam ččuo podržava ivy bridge no ne uzimaj me za riječ

edit: ustvari evo podržava IB bar prema sus ovoj stranici http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68_DELUXE/#CPUS

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 0:05 (CODnubBFpro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DIlema oko maticne

Nema potrebe, ako vec zelis Z77 i GEN3 portove kupi si UD3H ili UD5H od Gigabytea, u suprotnom ASUS.

Pogledaj ima li ASUS bios za IB.

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Nema potrebe, ako vec zelis Z77 i GEN3 portove kupi si UD3H ili UD5H od Gigabytea, u suprotnom ASUS.

Pogledaj ima li ASUS bios za IB.

vidio sam da nova dode 1100 i nes kuna.. da kupim tu gigabyte ili asus ? mada iskreno zelim asus jer na njemu nisam nikad bio a gigabyte me razocaravao totalno pcie slot mi mrtav bio integrirana grafa sto mrzim ! i ramovi defektni tj slotovi

14 godina
neaktivan

imam asus z68, ploča je uredu, nema nekih mušica ili da se blesira...jednostavna za korištenje, bios od prvog dana uredu, stabilnost također uredu...uglavnom ima dovoljno što ti treba, da naravno da podržava ivy..glatko radi bez ikakvih blesiranja..upiknio sam nakon i5 2500k, 3770k na dotičnu...samo riječi hvale od strane ploče..radi ono što treba

gen3 ploču zbog pci-e 3.0 mislim da se neisplati uzimat ako ćeš sandy-a stavit gore jer on podržava pci-e 2.0

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
protjeran
MSI z68a ili Asus p8z68?

Ako kupuješ novu ploču tu oko 1100 onda definitivno ovo - http://protis.hr/products/details/maticna-ploca-msi-z77agd55-s1155-d3-u3-s3-pcie-30/55589

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice