MSI H61M-P20 G3 Bios neradi

poruka: 8
|
čitano: 2.436
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Imam gore navedenu matičnu.kad restartiram komp i stisnem DELETE samo se pokaže kao i normalno MSI znak,i onda bude plav ekran a dolje biše D5 ili E5 ili tako nešta.Tamo gdje bi trebao biti kursor miša je samo crna kocka.POMOĆ! Da možda nije do toga što sam malkoc clocknuo grafu? Btw. imam na nju garaciju u futuri ali mslm da mi neče priznati s obzirom da sam izgubio račun :P

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: MSI H61M-P20 G3 Bios neradi

Imao potpuno istio slucaj sa ganc novom maticno ECS A75F2-M2, slao na servis kazu ispravna, na kraju testirao rame na drugom kompu i bacali pun jarac errora na memtestu, dobio nove rame na garanciju i sve radi normalno, tako da, provjeri.

inace je sve radilo, nije bilo nestabilno ali eto.

14 godina
Srkee kaže...

Imao potpuno istio slucaj sa ganc novom maticno ECS A75F2-M2, slao na servis kazu ispravna, na kraju testirao rame na drugom kompu i bacali pun jarac errora na memtestu, dobio nove rame na garanciju i sve radi normalno, tako da, provjeri.

inace je sve radilo, nije bilo nestabilno ali eto.

Testirao.Sve je ok,komp normalno radi ali bios nece,trebam namjestiti nešta u njemu

Strm
15 godina
neaktivan

Ugasi računar, isključi ga sa električne mreže, izvadi bateriju iz matične ploče i nakon 10 sekundi vrati je nazad. Uključi računar i javi rezultat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Ugasi računar, isključi ga sa električne mreže, izvadi bateriju iz matične ploče i nakon 10 sekundi vrati je nazad. Uključi računar i javi rezultat....

Isto,,skužio sam da ako jednom kliknem delet a ne non-stop dok neudje u bios se pojave oni gore tabovi tipa boot,save,performance itd..Ali i dalje ništa nemogu

Strm
15 godina
neaktivan

F2 ili F11 ili F8? Pokušaj sa F tipkama ili (ali nije baš preporučljivo) kada se OS počne dizati isključi računar direktno na gumb. Na sljedećem startu bi trebao ponuditi opciju F1 da uđeš u BIOS. Imaš li originalan CD/DVD matične ploče?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

F2 ili F11 ili F8? Pokušaj sa F tipkama ili (ali nije baš preporučljivo) kada se OS počne dizati isključi računar direktno na gumb. Na sljedećem startu bi trebao ponuditi opciju F1 da uđeš u BIOS. Imaš li originalan CD/DVD matične ploče?

Imam.NA delet se bios palio koliko ja znm

Strm
15 godina
neaktivan

Ubaci disk u drive i restart. Pokušaj napraviti recovery BIOS-a. Prije toga moraš znati da li je prvi boot uređaj CD/DVD drive. Ako nije, pritisni F8 prilikom pokretanja pa bi trebao izbaciti meni za podešavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice