Mišljenje i iskustva o MBO asrock m3a77de

poruka: 6
|
čitano: 1.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Imam ovu ploču, i nisam baš zadovoljan, usb portovi štekaju, zvučna kartica crkava, neko vrijeme me bios zezo. Zanima me što vi mislite o ovoj ploči, i kakva iskustva imate s njom.

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neznam za ostale, ali ja sam ju imao dosta dugo, i bilo je sve uredu, na njoj sam drzao Athlona II x4 koji je radio na 3.4GHz sa 1.45v u obzir treba uzeti da je ploca 4+1.

Nikada nisam imao problema, pa tako ni sa usb portovima.

Znam da mnogi na forumu nevole ASrock ploče ali po mom iskustvu uopce nisu nimalo loše.

Sad to sto tebe zeza neznam, jesi li probao vratiti stariji bios?

1 Day U May
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nisam stavljo stariji, a ni noviji bios, sad sam im poslao mail za reklamacije u vezi zvučne kartice i ćekam odgovor

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Onda ako je gore jos uvijek stock bios, nemas sto cekati, probaj sa novijim biosom.

Mozda se rjesi problem sa USB portovima.

1 Day U May
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ma usb mi nije toliko bitan, nego zvučna crkava, ustvari vec je crkla

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Mišljenje i iskustva o MBO asrock m3a77de

Pa probaj staviti zadnji BIOS. Imao sam ja tu ploču. Tamo 2009. godine je bila best buy ploča i bila mi je OK dok mi nije pofalilo faza {#}.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice