Koju plocu za 3770k? zaključana tema

poruka: 53
|
čitano: 5.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Koju plocu za 3770k?

Jel se ima di u RH uzet Evga ? Ne vidin ih ba nabava.net.

windsurfing rules ! :)
15 godina
neaktivan
Koju plocu za 3770k?

Mislim da ne ali moga bi ti vlada to sredit ima on veze tamo ;)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

EVGA je uvozio HG Šrot. Ali samo grafičke kartice.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
protjeran

Naaaanananaaaaa  Samo Vlada ima x16 SLI nannananananannanaaaaa

Nema na Balkanu samo PIN Soft iz Beograda ima maticne EVGA. Nema ni Slovenija to znam sigurno, a pitanje sta ima i prema istoku Bugarska, Poljska, Rumunija, Ceska... Ko zna.

Znam da imaju po Holandiji narucivali sa EVGA Europe i Englezi i ima cela grupa Alternate.de alternate belgia, alternate holandija, francuska, Nemacka, oni imaju sve od EVGA ali tek kada se pojavi na EVGA Europe.

EVGA Classified Engineered For Extreme OC
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:22 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Naaaanananaaaaa  Samo Vlada ima x16 SLI nannananananannanaaaaa

clock2much
14 godina
protjeran
Koju plocu za 3770k?

Koliko vlada ima godina ? 9 ? 10 ?

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Da ali samo jedan model imaju, jel si je video, u stvari pardon ima dva a sada ce i mala plocica.

Z77 FTW, Z75 SLI i sada ce ITX. Mi imamo bas jeftinu ponudu EVGA HW. To sto ima.

Sada smo dobili EVGA GTX670 za 390e.

Ovu.

Jeftinija je 180e od ASUS GTX580.

Ali ako hoces graficke ima ih i Slovenija, malo su skuplji od nas ali otprilike iste modele imaju.

Mozete da pricate sta hocete ali 

x16 SLIiiiiii to nemate viiiiiiii nanannanannaanaaaaaa

Kazu da je 4-5% lik imao razliku sa SLI GTX580 Classified kada je stavio u II i IV SLOT nego u I i III.

Stim sto se ne povezuje gornja graficka za monitor nego donja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:32 (Vlada011).
13 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Mozete da pricate sta hocete ali 

x16 SLIiiiiii to nemate viiiiiiii nanannanannaanaaaaaa

Ajde navedi mi jednu temu o matičnim pločama di si se ti javio a da nisi počeo o EVGI. Pa čovječe ima drugih proizvođača kud baš uvijek mora biti EVGA.

Kalko1212 ingame
16 godina
Bulldozer kaže...

Ima EVGA godina.

Takoder, nema argumenata kao i inace za kupnju njihovih proizvoda osim dizajna (ali tu se i Asus, Asrock sredio), a i sam ima samo jedan njihov proizvod.

Ja osobno imam 3770k na Z77 Extreme4, i fala bogu zato.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
protjeran

Fala bogu i ja imam Intel i vise necu imati AMD nikada kao ni Radeon. 

Ovo mi je zadnji. 

Da svi smo mi ludi koji imamo mogucnost za EVGA sto nismo to odbili i uzeli ASUS divni koji je vas jedini izbor.

Svi oni sto spavaju pored kompa za Classified graficke da ugrabe i sto pre ucukaju podatke da ne cekaju sledecu turu i opet da propuste.

Svi smo mi ludi i samo dizajn je kod EVGA dobar inace sve ostalo krs, xexexe. 

Zao mi je samo sto to prica podrucije koje i ima samo ASUS a ono gde ima i EVGA i ASUS grabi do nje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:43 (Vlada011).
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Bulldozer kaže...

Ima EVGA godina.

Takoder, nema argumenata kao i inace za kupnju njihovih proizvoda osim dizajna (ali tu se i Asus, Asrock sredio), a i sam ima samo jedan njihov proizvod.

Ja osobno imam 3770k na Z77 Extreme4, i fala bogu zato.

Ovo je onda tuđi procesor?

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:42 (kalko1212).
14 godina
protjeran
Koju plocu za 3770k?

Ajde da je našao neku stvar kao naprimjer sada nova serija Ultra Durable 5 od Gigabyte, ima lijepi dizajn i zanimljive stvarčice poput Dual ThunderBolt  te boljih FETova, i još mnogo zanimljih stvarčica za bolje klokanje

Vlada aj daj koju sliku od tvog kompa da se ja uvjerim da ti to imaš 

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:43 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vlada011 kaže...

Fala bogu i ja imam Intel i vise necu imati AMD nikada kao ni Radeon. 

Ovo mi je zadnji. 

Tvoj problem, a da EVGA uzme Radeone i odbaci GeForce govorio bi suprotno sto je po meni idiotarija.

Valjda ces kupit nesto iz best buy segmenta, a ne ultra full skupo i nedobavljivo sa prosjecnim aftermarket performansama.

I da ne bi bio off topic (mada vec je odavno), preporuka je po meni da uzmes Z77 plocu da se ne bi morao zezat s biosima na Z68.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
protjeran

Ne bi govorio verovatno bi uzeo referentnu PNY ili NVIDIA dok se nesto debelo ne promeni kod Radeona kao dok je ATI bio tamo.

Drugo EVGA je napravila do sada dovoljno jakih grafika da bi za 3 god mogao da uzmem GTX690.

Morao bi da bude bolji od NVIDIA kao za vreme ATI Radeon tamo 2004/2005/2006 + da ih EVGA pravi da bi ga uzeo.

Pa naaravno Z68 za SB a Z77 za IB ako se sada uzima. Drugacije ne vredi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:52 (Vlada011).
14 godina
protjeran
Koju plocu za 3770k?

ti fantaziraš previše ... i šta to mora da se promeni kod radeona '

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Ne bi govorio verovatno bi uzeo referentnu PNY ili NVIDIA dok se nesto debelo ne promeni kod Radeona kao dok je ATI bio tamo.

Drugo EVGA je napravila do sada dovoljno jakih grafika da bi za 3 god mogao da uzmem GTX690.

Ajde molim te reci šta Radeonu fali? AMD proizvodi odlične grafe, svaka grafa koju sam od njih imao odlično je radila svoj posao i clockala se. 

Kalko1212 ingame
14 godina
protjeran

Ne mogu da se raspravljam sada o tome sta mora da se promeni kod Radeona. 

Pokazace vam naredna serija, kada NVIDIA ne napravi gresku kao sada izbacujuci cip namenjen srednjoj klasi na top.

Mora da se promeni to sto sada kada bi dali i jednim i drugima deadline od godinu dana da bi NVIDIA izbacila najmanje 30% jaci i stabilniji chip od Radeona.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:54 (Vlada011).
14 godina

Izbacujući čip namenjen srednjoj klasi !! Pa Vlada šta snifaš ti ? Reci mi možda jesi li ti generalni direktor Nvidie za razvoj ili lupetaš napamet, jel ja naginjem ka ovom drugom !!

14 godina
protjeran

Nisam se lepo izrazio objasnio sam sto puta ne srednjoj klasi neko mid range cip.

To je trebalo da bude najprodavanija serija NVIDIA koja je sa AMDom da je bio uspesniji trebala da donese ponovo veliki proboj, kao sto je napravio 5870 u odnosu na 4870 samo bez novog DX.

Dok je GK110 trebao da bude NVIDIA Top chip. To svi znaju od inzinjera do ljudi koji prate to. 

Snaga tj slabost AMDa je pokazala da ce to napraviti totalni dizbalans koji nece stici ne revizija GHz nego verovatno ni serija 8xxx.

Zato se desilo sto se desilo. Da je AMD iznenadio sa 20% boljim Performansama NVIDIA ne bi smela da izadje sa GTX680 kao vrh ponude i desilo bi se sto je trebalo i da se desi. Izbacen bi bio mid range chip sa dva primerka i NVIDIA bi najavila top za ovo sada vreme. 

Ocekivali su svi da HD7970 bude jaci od GK104 najamanje za 15-20% koga su svi znali kao mid range cip za verovatno 2 ili 3 primerka sto bi ubrzalo NVIDIA Top ponudu.

Ovako prespajaju, dodaju, vestacki oslabljuju da razdvoje GK104 na dve ili 3 klase. Od GTX670 do GTX680 Classifid napravise 260e razliku za GK104 vestacki ako nije i blizu 300e, I NEMOJTE MI ZAJEBAVATI KADA ZNATE ISTINU.

Na jesen proslu je to planirano da verovatno bude GTX560, GTX560Ti nastavci dok bi GK110 bio nastavak 570/670 da nisu videli da AMD nema 20% jaci chip od onog koji je izlazio kada su zamislili srednji, nema ni 10% cak su se iznenadili kada su videli da ga oni dobijaju ili da se kolju zavisno od aplikacije, drivera, modela.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 16:09 (Vlada011).
17 godina
neaktivan
Koju plocu za 3770k?

Ma Vlada je samo perfekcionist ekstremist. Želi imat najbolje od najboljeg tako da je miran nekoliko godina a ne da svako pola god mijenja proc i grafu, jel tako? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa normalno ovde ce ljudi se zgranuti koliko ce mene ovo sluziti. 

Svi ce me prestici sa jacinom. Dobro ne svi, ali nema maticne i CPU dok DDR4 ne bude standard i normala ne samo za top klasu nego ovako i za srednju.

14 godina
odjavljen
Koju plocu za 3770k?

Moze LOCK {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Koju plocu za 3770k?

na temu ide LOCK

a vi ne raspravljajte s očitim trolovima!

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice