Koju plocu za 3770k? zaključana tema

poruka: 53
|
čitano: 5.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Koju plocu za 3770k?

Ovako uzeo sam 3770k i imam sad dilemu oko ploce ,dali da uzmem 

GIGABYTE Z68XP-UD3P, stara mjesec dana, jamstvo 2 god. - 800 kn od kolege rockatansky

ili novu z77 od ovih ili neku drugu 

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=999000057705

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11182

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050300051190

neznam dali mi se isplati doplatit pa uzeti novu ili ovu polovnu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koju plocu za 3770k?
Ja bi za cca 1.100Kn uzeo AsRock Z77 Extreme4.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
odjavljen
Koju plocu za 3770k?

A sta se tice novih ispod 1000 kn? ili za te pare mi je bolja ona polovna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koju plocu za 3770k?

Ja bi uzeo ovu ASUS ili MSI koju si naveo. A ni Asrock nije loš izbor.

EDIT: Ispod 1000kn ovo ili ovo.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 17:10 (kalko1212).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Koju plocu za 3770k?

Sta po tome ne isplati mi se nikako uzet uvu polovnu gigu?

http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=3979#ov

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dino.Randic kaže...

Sta po tome ne isplati mi se nikako uzet uvu polovnu gigu?

http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=3979#ov

možeš ju uzet. odlična ploča za overclock. ali neka ti kolega updatea bios kako bi 3770 pasao na nju

14 godina
odjavljen
Koju plocu za 3770k?

Sta kezete dali ima neka bolja ploca od ove polovne gige ud3p ispod 900 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Sta kezete dali ima neka bolja ploca od ove polovne gige ud3p ispod 900 kn?

Klik. Ide u paru sa i7 3770K za 2.600Kn, ili bez za 750 Kn.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
odjavljen
Koju plocu za 3770k?

Vec sam nabavio 3770k trebo bi uskoro stic :)))

Nekako bi rade onda ovu gigu jer ce me isto doc i jedna i druga...

Nego me muci dali da uzmem koju novu ili mi je bolje ovu polovnu, dali ima koja bolja od ove gige ispod 900?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 23:30 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Predlazem ti da uzmes neku dobru i skuplju plocu ako ces da se zadrzis na tom i7.

Zaboravi na polovne ploce za takav procesor. To ce stajati 3-4 godine, klokovace se, za to treba dobra ploca ili su velike sanse da kupujes dva puta plocu za isti procesor i istu platformu.

E sada ne znam mene Intel nece pecati na 20-25% jace Performanse i 3 funkcije nove koje ne osetim u gamingu tako da sam ja isao na skuplju plocu da bi ostao na ovome dok graficka ne kaze treba jace, dotle me apsolutno ne zanima ni lebdeci levitirajuci procesor koji ne ispusta toplotu.

Ako si skupi 3770k onda uzmi novu bolje da ti je zamene posle nedaj boze, ako te ne nabede da si namerno i temeljno razmisljao kako da prouzrokujes kvar. Nazalost ASUS vam je dao samo plavo-crnu otrcanu kombinaciju za sada. Kada pogledam sta ja imam za 50e vise od one njihove plavo crne ne znam joj ni naziv PZ77 Delux, Pro koja je vec mogu samo da kazem boze hvala ti sto im sajt vise ne posecujem. Sada nema nista njihovo unutra vise. 

Dolazi vam nova crveno/crna ploca od 400e za Z77, ali za Novu Godinu. {#}

Izgleda da imaju informacije da se u laboratoriji sa Haswellom ne odigrava sve najbolje pa ne zure.

*neko mi je pitao na pp nesto a nije podesio primanje poruka {#}

EVGA Classified Engineered For Extreme OC
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 10:07 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Koju plocu za 3770k?

Poštovani forumaši!Imam procesor Intel I7 2600K i matičnu ploču MSI Z68A-GD80 i sve super radi,ali imam pitanje i neke dileme pa Vas molim za pomoć.Naime planirao sam kupiti procesor

Intel I7 3770K i ugraditi ga u navedenu matičnu ploču,na MSI službenoj stranici je navedeno da ploča podržava 3770K procesor.Skeptičan sam kako bi to funkcioniralo treća generacija procesora

na ovoj matičnoj ploči.Molim Vas za savjete i pomoć,unaprijed Vam hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zašto novi proc, pa taj tvoj je jedva mrvicu slabiji od 3770k?
14 godina
neaktivan

Novi procesor iz tog razloga što imam od komponenti sve da sastavim drugi komp samo mi još fali procesor,tako da sam planirao kupiti navedeni 3770K i ugraditi ga na MSI ploču a 2600K metnuti u drugo računalo.Radi se socketu 1155 tako da mogu kombinirati procesore{#}Dobio sam informacije da bi za 3770K trebala biti plača s čipsetom Z77 pa što vi kažete na sve ovo?

14 godina
protjeran

Kazem da imas sigurno previse para. Zao mi je sto ne vidim sta imas dugo unutra.

Da imas i5 2500k pa da kazem ajde zeli 4 jezgra kao covek za 3 godine pa kada uzima nek uzme 3770k.

Ali da li ti znas da je 2600k i 3770 po performansama prakticno pitanje srece i umeca da se montira sistem koji ce biti jaci.

Jedino da nemas i7 ili da imas AMD ili prvi generaciju i7 savetovao bi ti Ivy. Ma ni za prvu, i za prvu bi rekao cekaj jos godinu dana.

Za P67 i Z68 ploce postoji BIOS koji im daje mogucnost da na njima radi Ivy bez nekih funkcija.

Jos ako imas neku od navedenih ploca onda ti nemas nijedan jedini razlog da uzmes Ivy.

Koje je to bacanje para sa SB na IB covece. To je kao upgrade sa Seasonic X na Seasonic Platinum.

Samo zbog tih funkcija i ako imas Intelov kontroler, najnoviji chipset planiras i nesto staro onda vredi inace ovo je ja ne znam kako da opisem.

Prelazak sa 6950 na 6970 recimo sada.

Od tolikih grafika, SATA III SSDa, bas za CPU. Znaci da ti je sve drugo ono tip-top.

Da sa Bulldozera prelazis razumeo bi, ali sa ovako...

Da nije obavezna ploca sa Z77 chipsetom ali bez njega Ivy i nema bas smisla.

Svakako ako se odlucis na tako nesto prvo prodaja 2600k + ploca pa Z77 + 3770K.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 14:36 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Kazem da imas sigurno previse para. Zao mi je sto ne vidim sta imas dugo unutra.

Da imas i5 2500k pa da kazem ajde zeli 4 jezgra kao covek za 3 godine pa kada uzima nek uzme 3770k.

Ali da li ti znas da je 2600k i 3770 po performansama prakticno pitanje srece i umeca da se montira sistem koji ce biti jaci.

Jedino da nemas i7 ili da imas AMD ili prvi generaciju i7 savetovao bi ti Ivy. Ma ni za prvu, i za prvu bi rekao cekaj jos godinu dana.

Za P67 i Z68 ploce postoji BIOS koji im daje mogucnost da na njima radi Ivy bez nekih funkcija.

Jos ako imas neku od navedenih ploca onda ti nemas nijedan jedini razlog da uzmes Ivy.

Koje je to bacanje para sa SB na IB covece. To je kao upgrade sa Seasonic X na Seasonic Platinum.

Samo zbog tih funkcija i ako imas Intelov kontroler, najnoviji chipset planiras i nesto staro onda vredi inace ovo je ja ne znam kako da opisem.

Prelazak sa 6950 na 6970 recimo sada.

Hvala ti na odgovorima Vlada{#}puno si mi pomogao i riješio me nedoumica.Što se tiče moje konfe uložio sam u njih puno novca,ne želim da ispadne da se hvalim ali jednostavno obožavam računala.Novi sam u ovome i neke stvari nisu jasne pa zato volim pitati iskusnije{#}

Šteta što sad nemam više vremena jer bih napisao što imam u kompu od komponenti,ali potrudit ću se navečer!Toliko od mene za sad,lijep pozdrav svima!

14 godina
protjeran

Pa svi mi obozavamo kompove ali sve ima granicu. Ja razumem i jak komp i zelja za najacim i pogotovu kao ja zelja za klasom i retkim sto nema svako sto nije ono marketing i svuda oko nasih nogu i sto nece niko da ti da savet uzmi to jel mozda radi u dogovoru sa njima i sto se ne prodaje otpakovano ali postoji razlika izmedju jakog sistema i glupo jakog sistema i upgrada bez potrebe tj budalastog upgrada, postaje bljutavo. Kazem razumem uzimati samo najace serije grafike i CPUa

ali ne razumem upgrade svaku generaciju ili drugu cak i za trecu se ozbiljno razmisljam da mi ni treci izlazak nece biti prioritet.

Ali kada uzimam bice klasa i7 sa k i GTX680 i sl. 

Isto vidim burazer ima EVGA Z68FTW a ja EVGA Z77 FTW on SB ja IB a vidim da ga kopka sada.

A ono veci cim sada menjati sve pa cak i da ti da neko dzabe uklapati, spajati, ako ovo radi stabilno, klokuje se solidno do nekih 4.8GHz moze stabilno on, manje vise stabilno na 4.8 ali na 4.7 sigurno,

sve radi OK a njega cacka sada isto IB. Vidim da o tome vise razmislja nego o grafici.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 15:00 (Vlada011).
16 godina
neaktivan
Koju plocu za 3770k?

Ako ćeš clockat, ASUS FTW

CPU: 1090T CPU cooler: CM 612S MB: ASUS M5A78L LE RAM: Corsair 2X2GB @ 1600MHz XMS3 Classic Heatspreaders PSU: Corsair GS600 GPU: AMD Sapphire HD 6870 1GB DDR5 900MHz HDD: Hitachi 500GB PC casin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nemojte ubacivati te EVGA nazive Tajvancima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 14:29 (Vlada011).
16 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Pa svi mi obozavamo kompove ali sve ima granicu. Ja razumem i jak komp i zelja za najacim i pogotovu kao ja zelja za klasom i retkim sto nema svako sto nije ono marketing i svuda oko nasih nogu i sto nece niko da ti da savet uzmi to jel mozda radi u dogovoru sa njima i sto se ne prodaje otpakovano ali postoji razlika izmedju jakog sistema i glupo jakog sistema i upgrada bez potrebe tj budalastog upgrada, postaje bljutavo. Kazem razumem uzimati samo najace serije grafike i CPUa

ali ne razumem upgrade svaku generaciju ili drugu cak i za trecu se ozbiljno razmisljam da mi ni treci izlazak nece biti prioritet.

Ali kada uzimam bice klasa i7 sa k i GTX680 i sl. 

Isto vidim burazer ima EVGA Z68FTW a ja EVGA Z77 FTW on SB ja IB a vidim da ga kopka sada.

A ono veci cim sada menjati sve pa cak i da ti da neko dzabe uklapati, spajati, ako ovo radi stabilno, klokuje se solidno do nekih 4.8GHz moze stabilno on, manje vise stabilno na 4.8 ali na 4.7 sigurno,

sve radi OK a njega cacka sada isto IB. Vidim da o tome vise razmislja nego o grafici.

Ja bi rekao da si ti svoju davno ostavio za leđima...

14 godina
protjeran

Ovu plocu uzmi.

http://i.imgur.com/Gt9DH.jpg

Zamislite kada joj se popale sve lampice na njoj kako izgleda.

A ni 100e vise od onog plavog ASUSa

14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Koji qurac ce mu trilijun PCIe utora..

clock2much
14 godina
protjeran

Ja joj recimo ne bi ubacivao uopste III slot po redu.

Tako bi bila jos mocnija.

Stvarno ne znam sta im je to znacilo 5 slotova.

Ali sta ima veze i 4 bi platio skoro isto,

Formula 5 ima 2 slota pa kosta 300e.

Ja da pravim ja bi samo ubacivao 4 SLOT i sve x16.

Od viska glava ne boli, sigurno nema cenu samo zbog toga.

Mozda 10e po slotu. Definitivno nisam video nikada bolju plocu od ove.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 15:21 (Vlada011).
17 godina
neaktivan
Koju plocu za 3770k?

Ima u Bug-u broj 234 dobra usporedna recenzija više ploča za Ivy pa nebi bilo loše da pogledaš, ako imaš.

btw. evo Vlada jedan dobar video za tebe kao Intel fanboy-a. {#}

Kad već stavljam evo jedan i od AMD-a, u vrijeme dok se prašina dizala oko Bully-a. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 15:43 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Koju plocu za 3770k?

Sta kazete mi se isplati uzet ovu plocu s garom stara 8 mjeseci za 650 kn?

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koju plocu za 3770k?

da

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Sta kazete mi se isplati uzet ovu plocu s garom stara 8 mjeseci za 650 kn?

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V/

Dobra je cijena, samo pazi jer ti je za update BIOS-a na Ivy potreban Sandy procesor.

heilige
14 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa za 100 kn vise imas bolju Asrock Z77 Extreme4, novu.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
odjavljen
Koju plocu za 3770k?

Nije bas 100 prije 250 jer moram i postarinu za novu plaiti a i ovaj lik je iz ri, nazvat cu ga ako bi spustio nisam ni mislio 900 dat....

ali vjerovatno cu onu asus uzet nije skupa a dobra je ploca..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Koju plocu za 3770k?

Dečko pita koju ploču da uzme a Vlada samo piše o EVGI i da dosadan je više sa tim ...

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice