Koju MBOi koji CPU a da zajedno košta oko 2000kn

poruka: 18
|
čitano: 1.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

slažem novi komp za sina koji ima 11g i htio bi da to može nadograđivat duže vrijeme pa sam misliomalo više izdvojit za  MBO a manje za PCU jel to ok

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

AMD FX 8120 i 970A-UD3 ili 990XA-UD3

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

i5 3450

Asrock Z77M

2.037,98 kn

sumnjam da će klinac od 11 god. clockat pa je intel bolja solucija. a i bolji je proc

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koju MBOi koji CPU a da zajedno košta oko 2000

hvala na brzom odgovoru i na pomoći

14 godina
protjeran
AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala sad imam i amd  i intelovu konfiguraciju

još jednom hvala obojici

13 godina
neaktivan
ja uspio nabavit ovu za 850kn jel to ok?
Matična ploča ASROCK Z68 EXTREME4 GEN3, iZ68, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID, G-LAN, VGA, PCI-E 3.0, HDMI, DVI, D-SUB, DP, Quad CrossFireX, Quad SLI, FW, eSATA, USB 3.0, ATX, s. 1155
17 godina
baranjac11 kaže...
ja uspio nabavit ovu za 850kn jel to ok?
Matična ploča ASROCK Z68 EXTREME4 GEN3, iZ68, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID, G-LAN, VGA, PCI-E 3.0, HDMI, DVI, D-SUB, DP, Quad CrossFireX, Quad SLI, FW, eSATA, USB 3.0, ATX, s. 1155

Pa ok cijena, ali recimo kolega KANT s foruma je za te pare prodavao asus gene IV, ali nije ni ovo loše.

Kakvu grafu misliš staviti?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Pa ok je ploča, ali ti si spominjao nadogradnju i neku budućnost. Taj socket nema budućnosti budući da već prima dvije generacije procesora što je čudo za Intel. Nagodinu izlazi nova generacija, a s njom skupa i nova ploča. Ali nek te to nebrine previše. Jedan i5 će za klinca bit savršen godinama za gaming i sve ostalo što treba djetetu.

13 godina
neaktivan
za grafičku moram isto tražit savijet od vas ali jedno po jedno da mi ne bude previše pa se onda zbunim
13 godina
neaktivan
e to mi je i bila ideja da to potraje 4-5 godina a onda nek i on nešto nauči pa nek se snalazi
17 godina
baranjac11 kaže...
za grafičku moram isto tražit savijet od vas ali jedno po jedno da mi ne bude previše pa se onda zbunim

PA bilo ti je jednosatvnije da tražiš preporuku za cijeli komp, dobio kompletan prijedlog, da se ne zahebaješ sam sa izborom, da nešto ne kupiš nekompatabilno...

Računaj da grafu nećeš moći kuputi za 4-5 godina, ako planiraš konstano se igrati u tom periodu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
i to sam mislio vas pitati ali moram polako jedno po jedno da mi se ne pomiješa
13 godina
neaktivan
e tako sam i ja mislio neka mu izdrži 4-5g a poslije toga neka se sam snalazi
13 godina
neaktivan

i za to sam mislio vas pitat ali moram polako da mi se sve ne pomješa

13 godina
neaktivan

tako i ja planiram da ovo traje 4-5 godina a onda če i on nešto naučiti pa nek se snalazi

13 godina
neaktivan

da bilo bi jednostavnije ali tako slabo što naučim ovako moram tražit čitat učit ovako je interesantnije{#} a znam da ne mogu to kupit na dugi rok zato sam i htio dobru matičnu onda na nju možeš svašta nakačit (ako dobro računam) a za grafičku bi dao oko 750 kn

13 godina

Daj koristi uredi/edit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice