na raspolaganju imam do nekih 500 kn.
Ja sam se mislio između ovih:
CPU Desktop Pentium Dual-Core E5700 3GHz (800MHz,2MB,S775) box
Procesor s775 Intel Pentium Dual Core Procesor E6300 2, 8GHz (2MB, 1066MHz, Wolfdale) box
Procesor s775 Intel Pentium E6500 2.93Ghz (1066Mhz, 2MB, Wolfdale)box
u slučaju da je prvi najbolji izbor zanima me koliko bi me koštao hladnjak za njega jer se ne dobije s procesorom, neću oc-ati pa ne triba biti neki turbo.

Za ovaj hladnjak iz Protis, ti nisam siguran valja li to kaj uopce ja bi uzel Scythe pa si miran za duze vrjeme.
Kolko ja vidim samo ce ic E6300 na tu maticnu njega nek onda uzme i trebalo bi stavit najnovioji Bios 13 gore sigurno ak ima stariju verziju.
. Da nisi možda pomiješao core 2 duo E6300 sa dual core E6300 ??

A kaj nudi AMD za taj iznos, vidi se dole treba spomenut da ta maticna podrzava ddr2 i ddr3 memoriju pa treba obratit paznju u koji utor se gura stara ddr2 memorija za koju su dva utora namjenjena.
No zato poslije vise ne moraš kupovat novu maticnu plocu, jer imaš i utore tj dva za recimo 2+2 gb ddr3 memorije u buducnosti ili samo jedan modul za pocetak od 2gb ddr3 i to je to gotova prica. Normalno da je 2 gb bilo ddr2 ili ddr3 memorije dosta za Windows 7 i za igrice igrat nema frke pa tolko memorije imam i ja isto.
...moj se spaja s ide kabelom, ima li ta matična taj konektor na sebi, ja ga ne vidim na slici...i ako ga nema kako to spojit?