-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima!
E ljudi koji procesor da kupim i da se dobro uklapa u ovaj comp:
Graficka : ATI RADEON HD 4770 512MB GDDR5
RAM : 3GB
Napajanje 550W
athlon ii x4 il phenom x2 il x3?moze i quad ovisi koliko mozes dat
-
a da li valja npr. AMD Athlon x2 6000+
da je oko 3.0ghz i slicno.
Nisam ti ja baš stručan al za te novce moeš uzet athlon II x3 435 te ga otklucat u phenom/x4/(kao ja)
Naravno ako ržti maticna ima ACC(Advanced Clock Calibration) i Notrhbridge 770 (tak nesto)
Death has a thousand faces,evil only one.
-
Pozdrav svima!
E ljudi koji procesor da kupim i da se dobro uklapa u ovaj comp:
Graficka : ATI RADEON HD 4770 512MB GDDR5
RAM : 3GB
Napajanje 550W
Koja matična?
Tip RAM-a (DDR2 ili DDR3)?
Koji je proizvođač napajanja?
Grafička je dobra, RAM-a imaš dovoljno, napajanje je isto u redu (jedino ako mu to nije "nazivna" snaga od 550W, čest slučaj sa jeftinim napajanjima).
Daj malo više detalja.
-
Onda bi valjao AMD x2 6000+, i da li bi on mogao "zadovoljiti" potrebe dx11 grafickih
zna li mozda tko???
zna li mozda tko???
Vidim da si napisao ime matične ali to nije puno ime (ima ih više vrsta pod tim imenom). Daj puno ime pa ću ti reći koji proc da ubaciš.
Stvar je u tome da je taj Athlon x2 6000+ star da boli glava i uvijek će u igrama zaostajati za tom grafom HD4770. Bilo bi najidealnije da uzmeš Phenom 2 X2 3.00Ghz ali
prvo me zanima jel bi ti matična htjela prihvatiti nove AM3 procesore pa me zato zanima njezino puno ime.
Evo sve o maticnoj, mislim sto pise na njenoj kutiji : M2N <GREEN>, Socket AM2, Nvidia nForce 430 MCP, HT2000 MT/s Dual-Ch, DDR2 800, PCI- E x16 slot,6-CH HD AudioGigabit LAN, SATA 3GB/s, Vista Premium Ready Q-connector, Q-FAN2, Green ASUS <RoHS Compliant>. ako to nije dosta potrazit cu jos negdje???
Matična nažalost nije AM2+ pa ne budeš mogao staviti AM3 procesor. Morat ćeš uzeti AMD Athlon x2 6000+ od 3.00Ghz ili neki drugi AMD-ov proc prošle (prve) generacije.
Ili možeš prodati tu matičnu i uzeti neku AM2+ pa onda uzmeš onoga Phenoma II (ili nekog drugog) kojeg sam ti preporučio.
moj proc je dobar
na stocku ga mogu dignut do 3.6
stock je 3.0
EDIT: nisam citao sve postove
-