Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.732.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav, zanima me do kolko otprilike mogu ici sa overclockanjem i5 6600k ukoliko bi uzeo hyper 212 evo te da li je to dobar cooler za ovaj proc? Ploca je asus z170-A, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
hrna123 kaže...

Pozdrav, zanima me do kolko otprilike mogu ici sa overclockanjem i5 6600k ukoliko bi uzeo hyper 212 evo te da li je to dobar cooler za ovaj proc? Ploca je asus z170-A, hvala.

CM Hyper 212 EVO je ok za taj proc, koliko ćeš moći s njim to budeš sam otkrio, ja imam i5-4690k sa istim hladnjakom, držim na 4.2ghz undervoltan i hladan je ko špricer, imam još 4.3 i 4.5 setup, 4.5ghz se kreće oko 65-70 stupnjeva u full loadu i ovisno je što radiš, za igranje je ok, za ljetne dane ne bih prakticirao, više je za zimski dio, sve u svemu CM H 212 Evo je pristojan, dobro hladi i kaj je bitno, ne stvara buku.

lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 13:51 (Taraba).
10 godina
Koji CPU cooler kupiti?

pozdrav svima, uzeo sam evo 212 i zanima me vaše mišljenje oko pozicije coolera. imao sam ga jedno vrijeme okrenut prema ram memorji tako da zadnji ventilator to odvlači van.. sad sam ga okrenuo prema gpu pa gornji ventilatori izvlače topao zrak. neko vaše mišnjenje koji je bolji način il je to tak svjedeno na kraju? hvala vam :D

origin id: guzda2 steam id: guzda22 rockstarclub: guzda22
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
guzda22 kaže...

pozdrav svima, uzeo sam evo 212 i zanima me vaše mišljenje oko pozicije coolera. imao sam ga jedno vrijeme okrenut prema ram memorji tako da zadnji ventilator to odvlači van.. sad sam ga okrenuo prema gpu pa gornji ventilatori izvlače topao zrak. neko vaše mišnjenje koji je bolji način il je to tak svjedeno na kraju? hvala vam :D

Najefikasniji način montaže prema mom iskustvu je kad vent gleda prema ramima.

Za vrime igranja odnosno žešće upotrebe GPU-a kad je hladnjak okrenut prema grafi tad vuče doslovno vrući zrak i teže hladi proc.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
10 godina
nicky.sl kaže...
guzda22 kaže...

Najefikasniji način montaže prema mom iskustvu je kad vent gleda prema ramima.

Za vrime igranja odnosno žešće upotrebe GPU-a kad je hladnjak okrenut prema grafi tad vuče doslovno vrući zrak i teže hladi proc.

E o tome nisam razmisljao..kad dode nova grafa budem promjenio poziciju coolera..hvala na savjetu :D

origin id: guzda2 steam id: guzda22 rockstarclub: guzda22
11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Koji CPU cooler na FX 8320 do 135 mm visine od MBO, za lagani OC?

Po mogućnosti iz ADM-a (ili Future) i do 200 kn ako ima, možda se mogu malo protegnut ako treba.

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 9:58 (Raykip).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Raykip kaže...

Po mogućnosti iz ADM-a (ili Future) i do 200 kn ako ima, možda se mogu malo protegnut ako treba.

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/lc-cc-120/

ili

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/cpaf-031/

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 10:12 (hrčak).
11 godina
neaktivan
hrčak kaže...
Raykip kaže...

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/lc-cc-120/

ili

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/cpaf-031/

Možda ovaj drugi stane u kućište...

9 godina
protjeran
Raykip kaže...

Mozda ovo ako je visina problem  LC POWER LC-CC-120-LiCo moze se i malo bolji OC sa ovime napraviti, jedino je pitanje jel se mozes 100kn protegnuti.

11 godina
neaktivan

A vidjet ću s bratom jer njemu slažem komp, ty anyway.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 18:49 (Raykip).
9 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

koristim ovo

AMD FX X8 8320

SAPPHIRE R9 380X NITRO 4GB
FORTRON HYPER 600W
GIGABYTE GA-970A-UD3P
HYPERX FURY 8GB 1866MHZ RAM
zanima me koji cpu cooler bi ste preporucili sa plavim led svjetlom. nešto tipa lc cc 120. za takvu neku cijenu da nije neka bijesna cifra

0 0 hvala 0
12 godina
Ferrious kaže...

koristim ovo

AMD FX X8 8320

FORTRON HYPER 600W
GIGABYTE GA-970A-UD3P
zanima me koji cpu cooler bi ste preporucili sa plavim led svjetlom. nešto tipa lc cc 120. za takvu neku cijenu da nije neka bijesna cifra

Pa eto sam si sebi odgovorio jer bolji za te novce od LC-cc-120 nećeš nać i pošto on nema ledice na ventilatoru uzmi jedan od Cooler Mastera https://www.links.hr/hr/ventilator-coolermaster-jetflo-120mm-r4-jfdp-20pb-r1-plavi-led-050908357

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 12:21 (nicky.sl).
9 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Ferrious kaže...

koristim ovo

AMD FX X8 8320

FORTRON HYPER 600W
GIGABYTE GA-970A-UD3P

Pa eto sam si sebi odgovorio jer bolji za te novce od LC-cc-120 nećeš nać i pošto on nema ledice na ventilatoru uzmi jedan od Cooler Mastera https://www.links.hr/hr/ventilator-coolermaster-jetflo-120mm-r4-jfdp-20pb-r1-plavi-led-050908357

kaj mogu promjenit vent na cooleru? hahah nisam baš u tome ali zvući mi logično. imam 120-icu trenutno pa... :D

13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

pozdrav, imam konfu pod moj PC; zamijenit cu gtx 670 sa gtx 970, htio bih clocknuti i5 2500k na nekih 4.5ghz ili mozda mrvicu manje tek tolko da gura lijepo novu 970. što preporucate u nekom relativno jeftinijem cijenovnom rangu? pozz. 

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

170kn za LC cc120 cisto dovoljno i hladno za 4,5ghz!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

170kn za LC cc120 cisto dovoljno i hladno za 4,5ghz!

i mislio sam! :) hvala

Ficolinjo
15 godina

Riknuo mi jedan vent na mom cooleru http://www.thecoolingshop.com/product_info/M806-Xilence-XQ-Series-CPU-Cooler-2x-92mm_30536.html

Narucio sam ove.http://www.ebay.com/itm/121469699755?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Cinila mi se dobra cijena..što mislite hoce li hladit bolje nego xilence stock..

11 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Koji?

Asus P8P67 pro socket 1155

Cooler COOLERMASTER Hyper TX3i - jednostavno montiranje.

LC POWER LC-CC-120 - koliko teško montirati.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Grobnik300 kaže...

Koji?

Hvala

Uzmi definitivno LC 120,pratiš upute pedantno i instalacija prođe vrlo lako.

11 godina
3n3m1 kaže...
Grobnik300 kaže...

Koji?

Hvala

Uzmi definitivno LC 120,pratiš upute pedantno i instalacija prođe vrlo lako.

Uzeo LC-120 montirao i radi kao urica.

17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pitanjce -

Koji hladnjak je bolji za hlađenje?

Scythe Mugen 2 Rev. B  ili  LC Power LC-CC-120

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Imam od coolermastera tx3 i od thermaltakea contac 16 ali sam izgubio od njih nastavak za intel platformu (uz tx3 nisam dobio nis kad su mi zamijenili na servisu,a ovom mi fale 2 sarafa) pa me zanima da li je to moguće kupiti od proizvodjaca a da me ne oderu i da li mislite da mi se isplati mrcvariti s tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav ekipa, trebala bi mi preporuka za dobar ventilator za maticnu plocu asrock N68-GE3 UCC, i procesor phenom x4. Plan mi je da uzmem drugu maticnu i procesor do kraja ljeta i da radi na novom procesoru. Chipset bi bio 1151. Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Vory kaže...

Pozdrav ekipa, trebala bi mi preporuka za dobar ventilator za maticnu plocu asrock N68-GE3 UCC, i procesor phenom x4. Plan mi je da uzmem drugu maticnu i procesor do kraja ljeta i da radi na novom procesoru. Chipset bi bio 1151. Hvala unaprijed

Ako uz ventilator misliš i na hladnjak onda ti preporučam LC-cc-120 naravno ako ti može stat u kućište.

11 godina
neaktivan

Moze stat, a hoce on bit dosta za i7 novu?

12 godina
Vory kaže...

Moze stat, a hoce on bit dosta za i7 novu?

Na stoku hoće a ako ćeš klokat onda razmisli o tri puta skupljim rješenjima.

11 godina
neaktivan

Za clock hoce ovo bit dobro ili da gledam nesto skuplje Scythe CPU hladnjak Glide Stream, 86MM,

12 godina
Vory kaže...

Za clock hoce ovo bit dobro ili da gledam nesto skuplje Scythe CPU hladnjak Glide Stream, 86MM,

Neznam ja koji je to hladnjak  aj daj neki link ili sliku jer sve se meni čini da ti tražih samo ventilator bez hladnjaka

11 godina
neaktivan

Evo nasao sa ovaj i mislim da je ok

https://www.alzashop.com/noctua-nh-u9s-d2271102.htm?catid=18842846

ps jeli se moze zamijeniti ovaj bez ventilator s nekim crnim npr

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 1:39 (Vory).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice