Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.730.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Samo što ti tih 38 C nije prava temperatura.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Koji CPU cooler kupiti?
carmack kaže...

Samo što ti tih 38 C nije prava temperatura.

Znam da ima greški u prikazu, al isto znam da mi je za cca. 10" c" manja temperatura. Zapravo kazu da nakon nekih 30ak stupnjeva ispravno prikazuje... Nznam

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ma ti amd senzori su boze sacuvaj, imao sam intel prije i sve je bilo super sto se tice provjere temperatura, ovdje neznam sta bi gledo, thermal margini, cpu0, tmpin 1, core.... Milijun stvari od kojih neke prikazuju 10 stupnjeva, neke realne vrijednosti, neke previse, neke premalo.......

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Jel možeš odredit kolika ti je temperatura tijela hladnjaka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
carmack kaže...

Jel možeš odredit kolika ti je temperatura tijela hladnjaka?

Blago topao pri loadu, posve hladan u idlu...

Ps. Probao sam neke programe za monitor temp. Svi pokazuju iste vrijednosti. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav. Kupujem amf fx 8350 mislim se izmedu Cooler Master Hyper t4 i hyper 212 evo neplaniram overclockat vise od 4.3 ghz. Koji je bolji?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
pastasuta kaže...

Pozdrav. Kupujem amf fx 8350 mislim se izmedu Cooler Master Hyper t4 i hyper 212 evo neplaniram overclockat vise od 4.3 ghz. Koji je bolji?

ne sjecam se tocno... ali mislim da je coolink corator ds po cijeni tu negdje, ili cak jeftiniji od hyper 212 a hladi bolje

Clueless gamers shouldn't judge
13 godina
protjeran
csgoplayer kaže...
pastasuta kaže...

ne sjecam se tocno... ali mislim da je coolink corator ds po cijeni tu negdje, ili cak jeftiniji od hyper 212 a hladi bolje

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/coratords/

dual tower vs single, mislim da je izbor jasan!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Moze ko reci, jeli se isplati ovo vodeno hlađenje za s775, ili predloziti neko drugo?

Prodao djelova od starog pc-a, i tako neki novci stizu, pa nabavio OCZ 4GB 1066 Mhz Reaper HPC Edition, pa reko idem se zafrkavati sa overclockom ali hyper t4 mi onako dobar i sluzi me na 55 stupnjeva na 3,5 Ghz, ali treba mi nesto "bolje" preko 4 da idem, a hyper t4 cu staviti na prodaju uskoro.

http://www.links.hr/?naziv=vodeno-hladenje-coolermaster-seidon-120v-ver-2-cpu-hladenje-s-2011-2011-3-1366-1156-1155-1150-775-fm1-am3-am3-am2-fm2-fm2&option=artikl&id_artikl=051.003.057

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

znaci planiram uzeti Coolink Corator DS cooler koji bi stavio na FX 6300 i zanima me dali ce biti problema ako ga stavim na Gigabyte 990XA-UD3 u Thermaltake H21 ?

0 0 hvala 0
15 godina
Darko92 kaže...

znaci planiram uzeti Coolink Corator DS cooler koji bi stavio na FX 6300 i zanima me dali ce biti problema ako ga stavim na Gigabyte 990XA-UD3 u Thermaltake H21 ?

Nikakvih problema neće biti, stane sve bez ikakvih problema.

14 godina
pastasuta kaže...

Hyper 212 za par "stupnjeva" bolji.

Evo i ja vidio stjepanj ima ovo vodeno sto zelim, pa nemoze lose biti xDD

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 13:07 (Luka123).
13 godina
protjeran
Samo da znas moje je krepalo:p
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
Stjepanj kaže...
Samo da znas moje je krepalo:p

Koji si imao, ver 1 ili ver 2? Ja htio ovaj ver 2 nabaviti ;D

14 godina
Darko92 kaže...

Nikakvih problema, samo kupi, složi i uživaj.

ps. OC preko 4.0 GHz se podrazumijeva onda.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

super thx na reply, ma naravno da cu ga kloknut samo da promijenim vise 7790 i cx 430 xD

1 0 hvala 2
11 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav,

naručio sam si AMD FX 8320 procesor pa si gledam koji cooler da stavim na njega, ne zbog clockanja nego zbog buke koju rade stock cooleri fx procesora.

Do sad sam imao FX 6300 i stock cooler je bio stvarno preglasan, a koliko vidim po forumima isto je i kod stock coolera fx 8320.

Znači nije mi zbog clockanja, prije svega trebam tihi cooler, nebih htio dati previše love, nekih 150kn, 

ali ako imate preporuku za neki da je 50ak kn više a da bi mogao i clockati malo onda može i takav.

Neki od coolera koje razmatram su

COOLERMASTER Hyper TX3 EVO, 170kn novi

i

LC POWER LC-CC-120, 150kn novi

Koji je tiši, bolji i s kojim bi mogo bolje clockat?

Unaprijed se zahvaljujem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 16:56 (Adike).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Adike kaže...

Pozdrav,

naručio sam si AMD FX 8320 procesor pa si gledam koji cooler da stavim na njega, ne zbog clockanja nego zbog buke koju rade stock cooleri fx procesora.

Do sad sam imao FX 6300 i stock cooler je bio stvarno preglasan, a koliko vidim po forumima isto je i kod stock coolera fx 8320.

Znači nije mi zbog clockanja, prije svega trebam tihi cooler, nebih htio dati previše love, nekih 150kn, 

ali ako imate preporuku za neki da je 50ak kn više a da bi mogao i clockati malo onda može i takav.

Jedan od coolera koje razmatram je COOLERMASTER Hyper TX3 EVO, 170kn novi

lc power lc 120

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
11 godina
protjeran
Tony1999 kaže...
Adike kaže...

Pozdrav,

Jedan od coolera koje razmatram je COOLERMASTER Hyper TX3 EVO, 170kn novi

lc power lc 120

to je ovo? http://www.protis.hr/products/details/ventilator-lc-power-lccf120pro-airazor-series-pwm-120mm-5001200-okrmin/89703

ili ovo? http://www.protis.hr/products/details/cooler-lc-power-lccc120-socket-77511501155115613662011fm1fm2am2am3/84728

dal bih smio clockat stim ikako?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 16:48 (Adike).
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Radi se o cooler-u tj. kolega gore je mislio na cooler, a ne na ventilator. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Prodajem svoj Raijintek Nemesis(aka. monstrum), koristen par mjeseci jos uvjek pod garancijom iz Future-It. Oprema i vidice kompletne, socket 1150(Intelova 4. generacija procesora & Intel Pentium(neki modeli)) Moguce slanje postom/osobno preuzimanje u Rijeci.

Cijena: 350kn, ako nekog zanima.

Find me here |||: Steam: LollyTheGoat // CROVitaly ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 20:00 (Skillzor70).
12 godina
Skillzor70 kaže...

Prodajem svoj Raijintek Nemesis(aka. monstrum), koristen par mjeseci jos uvjek pod garancijom iz Future-It. Oprema i vidice kompletne, socket 1150(Intelova 4. generacija procesora & Intel Pentium(neki modeli)) Moguce slanje postom/osobno preuzimanje u Rijeci.

Postoji oglasnik za takve stvari

Sami sebi smo najveci neprijatelji
11 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Skillzor70 kaže...

Postoji oglasnik za takve stvari

Cekam da objave u oglasniku :D

Find me here |||: Steam: LollyTheGoat // CROVitaly ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Molim vas preporučite mi neki ventilator do 100-120 kn. Mora biti PWM do 1500 okretaja recimo, 120mm ili 140mm. Imam u kompu SCYTHE Glide Stream PWM, tri komada, i zadovoljan sam s njima ali ih ne mogu nigdje pronaći. Kupljeni su u linksu, sad ih vise nema. Gledam na nabava.net isto nigdje nema. Bilo bi dobro da nemaju LDE diode i ne znam kakve gluposti po sebi.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
12 godina

Arctic ima bolji protok zraka i zbog toga bi njega uzeo al Corsair lipse izgleda (al ionako se ne vidi u kucistu (barem mom)).

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 16:22 (nicky.sl).
12 godina
imaju u linksa novi coolermasterovi ventovi silencio fp120, vrlo tihi, dosta mocni i dugotrajni ventovi
14 godina
picajzla0707 kaže...
imaju u linksa novi coolermasterovi ventovi silencio fp120, vrlo tihi, dosta mocni i dugotrajni ventovi

Vidim da su prilično dobri.
Sličnog dizajna kao izvrsni Gentle Typhoon od Scythea.

No zanima me minimalna brzina koju ostvaruju. Koja im je najmanja brzina koja se može regulirati?
Je li itko naletio na podatak?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina

Zašto te zanima minimalna brzina ? Ako se mogu regulirat onda ih sigurno možeš spustit do te mjere da su nečujni, kao i sve obične 12 cm ventove.

14 godina
itomic009 kaže...

Zašto te zanima minimalna brzina ? Ako se mogu regulirat onda ih sigurno možeš spustit do te mjere da su nečujni, kao i sve obične 12 cm ventove.

Zato što mi je to jako bitno.

Jer iz iskustva znam da neki ventilatori se mogu vrtjeti na 25% i to im je stvarnih 25% dok neke ne možeš regulirati pa iako softverski reguliraš na 25%, oni se vrte na 50%.

Boldano: to baš i nije istina. CM JetFlo recimo se dosta čuje, iako se vrti na "minimalnih" 500 RPM-a (ako me sjećanje dobro služi).
Ili neki drugi, recimo Enermax T.B. Silence.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice