Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.729.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
15 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
lazy_punk kaže...

ima li tko cooler master hyper tx3 evo?

valja li sta? 

Za neke slučajeve odličan, a za neke pak uopće ne vrijedi.

Koji je tvoj slučaj?

12 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
lazy_punk kaže...

ima li tko cooler master hyper tx3 evo?

valja li sta? 

Za neke slučajeve odličan, a za neke pak uopće ne vrijedi.

Koji je tvoj slučaj?

3570k...

dosad mi je stock cooler fino radio, ali kako ljeto dolazi sve mi se vise temperature povecavaju...dok je bilo hladnije idle nisu prelazile 35c, sad su vec oko 40c (core2 45c, kako to?), a pod stressom cca 75c....kad pravo ljeto ugrije to ce jos gore biti...a u ovoj prostoriji gdje mi je pc nema klime...pa trazim neki malo bolji cooler (bolji od stocka) al opet nesto jeftiniji

Google Search Is Your Friend
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 13:16 (lazy_punk).
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Što je adapter od hladnjaka?
Mislim ništa mi nije u kontaktu sa stražnjom stranicom osim backplate jer to valjda mora biti.

Ma ti svi dijelovi za montazu hladnjaka :

primjer primjer

Music As A Weapon !!
15 godina
lazy_punk kaže...

3570k...

dosad mi je stock cooler fino radio, ali kako ljeto dolazi sve mi se vise temperature povecavaju...dok je bilo hladnije idle nisu prelazile 35c, sad su vec oko 40c (core2 45c, kako to?), a pod stressom cca 75c....kad pravo ljeto ugrije to ce jos gore biti...a u ovoj prostoriji gdje mi je pc nema klime...pa trazim neki malo bolji cooler (bolji od stocka) al opet nesto jeftiniji

Kupi neki hladnjak sa 120mm ventom , npr. CM Hyper T4 , Zalman CNPS10X Optima , Spire Coolgate ... !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

jedan prijatelj mi je predlozio Xigmatek dark knight sd1283 night hawk edition. kaze da je malo skuplji ali da se definitivno isplati

prvi put cujem za tu marku, valjaju li sta? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Xigmatek ima vrlodobre hladnjake , samo sto niti jednog modela nema kod nas !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Dali mi neko moze rec, od vlasnika cm v8 coolera dali onaj 120 mm vent valja stogod ili da se treba promjenit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam CM V8 i njegov vent je dobar ! Ima potenciometar i mogu se regulirat okretaji od 800 - 1800 rpm ( ide do 2000 rmp ) Drzim ga na 1500 , do tih okretaja je jos tih !

Inace to je ovakav Sickleflow , samo s potenciometrom !

Music As A Weapon !!
15 godina
lazy_punk kaže...

3570k...

Nula bodova je to za taj proc.

I kao što Haf932 kaže...biraj nešto od ovih sa 120mm ventom.

U principu pogledaj zadnje dvije stranice teme, ima dosta preporučenih hladnjaka. Sad ovisi o tome koji brand ili trgovoinu preferiraš...

12 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Xigmatek ima vrlodobre hladnjake , samo sto niti jednog modela nema kod nas !

dostupan mi je onaj dark knight. (na piku) bi li ga npr. ti uzeo prije hyper212 evo (slična cijena)?

15 godina

Bih !

Music As A Weapon !!
14 godina

Uzmi ga ako možeš i amen. To je u biti malo estetski bolja Gaia, a to je najbolji zračni cooler ikad price - performance gledano.

15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

ja ti imam tx evo 3 na Phenomu 965 be i temp u idlu so na oko 30°-32°

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam danas stavia cm 412s (280kn na akciji), umisto intelovog stock siromaha.

-100% load temperatura pala sa 84oC na 42oC, znaci prepolovila se, sada je overclockan na 4500mhz.

-idle sa 33-37 na 26-27oC

13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav,molim preporuku cpu hladnjaka za phenom ii x4 965be do 200 kn,glavno da je tih,ne mislim OC.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 20:57 (Elite_403).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ako ikako mozes , protegni se do CM Hypera T4 !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Solidan hladnjak, ali je jako mali.
14 godina

Neki h ladnjak za intel pentium 4 clockan s 2.4 na 3.0ghz socket 447

Strm
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 16:00 (Strm).
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Xigmatek dark knight sd1283 night hawk edition je na putu {#}

kad dodje poslikat cu malo i napisat razlike u temperaturama 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Malo skup za ono sto nudi ! 

Za iste novce uzmi Arctic Freezer 13 na akciji ! Puno bolji odabir ok Katane 4 !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Arctic Freezer 13 je one ugly motherfuc*** i definitivno nije ugodan za oko, ali zato hladi vrhunski kad pogledaš omjer uloženo/dobiveno.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Ako kolega nije neki case modder pa da sve mora biti u skaldu s ostlim komponentama i samim kucistem , ko ga fucka kako Freezer izgleda ! Bitno da dobro hladi za te novce , a ionako nece bulljit u njega u kucistu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Da ne čitam cijelu temu, sigurno je bilo govora oko preporuke kilera za i7 3770k.  

Do sad sam imao ninja 3 s 2 140mm venta na i7 920 i hladnjak je bio ok, no prodao

sam ga s matičnom i procesorom. I sad bi uzeo nešto bolje, pa i skuplje da budem miran.

Ja sam u dilemi između d14 i tr silver arrow-e, ali dajem prednost arrowu, jer mi je 

dizajnerski ljepši. Sa strane noctue su mi vrhunski ventovi i znane performanse. 

Dajte preporuku ako ima još kakav igrač vrijedan promatranja. Kučište je cm690

advance II i dobro je provjetreno. Hvala unaprijed i LP 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nema bas izbora u tom rangu, h100 mozda ali je skuplje.

Moj glas ide za Noctua.

Werdum Combat Team
14 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

Noctua all the way!

Ali što misliš raditi sa njim? Vrlo vjerovatno ga misliš tjerati na visoke clockove, ali pitanje je do koje granice xD ?

1 0 hvala 1
15 godina
dax-lax kaže...

Da ne čitam cijelu temu, sigurno je bilo govora oko preporuke kilera za i7 3770k.  

Do sad sam imao ninja 3 s 2 140mm venta na i7 920 i hladnjak je bio ok, no prodao

sam ga s matičnom i procesorom. I sad bi uzeo nešto bolje, pa i skuplje da budem miran.

Ja sam u dilemi između d14 i tr silver arrow-e, ali dajem prednost arrowu, jer mi je 

dizajnerski ljepši. Sa strane noctue su mi vrhunski ventovi i znane performanse. 

Dajte preporuku ako ima još kakav igrač vrijedan promatranja. Kučište je cm690

advance II i dobro je provjetreno. Hvala unaprijed i LP 

Uh , malo teza dilema jer su oba hladnjaka odlicna ! Noctuini ventovi su tisi , ali Silver Arrow dolazi s 150mm + 140mm ventom ! Jednoga sam ugrađivao frendu !  Ako mozes nabavi Extreme verziju , meni je prekrasna zbog boje ventova !

Između NH-D14 i Silver Arrowa , uzeo bih Silver Arrow !

Music As A Weapon !!
14 godina

Nebi vodeno iz razloga jer je u prosjeku skuplje za iste performanse, a opet mi trebaju dva venta da hlade vodu i dođe mi na isto što se tiče buke.

EDIT: da ne nižem postove. I mislio sam na sb-e arrow jer ima više pipa. Jel zna netko di nabavit arrowa jer ne vidim da thermalright uopće prodaje kod nas?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 17:40 (dax-lax).
14 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
14 godina

Ma to sam i sam već pogledao, ali bilo bi mi lakše da je kod nas, jer ta pošiljka nebi bila baš lagana

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice