Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.731.527
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Stane !  Kuciste podrzava CPU hladnjake do 170mm , a taj TPC 812SX je visok 163mm !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: Koji CPU cooler kupiti?
Haf932 kaže...

Stane !  Kuciste podrzava CPU hladnjake do 170mm , a taj TPC 812SX je visok 163mm !

Fala kralju narucujem :D

14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Hmm a coolermaster v8 ? jel bi to stalo u thermaltake v6 blackx edition ? ovaj nisam mogo uzet jel nije bio raspoloziv :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Da , stao bi i on !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Da , stao bi i on !

Kakav je taj cooler vidim da ga osobno imaš :D , i kako bi sjeo na maximus v gene maticnu, da nebi sakrio slotove za rame...

15 godina

Ja sam ga prvenstveno uzeo zbog odlicnog izgleda ! Inace je OK , vent drzim na cca. 1500rpm-a i negdje preko te granice se pocinje cuti ( ima mali kontroler pa se mogu regulirat okretaji ) ! Imam visoke Dominatore i ne smetaju mu ! Mislim da nece smetat ni tvojim ramima  ( gledajuci sliku moje i tvoje maticne razmaci između procesora i utora za rame su skoro isti ) !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Da , stao bi i on !

Naručeno :)

13 godina
neaktivan
rokai kaže...

Eo uzeo sam tx3 evo (ostalo nisu imali), napravio push pull, i temp je 30-33 kad nis ne radim, kad igram dotu2 i upalim 10 stvari najvise je isla do 44c - uzeo fx 8320 proc.. mislim da je ok to

Koje si ventilatore stavio?

Koliko se buka čuje vani, tijekom rada?

Znam kako Silencio kućišta imaju dodatnu zvučnu izolaciju, što je super. Ali radi toga su nešto uža :(

Tražio sam savjet za CM seriju 550, je li problem ako vrh coolera (Mugen 3) malo "utone" u (relativno debelu valovitu) spužvu zalijepljenu na stranicu...

15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Mislim da ta 3-4mm nebi trebala stvarat nikakav problem , ipak je to spuzva !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Kužim kako ne bi trebalo biti "fizičkih" problema, jer to lagano utone.

Ono što me kopka jest može li biti problema u smislu da hlađenje ne bude dobro, da se toplina koncentrira pri tom vrhu ili ne odvodi dobro radi te spužve...

13 godina
protjeran
boing24234 kaže...
Haf932 kaže...

Kužim kako ne bi trebalo biti "fizičkih" problema, jer to lagano utone.

Ono što me kopka jest može li biti problema u smislu da hlađenje ne bude dobro, da se toplina koncentrira pri tom vrhu ili ne odvodi dobro radi te spužve...

na samom vrhu heat pipova topline skoro pa i da nema...tak da nemas ni najmanjih briga radi toga{#}LP

Rasturam na Intel Comodore 64 bita:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 21:29 (Stjepanj).
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

proc je  AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400+

zanima me koliko bi trebalo izdvojiti za ok cooler,dakle da kad je vani 35-40°C da mi se komp ne gasi nakon 1h molim što jeftinije jer proc nije overclockan ni neće biti pa netreba neku uber cooler

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

pa nebi se taj proc trebao jako grijati

imao sam 6000+ sa stock hladnjakom i bio mi je ok u idleu 35-36

za taj proc se ne isplati kupovati novi hladnjak

da bi nešto valjao treba bar 200kn TX3 EVO

a ovi od 100 kn ti nisu ništa ekstra bolji od stock hladnjaka

probaj pastu promjeniti i ispuhati prašinu i trebalo bi biti ok

dnl
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

meni je svaka jezgra na 60°C a proc se drži na 25-30 ali mi se i dalje često gasi da nije to možda do grafičke il nečeg trećeg 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Vidim da ti je temp. grafe 77°C ! Ako je to temp. kad je grafa u mirovanju , onda si mozes mislit kakve su pod opterecenjem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Haf932 kaže...

Vidim da ti je temp. grafe 77°C ! Ako je to temp. kad je grafa u mirovanju , onda si mozes mislit kakve su pod opterecenjem !

da do toga je bilo vidio sam da mi nije radio aktivni hladnjak kad sam ga opet spojio bilo je normalno

13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

meni su ove temp hdd malo prevelike {#}

I Love Music
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje u vezi sa temom mozda i nije ali da nepravim novu temu, pitanje glasi dali maticna asus maximus v gene bi stala tj dali ima rupe za kuciste COOLERMASTER STORM ENFORCER i također dali bi u to kučište stao coolermaster v8 cooler, i seasonic 620w napajanje neznam kojeg je formata ali trenutno je u thermaltakeu v6 blackx edition :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sve sto si naveo bi stalo u to kuciste !

Music As A Weapon !!
14 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

HAF ti ovako to doživljavaš xD?
Malo se pomaknula slika, a nemam više PSD xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 19:56 (Deawood).

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Sve sto si naveo bi stalo u to kuciste !

Hvala

12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

oce stat noctua nh-d14 u moju konfu? brinu me rami i chipset hladnjak..i ima li kakve razlikae izmedu obicne noctue nh-d14 i nd-d14 2011? znam da je to samo socket ali trenutno nemaju ovaj obicni u ponudi kod oprica pa sam mislio uzet onaj mounting kit za amd

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Stat ce !  Tvoja maticna se nalazi na listi kompatibilnih maticnih s NH-D14 ! Vidim da imas Apacer memoriju za koju predpostavljam da nema nikakve hladnjake na sebi i nije visoka !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Haf932 kaže...

Stat ce !  Tvoja maticna se nalazi na listi kompatibilnih maticnih s NH-D14 ! Vidim da imas Apacer memoriju za koju predpostavljam da nema nikakve hladnjake na sebi i nije visoka !

a u kuciste?

I jel zna tko kako se nd-d14 nosi s corsair h55 u push pull?  razmisljam si izmedu ta dva 

15 godina

Stat ce i u kuciste ! Neznam kakav je H55 u push pull , al bih svejedno uzeo NH-D14 !

Music As A Weapon !!
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Noctua NH-D14 je u rangu H100 malo slabija koji stupanj ali isto tako i jeftinija dobrih 300Kn.

Ispod H80 ne gledati ako se planira neki oc jer bezuvjetno sljedi njuška...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Moze preporuka za cpu cooler za kuciste Zalman Z5+ do 300 kn. Mislio sam CM Hyper 212 Evo, al bojim se da nece stat unutra. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma stat ce sigurno ! Mozes uzet Hyper 212 EVO !

Music As A Weapon !!
14 godina
Haf932 kaže...

Ma stat ce sigurno ! Mozes uzet Hyper 212 EVO !

E ne bih rekao da će mu baš stati. Na službenoj stranici piše da stanu cooleri do 150 mm od matične a 212 EVO je 158.5 mm

12 godina
To sam i ja vidio pa sam odustao od kupnje njega. Ima nes drugo dobro a da garant stane?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice