Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.948.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Molio bih pomoc...

Situacija je slijedeca i5 2500k + extreme3 gen 3 + vengeance + kuciste 18 cm. Mislio sam ubost mugena (vidio sam 2 ponude koje su bile vrlo povoljne, al sam ih promasio :( ), navodno bi bi se to moglo slozit s visokim ramom, a za visinu nisam ni siguran. Obzirom da je koliko vidim slaba ponuda rabljenih, razmisljam da uzmem novi spire coolgate 2011 (kojega nesto bas i nema) ili CNPS10X-OPTIMA. Jel to ok?? Ima netko nesto bolje za preporucit?

pozz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

u opric informatici nema NH-D14,mogu ga imat tek za misec dana,imaju neku verziju al samo ide na 2011 socket :( ako bi ko prodavao polovnu NH-D14 (am3/am3+) nek mi se javi!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Velika glupost je stavljat 500kn cooler na cpu od 500kn, i koliko kažu noctua ne paše na normalnu Vengance memoriju.

Prodaš cpu 500kn dodaš 500kn i uzemš phenom x6 ili nešto ozbiljine.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 13:47 (bik).
17 godina
neaktivan
Pa strpi se misec dana. Pa nije lito. Di gori?
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

jeli ovaj vridi svoje pare

Cooler ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro....za 170 kuna

FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 16:01 (MOgY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Može preporuka za cpu hladnjak, htjeo bi samo zamjeniti stock cooler jer je pre glasan. Imam phenom x4 965. Htjeo bih kupiti u Portiu jer ću tamo kupiti još neke stvari.

BTW. Dali je moguće da promjenim samo ventilator, znači da heatsink ostane stock ali stavim manje bučan ventilator?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 16:45 (headshot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

stize meni od ujca iz njemacke jedan zanimljivi FX ;) a buden li ja ceka misec dana a iman pare vec,cisto sumljan da ce pare prizivit!! {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daj pare meni na čuvanje. Pošten sam čovjek. Nema te šta biti strah.
15 godina
MOgY kaže...

jeli ovaj vridi svoje pare

Cooler ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro....za 170 kuna

Nevrijedi.

15 godina
headshot kaže...

Može preporuka za cpu hladnjak, htjeo bi samo zamjeniti stock cooler jer je pre glasan. Imam phenom x4 965. Htjeo bih kupiti u Portiu jer ću tamo kupiti još neke stvari.

BTW. Dali je moguće da promjenim samo ventilator, znači da heatsink ostane stock ali stavim manje bučan ventilator?

Teško je mjenjat samo vent kad su napravili tako ad nije baš praktično mjenjati. Morao bi to ručno na svoju ruku izvoditi da montiraš vent. Koliki ti je budget za novi cooler ?

18 godina
Koji CPU cooler kupiti?

jel tko uzimao noctua nh-d14 prek oprića? poslao im 2 maila, no ne odgovaraju. Također jel uzimao tko možda odavde: http://www.njuskalo.hr/procesori/noctua-nh-d14-am2-am2-am3-775-1156-1366-oglas-2191137

Jel oni dostavljaju u HR il je to sam oglas da dodes tamo u trgovinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

jel tko uzimao noctua nh-d14 prek oprića? poslao im 2 maila, no ne odgovaraju. Također jel uzimao tko možda odavde: http://www.njuskalo.hr/procesori/noctua-nh-d14-am2-am2-am3-775-1156-1366-oglas-2191137

Jel oni dostavljaju u HR il je to sam oglas da dodes tamo u trgovinu?

Prije 5 dana sam uzeo od dinokompa iz slo, ali sam imao situaciju da mi dostave u slo jer sam bio na skijanju, za 9 eura ti dostave bilo gdje unutar slo u 2 dana. Narucio sam u petak u 16h a doslo je u subotu u 15h savrseno brzi. 

Nisam pokusavao preko granice.....

BTW, oni su webshop, ali nazvao sam ih i rekli su da mogu kupit u skladistu, skladiste radi od 9 do 15h radnim danom, ali nije ista adresa, nazovi ih i provjeri...

NH-D14 imaju na zalihama....

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:51 (TomislavZG-2).
15 godina

Baš su super. 65 kn dostava po državi koja ima 15 km u promjeru, genijalno.

16 godina
neaktivan

Zamolio bi te da mi kažeš kada su i kome poslana dva maila na koja nisi dobio odgovor?

Jer na jedan da ti nitko nije odgovorio još nekako ajde se dogodi da ga netko previdi, ali da si na na dve adrese slao i da od nas nisi dobio odgovor to mi je stvarno teško za povjerovati.

18 godina
miki1981 kaže...

Zamolio bi te da mi kažeš kada su i kome poslana dva maila na koja nisi dobio odgovor?

Jer na jedan da ti nitko nije odgovorio još nekako ajde se dogodi da ga netko previdi, ali da si na na dve adrese slao i da od nas nisi dobio odgovor to mi je stvarno teško za povjerovati.

Evo dobio odgovor upravo na novi mail koji sam poslao :)

Što se tiče ovoga što ste mi poslali u ponudi. Dakle Noctua NH-D14 za 2011 socket s kitom za 1155 i PWM ventilatorima.

Dakle to je isti paket kao i obična, samo bez svih kitova za AMD itd. što mi ionako ne treba?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 20:04 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
miki1981 kaže...

Evo dobio odgovor upravo :)

Mail na koji sam odgovorio pred par minuta je mail koji je stigao pred 20ak minuta. Ne bi htio bit bezobrazan ali mislim da 20 ak minuta čekanja na odgovor izvan radnog vremena se nikako ne može okarakterizirati kao "nisam dobio odgovor na mail".

Al to sad nije ni bitno, bitno da je odgovor stigao.

14 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

Molio bih pomoc...

Situacija je slijedeca i5 2500k + extreme3 gen 3 + vengeance + kuciste 18 cm. Mislio sam ubost mugena (vidio sam 2 ponude koje su bile vrlo povoljne, al sam ih promasio :( ), navodno bi bi se to moglo slozit s visokim ramom, a za visinu nisam ni siguran. Obzirom da je koliko vidim slaba ponuda rabljenih, razmisljam da uzmem novi spire coolgate 2011 (kojega nesto bas i nema) ili CNPS10X-OPTIMA. Jel to ok?? Ima netko nesto bolje za preporucit?

pozz

enibadi?

15 godina

i5 Sandy nisu posebno zahtjevni za hlađenje tako da nekih 4.5ghz možeš i sa tim pristupačnim coolerima hvatati. Gledaj samo da ti stane u kućište radi rama i radi širine kućišta ( koje je bazično za tower kućišta ). Ništa više od nekih 14 cmili možda malo više ti nestane u kućište. Ti vengence RAM-i su po meni blesavi jel smetaju za coolere a niš koristi od tog njegovog pasivnog hladnjaka.

18 godina
miki1981 kaže...
lllnuclearlll kaže...
miki1981 kaže...

Evo dobio odgovor upravo :)

Mail na koji sam odgovorio pred par minuta je mail koji je stigao pred 20ak minuta. Ne bi htio bit bezobrazan ali mislim da 20 ak minuta čekanja na odgovor izvan radnog vremena se nikako ne može okarakterizirati kao "nisam dobio odgovor na mail".

Al to sad nije ni bitno, bitno da je odgovor stigao.

Isprika :)

14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

molio bih neku dusu ako ima kakav cooler da paše na am3 i da nije bučan kao stock nek mi se javi na pp jer ću inače postat glus

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
headshot kaže...

Teško je mjenjat samo vent kad su napravili tako ad nije baš praktično mjenjati. Morao bi to ručno na svoju ruku izvoditi da montiraš vent. Koliki ti je budget za novi cooler ?

Ne zahtjevam neki extra dobar cooler, pošto neću oc-ati procesor. Planiram do nekih 150 kn ali mi je najbitnije da nije jako glasan, ali neznam kako da odaberem cooler jer neznam koji je tiši a koji glasniji od drugog, pa zato pitam vas. 

Molim preporuku od portia: http://www.portio.hr/index.php?page=katList&cat=010503&sort=3&pg=1

15 godina
Trebao bih cooler za mog Phenoma II X4 955 BE do 200kn max,bilo bi dobro da moze i OC do nekih 3.8(4ghz nekad)
robimarko@gmail.com
15 godina
16 godina
robimarko kaže...
Trebao bih cooler za mog Phenoma II X4 955 BE do 200kn max,bilo bi dobro da moze i OC do nekih 3.8(4ghz nekad)

Daj se protegni do CM Hypera T4 , do 200kn nemas nist s 120mm ventom !

Music As A Weapon !!
17 godina
neaktivan

Jel taj THERMALTAKE CONTAC 21 tih?

i koja je razlika između thermaltake contac 21/16 . vidim jedino da 16 ima 2 heatpipea a 21 ima 4. Ali dali je to zbilja toliko važno za hlađenje da moram dati 40kn više od 16.

17 godina
neaktivan
Da. Što više pajpi, to bolje hladi.
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Contac 21 ima raspon okretaja od 1000 - 2400 ! 40kn nije puno a dobije se jaci hladnjak !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav! Zanima me za ovaj i5 3570k koji je najbolji cooler za 300-350 kn da proc mogu klokat na 4.2 GHz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Stiči če mi nova konfiguracija za koji dan.

I5 3570k

Asrock z77 extreme 4

može li mi neko preporučit dobar hladnjak za cpu a da mi ne smeta za ram memoriju

ili oni hladnjaki što imaju ventilator sa strane na kojoj je ram dal ga se može stavit sa kontra strane

ili da uzmem corsair h80 ili  h100 i jesu li sigurna ta hladjenja mislim dal neče procurit ili šta

0 0 hvala 0
18 godina

@wordi

SCYTHEMugen3 bi trebao biti dovoljan...

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Scythe+Mugen+3

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 19:52 (lllnuclearlll).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice