Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.944.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
16 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Trebao bi se sam ugasit ako mu je u BIOS-u namjestena temp. na kojoj da se ugasi kada ju dosegne , bas radi toga da nebi doslo do ostecenja procesora !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
Kolka je mogucnost da ce mi procesor riknut ako sam iskljucio cpu cooler , core2duo e7400 (tvornicki 2.8) stavio na 4.44 ghz i u biosu stavio da mi se gasi tek na 200 stupnjeva

0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
markokohorta kaže...
Kolka je mogucnost da ce mi procesor riknut ako sam iskljucio cpu cooler , core2duo e7400 (tvornicki 2.8) stavio na 4.44 ghz i u biosu stavio da mi se gasi tek na 200 stupnjeva

Velika. Jako.
Nemoj radit gluposti.

18 godina
markokohorta kaže...

Pod opterećenjem procesor će ti izgorit 100%, a možda i plane cijelo kučište, zatim parket, pa stol, zavjese i prozori i nakon toga cijela kuća... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 16:11 (lllnuclearlll).
16 godina
markokohorta kaže...

Ovakvo sto jos nisam procitao ni cuo da je to netko radio , no mislim da su ti jako dobre sanse da pregori !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Ovo mi se nesvida da ce se zapalit jer ja sam trebam da mi rikne proc al ne da se zapali ali ovako mi radi vec 2 sata normalno
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ma neće se zapalit. Ali ako ti želiš da ti rikne, samo naprijed  {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ah a to kad rikne , jel ga se moze popravit , kad rikene proc jer rikne jos koja komponenta?
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

moze preporuka nekog coolera do oko 300kn... ? moze i malo bucniji ako dobro hladi, nije problem... socket je AM3+.... hvala

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo

Werdum Combat Team
16 godina
shimeface kaže...

moze preporuka nekog coolera do oko 300kn... ? moze i malo bucniji ako dobro hladi, nije problem... socket je AM3+.... hvala

CM Hyper 412S ili ako se mozes protegnut do Scythe Yasya !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
shimeface kaže...

CM Hyper 412S ili ako se mozes protegnut do Scythe Yasya !

mislim da bi se moglo protegnuti do Yasya, vidim ima i potenciometar sto mi se svida.... hvala

onaj koji jesam
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Yasya je bolji kaj se tice hlađenja , al je zato i nesto bucniji od hypera ! Dobro je sto ima potenciometar pa si mozes regulirat okretaje kak hoces !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

može preporuka za neki hladnjak , da je što jeftiniji a da opet  nečemu valja...am3+ fx6100

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo  Jedan ok. pogledaj dal ga ima u protisu jeftiniji je tamo.

Iako bi ja bez pardona isao na OVOG

Werdum Combat Team
15 godina
markokohorta kaže...

Ti ako i napraviš glupost kao što si spomenuo da si napravio, chip se opet svejedno gasi kad dođe do točke oštećnja. To ti u BIOS-u nemožeš isključiti. Ako je ta točka recimo 90C, sve što ti stavljaš više od 90C je beskorisno jel će se gasiti na 90C.

16 godina

Osobno i nisam bas ljubitelj takvih vodenih hlađenja , rađe bih isao na neki zracni hladnjak za tu cijenu ! Pogledaj sta kazu po netu za njega !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

iskreno nebih zracno...nezz zasto....ima li velike razlike u zracnom nekom od 400 kn i ovom?

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
gamer1511 kaže...

iskreno nebih zracno...nezz zasto....ima li velike razlike u zracnom nekom od 400 kn i ovom?

Pa to što si linkao u biti i nije vodeno hlađenje. Ne znam kak da to nazovem. Neki naziv bi bio vodeni cooler hlađen zrakom. {#}

Za još 100kn više kupiš noctua nh-d14 što je i efikasnije a vjerojatno i tiše rješenje, s tim da ne znam jel s tim antecom dobiš vent ili ga moraš kupiti, pa te cijena izađe isto kao noctua.

13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

a onda cu skupljat jos malo pa uzet d14

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
lllnuclearlll kaže...

s tim da ne znam jel s tim antecom dobiš vent ili ga moraš kupiti, pa te cijena izađe isto kao noctua.

S tim Antecom se dobije 120 mm vent , 1450 - 2000 rpm-a ,a i hladnjak mi zgleda skoro ko i Corsairov model H50 / H60 ! I NH-D14 je puno bolji izbor od njih !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

puno hvala ljudi....samo mrzin cekat i narucivat...lin san uplacivat...pa bla bla...al nadan se da cu uskoro imat D14...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To ti je iz Slovenije !!

13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

a vidin...zna li ko di za u hr da narucin i kolka je cjena...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jedino Oprić Informatika u Rijeci, sa dostavom je oko 580 - 590 kn.

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

hvala puno!!! {#}

17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

kod nas više nema za kupit gaia ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gamer1511 kaže...
itomic009 kaže...

hvala puno!!! {#}

Ti misliš na phenom 955 stavljat cooler od +500kn? Šta misliš s tim dobit?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice