Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.944.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
14 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?

KAAAJ??? pa kak je 212 evo tako skup? ja sam ga platio u linksu 220kn :S 

Werdum Combat Team
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Je , poskupio je ... {#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
soft kaže...

Zamolio bih iskusnije malo ako bi mi mogli preporučiti neki CPU hladnjak za trenutni procesor i neku buduću nadogradnju. Cijenom do cca 250 kn iz nekog dućana/webshopa gdje mogu osobno pokupiti hladnjak.

Hvala.

evo kolega močan hladnjak za sada i za budučnost jebiga košta ali i vrjedi svaku kunu nekupuj gluposti od 150kn ili 250kn koji su nešto bolji nego stok kuler dakle razmisli  dobro nemože biti dobro i jeftino toga nema

http://www.links.hr/?naziv=cooler-coolermaster-v8-socket-775-1156-1155-1366-am3-am2-am2&option=artikl&id_kategorija=05090305&id_artikl=050.903.173

16 godina
Dotore kaže...

evo kolega močan hladnjak za sada i za budučnost jebiga košta ali i vrjedi svaku kunu nekupuj gluposti od 150kn ili 250kn koji su nešto bolji nego stok kuler dakle razmisli  dobro nemože biti dobro i jeftino toga nema

http://www.links.hr/?naziv=cooler-coolermaster-v8-socket-775-1156-1155-1366-am3-am2-am2&option=artikl&id_kategorija=05090305&id_artikl=050.903.173

Iako ga imam , taj hladnjak je prijecijenjen , al kaj se tice izgleda tu je odlican !

Za te pare se ide na Noctua NH-D14 koji ga odere samo tako !!

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

e ovako planiram kupit od nase kolege ovo samo sto ni na gigabyte  ne pise dal podrzava phenom procove, ili to neigra nikakvu ulogu cim ga mogu pricvrsit na am3 socket kao sto pise ? I dal bi to hladilo bolje nego npr hyper 212 ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 3:18 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nije bitno koji je CPU, samo gledaj jel ide na AM2/AM3/AM3+ socket. Svejedno je koji je CPU ako paše na socket.

14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Znam da nije tema ali šta češ...Imam kučište Thermaltake V4 i hladnjak CM Hyper 612S , stvar je u tome da mi zauzme gotovo cijelo kučište pa tako nemogu staviti gore jedan ventilator...Zanima me dali postoji kakav ventilator koji je tanji od standarnog (120mm)...Sad cu kupiti ovae ventilatore http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050908249 2x i jos jedan tanji koji? (samo da vam napišem max 70kn)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Imas Scythe Slip Stream Slim 120mm ! Samo si odaberi brzinu okretaja , oni su tanki !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Imas Scythe Slip Stream Slim 120mm ! Samo si odaberi brzinu okretaja , oni su tanki !

Dali su bučni?

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050908163 ovoga cu uzeti

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 11:57 (Blazen22).
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Prema sluzbenoj stranici mi se cini bucan jedino ovaj od 2000rpm ! Ovi s nizim brojem okretaja se cine OK ! potrazi jos malo po netu sta kazu ljudi o njima !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Imam sljedecu konfu...... 

Pemtium Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 GHz 
Motherboard ASUS P5P43TD 
4GB Ram DDR3 1333 (instalirat je winxp home 32bit pa vidi samo 3,25 GB RAM) 
640 GB HARD disc

GTX550T

Napajanje : Corsair VX 450W

Procesor mi je clockan na 3.0 GHz na stock cooleru....

Zanima me koji mi cooler mozete preporuciti iz Links-a, a da ce dobro hladit procesor (namjera mi je da ga clocknem na 4.0GHz, te me takoder zanima dali ce se uopce moc kloknut na toliko procesor i dali ce izdrzat doticna maticna, i napajanje)

Po mogucnosti sto jeftiniji Cooler.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 12:48 (Vesh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Uzmi na akciji CM Hyper 212 EVO ! Na kolko ces ga dici ovisi o maticnoj i primjerku proca ! Preporuceni hladnjak ce ti biti vrlodobar i za jace proceve ubuduce !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Susjed mi kupuje hladnjak do 500 kn (koji da uzme)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Blazen22 kaže...

Bez razmišljanja  Noctua NH-D14 u Oprić informatika

17 godina
Vuk15 kaže...
Blazen22 kaže...

Bez razmišljanja  Noctua NH-D14 u Oprić informatika

A lupate bezveze...D14 sa dostavom vec ide na 570kn...koje kuciste ima, jer moguce da mu hladnjaci od 160+ mm nestanu - koji proc ce hladit, nije isto i5 3330 i FX8150...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:13 (boy005).
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Sad sam ga nazvo i rekao je da može i do 600 kn 

Procesor je i7 3770k

a kučište haf 912 plus

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

trebam hladnjak za athlona 640 x4 

samo da je tih i da nekošta puno, i normalno da radi bolje svoju svrhu od stock-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Zar baš nigdje nije moguće uzet Noctuu neg kod tog oprića? Da se baš nitko u ZG s tim ne bavi od toliko trgovina i zastupnika...

Koje su još opcije coolera osim Noctue, a da slično hladi i da je tiho i možda jeftinije. Proc je 3750K. Grije se kao lud naravno i na stocku ide do 85 pod opterećenjem i to da nije overclockan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 10:39 (lllnuclearlll).
13 godina

Koliko novaca misliš dati za novi hladnjak ?

15 godina

Prolimatech Genesis sa dva dobra 14 cm venta ti je neka alternativa i toga imaš u Zagrebu. Ali performanse su možda kao NH-D14 a vjerojatno lošije. Prolimatech Armagedon isto upregnut sa nekim 14 cm ventom dobrim, ili recimo Xigmatek Aegir za manje od 400 kn je vrhunski hladnjak. Inače postoji još hrpa hladnjaka, ali kod nas ih nema u dućanima. To su ti neke alternative Noctui. Imaš još onaj Thermaltake Frio Extreme koji je još skuplji i  dva puta glasniji. Polovni H80 ti je također neka alternativa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 10:50 (itomic009).
18 godina
Vuk15 kaže...

Koliko novaca misliš dati za novi hladnjak ?

pa mislio sam uzet Noctua D14 {#} Al dat još 80kn gore samo za poštarinu mi je puno, al šta sad. Pogledat ću malo još ove koje je kolega predložio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 11:25 (lllnuclearlll).
16 godina
benelli49x kaže...

trebam hladnjak za athlona 640 x4 

samo da je tih i da nekošta puno, i normalno da radi bolje svoju svrhu od stock-a

Pogledaj ci CM Hyper T4 , AC Freezer 13  ili od najjeftinijih Scythe Katana 3 !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Trebao bi hladnjak za i5 3330. Ako mi možete preporučiti neki adekvatan za ovaj procesor, onaj Intelov koji se dobiva s njim nije navodno nešto pa bih odmah prije ugradnje uzeo neki drugi. Znači, ne treba neka zvijer od hladnjaka, neću clockat procesor, dovoljno je da odradi svoje i da je tih. U obzir dolaze web shopovi i sl., slobodno dajte i neku alternativu, kupujem još neke komponente pa da ne plaćam dvaput poštarinu, ako baš tog nema u toj trgovini. Unaprijed se zahvaljujem na prijedlozima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ni nemozes ga klokati ni da hoces. Kupi bilo koji tower cooler do 250 kn i odradit ce svoj posao, ionako ti ne treba nista pretjerano jako. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Trenutno ti je na akciji Scythe Mugen 3 , odlican hladnjak !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Haf932 kaže...

Jel bi taj dobro hladio clockani 3570K? Cijena mi je duplo manja od Noctue, dali je toliko i lošiji?

Koliko je to uopće toplovodnih cijevi? 6 ako vidim dobro???

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 22:58 (lllnuclearlll).
15 godina

Pa nije duplo lošiji, ali naravno da nije sita liga kao NH-D14. Hladio bi ga do određene mjere, ovisi koliko bi napona dao procesoru.

15 godina
966H kaže...

Trebao bi hladnjak za i5 3330. Ako mi možete preporučiti neki adekvatan za ovaj procesor, onaj Intelov koji se dobiva s njim nije navodno nešto pa bih odmah prije ugradnje uzeo neki drugi. Znači, ne treba neka zvijer od hladnjaka, neću clockat procesor, dovoljno je da odradi svoje i da je tih. U obzir dolaze web shopovi i sl., slobodno dajte i neku alternativu, kupujem još neke komponente pa da ne plaćam dvaput poštarinu, ako baš tog nema u toj trgovini. Unaprijed se zahvaljujem na prijedlozima.

Apsolutn je bespotrebno mjenjat taj Intelov stock coooler kad ti se ovaj nemože clockat i taj stock ti je dobar a nije ni bučan.

16 godina
lllnuclearlll kaže...
Haf932 kaže...

Jel bi taj dobro hladio clockani 3570K? Cijena mi je duplo manja od Noctue, dali je toliko i lošiji?

Koliko je to uopće toplovodnih cijevi? 6 ako vidim dobro???

Mugen 3 nije uopce los , al ga se i nemoze stavljat u istu kategoriju s NH-D14 ! Inace za tih 300kn jedan od best - buy hladnjaka , a i dobro bi hladio i5 ! Da , ima 6 toplovodnih cijevi !

Music As A Weapon !!
18 godina

A ništa onda. Nisam uzeo otključani CPU da bi ga štedio. Uzet ću Noctua D14 onda. Ali ne još jer mi stvarno nema smisla trenutno clockati taj procesor, vrti sve na tvorničkim postavkama jako dobro.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice