Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.940.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
16 godina
neaktivan
Re: Koji CPU cooler kupiti?
dadododo kaže...

evo da i ja napokon postavim skrinšot {#}  temperatura mašine ... dakle kako rekoh , po savjetima sam trazio da uzmem 212 evo , medjutim nije bilo pa sam se odlucio na 412s , bio je i slim verzija al nekako mi nije bio legao pa je ipak presudio ovaj , pa nakon sto sam ga stavio usudio sam se malo isprobavati snagu proca , nov sam sa ovim intelima pa idem polako , al zadovoljan sam temperaturama u svakom slucaju usprkos blagom clocku na 3,6 sa 2,8 ... doduse isao sam za pocetak sa onim automatskim clockom sto nudi bios a poslije cemo vjerojatno i sve manualno , dakle da neduljim slike govore same po sebi ....

još jedan ventilator s druge strane i spustiš tempraturu za još koji stupanj!

Što ga više lome-to ga više volim!
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

došao mi thermax2 i temperature su katastrofa-kaj je najgore kuler ne nasjeda dobro na jezgru procesora-..uz nju je došla kapča koja je preslaba za cijeli kuler koji je dosta teški..mislim da je ovo neodgovorno--od strane prodavača..mogel mi je reči da je kuler već bil na probi i vračen je radi toga problema...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 22:18 (bahrija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

Napisao sam ti u cemu je problem u pm...

nije stvar u kopci nego bracket nije original za 1155 socket nego je od nekog zalmana....

e moj zvone pa sta nisi to rekao kolegi a znas da zato ja nisam uzeo....{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i kaj je najgore stavil je ventilator koji ima istu težinu ko i cijeli kuler{#}..to da i jesam nekak namontiral ploča bi se nakon nekog vremena spigala od težine{#}..

kopča drž slabo tak da se može pomicati ljevo desno kuler kad je na procesoru-znači dovoljno ne stisne jezgru i kuler..

nije frka u lovi-ja vjeroval njemu jer vidim da stalno aktivan na forumu..možda je ok na am3 soketu al ovdi na 1155 jok..mada imam na ploči i za soket 775 utor tak da nije frka to... 

sad je gotovo-sutra idem probat napraviti vlastiti bracket-pa možda uspijem nekaj skemijati..inače hladi super(25 stupnjeva u leru)-kad je matična polegnjena na stolu i još se dodatno pritisne kuler-da ima spoj s procom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 23:35 (bahrija).
15 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

Da samo zvone ti je to trebao rec odma tako da znas a ne ovako se ponjet pogotovo jos sta si s foruma, a ne da ti tu uvali idiot...

{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Da samo zvone ti je to trebao rec odma tako da znas a ne ovako se ponjet pogotovo jos sta si s foruma, a ne da ti tu uvali idiot...

{#}

ma kaj buš sad-jbga-bude došel na forum pa budemo nekaj riješili-ljudi smo...

inače nosač bi se dao napraviti bez pardona-samo treba dobar majstor za tokarenje..šteta je kulera jer dobro hladi..ovak ga sprobal na stolu i još stavio jedan ventilator-temperature superičkaa..

15 godina
neaktivan
bahrija kaže...
Dino.Randic kaže...

{#}

ma kaj buš sad-jbga-bude došel na forum pa budemo nekaj riješili-ljudi smo...

inače nosač bi se dao napraviti bez pardona-samo treba dobar majstor za tokarenje..šteta je kulera jer dobro hladi..ovak ga sprobal na stolu i još stavio jedan ventilator-temperature superičkaa..

Majko sveta što su iskrivljeni finovi ili mi se to čini :/

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
15 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

da samo sta bruji za poludit meni se komp skoro pa treso od vibracija cujes ga na kilometar....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

bruji jer je stavil ventilator od skoro pol kile-kao kvalitetan{#}

,stavil ja ovaj kaj na drugoj strani(vidi se na slici)i nema vibracije-nema ni zujanja a hladi ko i ovaj njegov..

mislim da sam dobil ideju-ovak kak je-samo uzeti kopču od jednog ovakvog kulera i spojiti jednu i drugu stranu da drži-i to je to--slično ko na slici..

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 1:01 (bahrija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Et da se pohvalim, imam je vec nekih cca 2-3 tjedna u kucistu, jedva sam cekao da je kupim, tu je temperatura pod punim torture testom od nekolicine programa.

u autu na putu za doma. u autu na putu za doma.
raspakirana zvijer. :) raspakirana zvijer. :)
na maticnoj, taman zašarafljena, lol na maticnoj, taman zašarafljena, lol
u kučištu. &lt;3 u kučištu. <3

8 0 hvala 0
15 godina

Welcome to the club {#}.

15 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

koji proc imas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Uf, very nice temps!! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dino.Randic kaže...

koji proc imas?

x4 ph II 955-icu @4.0ghz

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 1:37 (ramzocro-HCR).
16 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...
Dino.Randic kaže...

koji proc imas?

x4 ph II 955-icu @4.0ghz

više vrijedi taj kuler nego procesor {#}

15 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

Po meni se neisplati uzet takav kuler za 955...to da imas neki fx 6100 ili 2500k pa nadalje bi se isplatilo jer za taj 955 si mogao i jeftinijeg uzet za 4 ghz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dino.Randic kaže...

Po meni se neisplati uzet takav kuler za 955...to da imas neki fx 6100 ili 2500k pa nadalje bi se isplatilo jer za taj 955 si mogao i jeftinijeg uzet za 4 ghz...

ko kaze da ne planiram uzet novi procesor? imam 970 extreme3 maticnu, nju nisam uzalud dobio. {#}
samo ja ciljan na 8xxx seriju {#}

bahrija kaže...
ramzocro-HCR kaže...
Dino.Randic kaže...

koji proc imas?

x4 ph II 955-icu @4.0ghz

nebih se u potpunosti slozio, proc vrijedi cca 700kna a hladjenje je 500-tinjak. 200kna nije za baciti. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 2:25 (ramzocro-HCR).
15 godina
Dino.Randic kaže...

Po meni se isplati ! Kolega je uzeo odlican hladnjak i kad u buducnosti uzme jaci procesor nece morati brinuti o tome dali ce mu hladnjak dovoljno hladiti !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...
Dino.Randic kaže...

ko kaze da ne planiram uzet novi procesor? imam 970 extreme3 maticnu, nju nisam uzalud dobio. {#}
samo ja ciljan na 8xxx seriju {#}

bahrija kaže...
ramzocro-HCR kaže...
Dino.Randic kaže...

koji proc imas?

x4 ph II 955-icu @4.0ghz

nebih se u potpunosti slozio, proc vrijedi cca 700kna a hladjenje je 500-tinjak. 200kna nije za baciti. {#}

po 700kn se prodaju x6 procesori..ovaj tvoj maximalno 500kn vrijedi---a drugo je ak buš ti našel kupca za više{#}

17 godina
neaktivan
Alo miki, pa u ČEMU JE problem? Zašto si on ne bi kupio dobar i skup hladnjak? Može mu puhnut u glavu da sutra ovo proda i uzme si Core i7.
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
16 godina
neaktivan
The Man kaže...
Alo miki, pa u ČEMU JE problem? Zašto si on ne bi kupio dobar i skup hladnjak? Može mu puhnut u glavu da sutra ovo proda i uzme si Core i7.

ne se ljutiti odma-malo ga cimnuli samo..kak veliš nema tu nikaj lošega kaj kupil kuler za 500kn-kolko mu i proc vrijedi...

noctue su kak bi se reklo zadnja moč tehnike-i imaju stvarno vrhunske proizvode{#},,svaka kuna vrijedi koju se da za bilo koji njihov proizvod-od ventilatora nadalje..

15 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

Pa evo posto kolega misli prec na fx 8xxx mu se isplati...ja sam samo napisao ono ako misli na dulje vremena imat 955 jer taj proc bez beda sve vrti ali za njega netreba takav kuler...

955 sa garom vrijedi sigurno vise od 500kn nekih 600-650 se bez beda dobije...a x6 se tesko nade za 700 kuna s garom oni idu od 850-1000...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ramzocro-HCR kaže...

Et da se pohvalim, imam je vec nekih cca 2-3 tjedna u kucistu, jedva sam cekao da je kupim, tu je temperatura pod punim torture testom od nekolicine programa.

Spusti malo samo ovaj vent u sredini, da ti više protoka radi dolje ispod finova, to je dobro za napajanje proca i ostalo sklopovlje na matičnoj oko hladnjaka.

14 godina
miki1981 kaže...
ramzocro-HCR kaže...

Spusti malo samo ovaj vent u sredini, da ti više protoka radi dolje ispod finova, to je dobro za napajanje proca i ostalo sklopovlje na matičnoj oko hladnjaka.

spustio sam ga kad sam kupio prije tjedan dana jos 1 ventilator.. ne brini se. :)

Dino.Randic kaže...

Pa evo posto kolega misli prec na fx 8xxx mu se isplati...ja sam samo napisao ono ako misli na dulje vremena imat 955 jer taj proc bez beda sve vrti ali za njega netreba takav kuler...

955 sa garom vrijedi sigurno vise od 500kn nekih 600-650 se bez beda dobije...a x6 se tesko nade za 700 kuna s garom oni idu od 850-1000...

Ja nisam kupio samo cooler za 8xxx seriju, nego sam ga opcenito kupio jer racunam kad jedan dan izadje am4 socket da nece biti drugaciji od am3/+ isto tako racunam da ce u toj buducnosti(za 2-3god) ta serija procesora kickassati da nemoram kupovati drugi hladnjak ak nebude pasao na tadasnje intelove proceve..{#}

Something lurks in the dark corners of space, something powerful enough to kill a Reaper.
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

mislim da je 1.488 malo visok napon za 4.0 ghz. ne može na manje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
uzuper kaže...

mislim da je 1.488 malo visok napon za 4.0 ghz. ne može na manje?

1.45 je u biosu, to maticna varira..

Something lurks in the dark corners of space, something powerful enough to kill a Reaper.
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ne varira nego overvolta. Inace gledaj napon u windowsima, ne u BIOSu, jer je on stvarni koliko CPU dobiva. Dakako snizi ga sto je vise moguce dok je stabilan da smanjis opterecenje regulacije na ploci i zagrijavanje.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 13:04 (mate960).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

evo skemijal sam kuler-nakon malo muke {#}..ispoliral sam još jezgru kulera jer bila u užasnom stanju-... neželim ga hvaliti al nevidim neku razliku između noctue nhu12p i ovoga spirea i jedan i drugi hlade ko bog...5ghz sam uspel s voltažom 1.4v..sad ga držim na 4.6 voltaža 1.27-.. konačno riješena misterija--e da i evo čemu može poslužiti kovanica 1kuna-pogledajte bolje slike {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

znaci ipak ces zadrzat kuler??

dobro si to iskemijal a i vidim da si maknuo onaj vent...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...
Dino.Randic kaže...

koji proc imas?

x4 ph II 955-icu @4.0ghz

Stavi ga na 3.9GHz. Meni za 4.0Ghz treba 1.488V (kao i tebi), a za 3.9 trazi 1.4V.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice