Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.732.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
13 godina
neaktivan
Re: Koji CPU cooler kupiti?
abajagil kaže...

Hvala svima, znaci da sam zaje*o zbog toga, sutra cu cekati majstora da to provjeri... {#}

Sta ti ima tu majstor pogledat?

15 godina
neaktivan
abajagil kaže...

Hvala svima, znaci da sam zaje*o zbog toga, sutra cu cekati majstora da to provjeri... {#}

Ma kakav majstor, nema on sta provjeravati. Idi u trgovinu u kojoj si kupio i zamijeni za drugi koji ide na tu plocu. Stvarno ne znam ko ti preporuci da kupis takav cooler za Athlona, kad ima i puno jeftinijih coolera koji fino odrade posao sa tim procesorom.

16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

on ti je moj gospodin koji dolazi cesto kod mene da je informaticar koji dobro razumije sve o kompu, stvarno nista ne kuzim u cemu je rijec kada ima zapisano da je podrzan taj hladnjak za tu maticnu (LGA1366, LGA1156, LGA1155, LGA775, AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1)

http://www.noctua.at/main.php?show=productview&setlng=en&products_id=34

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
abajagil kaže...

on ti je moj gospodin koji dolazi cesto kod mene da je informaticar koji dobro razumije sve o kompu, stvarno nista ne kuzim u cemu je rijec kada ima zapisano da je podrzan taj hladnjak za tu maticnu (LGA1366, LGA1156, LGA1155, LGA775, AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1)

Možda će ispasti glupo pitanje tj. vjerovatno si probao, ali... Jesi probao okrenit taj nosač za 90° na onoj zadnjoj slici?

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
14 godina
odjavljen
abajagil kaže...

Nema to veze !

matična ti je preuska/premala za taj cooler, dakle smeta ti memorija ili napajanje koje je gore. Kladim sa da ti kućište također nije nešto. A Noctuu na tog Athlona. Bogami  {#}

Ne pravim se lud, pravim se da nisam !
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

koliko kosta za vecu maticnu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
INCOGNITO99 kaže...
abajagil kaže...

Možda će ispasti glupo pitanje tj. vjerovatno si probao, ali... Jesi probao okrenit taj nosač za 90° na onoj zadnjoj slici?

sutra cu sve probati :)

15 godina
abajagil kaže...

sutra cu sve probati :)

Sad sam došao i imam šta vidjet...pa što se nisi odmah javio kao što su ti neki preporučili, iznašlo bi se riješenje.

Inače D14 ide na tu ploču koliko se ja sjećam jer mi se čini da sam već ugrađivao na nju jednom. ALi to što si slikao nema nikakve veze sa AMD-om. Te nosače koje si slikao si izvadio iz vrećice na kojoj piše Intel set, a ti imaš AMD.

EDIT: sad se i ja sjetio malo pogledat na popis kompatibilnosti, i za tu matičnu kaže da ide, ali treba propisni backplate a ne taj koji dolazi uz ploču.

Tako da ja sam sutra popodne (oko 4-5 cca) u Rijeci pa daj se zaleti do Ri, ti ili netko tvoj da mu to dam i riješen problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 0:11 (miki1981).
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Evo primjer ugradnje Noctue NH-D14 na AMD AM3 ploču:

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Jedno pitanje, koji CPU cooler je najbolji (jeftin, također) za socket 478? Da li možda postoji nekakav kit ili konverzija Coolermaster-a Hyper TX3 na 478?

Naime, imam jednu konfu sa s478, i jedan skoro nov TX3 viška, koji nažalost nije kompatibilan sa 478 (barem mislim)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Trekkie4 kaže...

Jedno pitanje, koji CPU cooler je najbolji (jeftin, također) za socket 478? Da li možda postoji nekakav kit ili konverzija Coolermaster-a Hyper TX3 na 478?

Naime, imam jednu konfu sa s478, i jedan skoro nov TX3 viška, koji nažalost nije kompatibilan sa 478 (barem mislim)

Scythe Samurai ZZ, košta 200KN u Linksa... Hladi bolje od TX-3, kao i od Katane 3 (hladi regulaciju i RAM, ovisno kako ga okeneš).

13 godina
neaktivan

Prilično skupo... za tu cijenu si kupim Hyper 212. Nego, ovo je stara konfa, sve skupa sam platio oko 150 kuna.

16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Imam jedan HP već složeni komp koji se toliko grije da se niti ne pali(unutra je Phenom X3 8450 ili tako nešto, prva generacija, ne Phenom II) te sam pro zamjeni paste došao na ideju da zamjenjim njegov hladnjak s onim od Athlona II X4 kojeg imam u ormaru, ali kad sam ga izvadio, ne čini mi se bolji. Ovako po slikama, kojega biste vi stavili? Isprobavao bi s oba, ali hitno mi je, a nemam dovoljno paste za zafrkavati se, niti vremena za ići po novu, pogotovo jer je to tatin komp s posla.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pa mozes probat stavit ovog drugoga , mozda je bolji iako mislim da je svejedno kad su jako slicni !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Hoće Mugen 3 biti dovoljan za AMD Phenom II X6 1055T, da ga digne na 3.8 Ghz i više?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Prilicno sam siguran da ce biti dovoljan !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Treba mi netko potpuno siguran u to. 3.8 je minimum na što bi dizao svog phenoma, išao bi snjim na 4.2 ili više ako je moguće.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...
kalko1212 kaže...
Haf932 kaže...

Treba mi netko potpuno siguran u to. 3.8 je minimum na što bi dizao svog phenoma, išao bi snjim na 4.2 ili više ako je moguće.

Pogledaj malo ovo.Treba dosta napona za te taktove

http://www.legitreviews.com/article/1414/13/

Hmm onda bolje da ostanem na 3.8 GHz, jer vidim da je napon 1.6 kod 4.2 GHz. Ne znam da li će mi biti stabilan 24/7 na 3.8 s tim naponom.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

To ti ovisi o primjerku proca i maticne , tak da ces vidjet !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

To ti ovisi o primjerku proca i maticne , tak da ces vidjet !

U matičnu nema sumnje neće ništa zezati, imam MSI GD-65. A za proc ne znam.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Preko 4GHz ni ne pomisljaj ici s njim.

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Jesu li se Deneb i Thuban isto ili slicno clockaju? Ima nekih primjeraka Deneba koji idu na 4GHz uz 1.4V, jako ih je malo. Ima li Thubana da idu do iste freqve od 4GHz uz 1.4V ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Jesu li se Deneb i Thuban isto ili slicno clockaju? Ima nekih primjeraka Deneba koji idu na 4GHz uz 1.4V, jako ih je malo. Ima li Thubana da idu do iste freqve od 4GHz uz 1.4V ?

Thuban dosta vise opterecuje naponsku regulaciju overclockom. Clockaju se mrvicu losije od Deneba.

clock2much
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Evo da se javim, donio mi je backplate za AMD sto nisam imao u kutiji pa zato mi je falio, nema veze sto mi je maticna mala i jeftina od NH-D14 bitno je da podrzava {#}

slozio sam i odlicno hladi

temperatura temperatura
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
abajagil kaže...

Evo da se javim, donio mi je backplate za AMD sto nisam imao u kutiji pa zato mi je falio, nema veze sto mi je maticna mala i jeftina od NH-D14 bitno je da podrzava {#}

Iskreno mi je drago što si složio to sve, ali po meni je to bilo bacanje novca... Katana III od 150KN bi napravila odličan posao na tom procesoru.

13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Je li ovaj CPU cooler u stanju držati overclockiran Intel i5 2500K procesor na 4.4 gHz?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10191  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
peterstern9 kaže...

Je li ovaj CPU cooler u stanju držati overclockiran Intel i5 2500K procesor na 4.4 gHz?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10191  

Sada ljeti nikako, a ni zimi ne preporučam !

Probaj upecati Performu ili sl. u ADM-a.

14 godina
abajagil kaže...

Ako ti je takt procesora na stocku, onda komotno možeš smanjiti i napon, čisto da štediš struju pošto ti hlađenje sad nije problem {#}.

13 godina
neaktivan
abajagil kaže...

daj slozi malo te kabele kako treba, bit ce ti hladnije!

13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

odlucia san kupit cooler master gemini za 200kn umjesto katane3 jer je nema u linksa u splitu...

Jel katana bolja i koju termalnu pastu da uzmem me zanima?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice