Scythe Mugen 3 - dostupan u Osijeku !
Je li taj Mugen 3 bolji od CM V8?!
Scythe Mugen 3 - dostupan u Osijeku !
Tu su negdje.
Ako nećeš, onda kupi ovo, jako je tih i solidno će ohladiti tog Athlončeka:
http://www.links.hr/?naziv=cooler-lc-power-lc-cc-95-socket-775-1155-1156-am2-am3&option=artikl&id_kategorija=050903&id_artikl=050.903.231
Inače ovaj prvi ti nije best buy za te pare. Probaj naći možda u ADM-a Hypera 212 Evo.
Znaci ovaj za 90kn uzimam jer nemislim OC-ati
Moze neki i bolji ako je skuplji nema veze al imajte na umu d anecu OC-at :)
Zanima me imali iko iskustva sa ovim hladnjakom jeli tisi od ovog stocka i jeli bolje hladi?
Došao 612s! E sad, idle dok surfam temp je oko 34 stupnja, u BF3 mi je došla na nekih 46-47
Proc nije klokan, jesu li to ok temparature?
Znaci ovaj za 90kn uzimam jer nemislim OC-ati
Moze neki i bolji ako je skuplji nema veze al imajte na umu d anecu OC-at :)
Zanima me imali iko iskustva sa ovim hladnjakom jeli tisi od ovog stocka i jeli bolje hladi?
Taj hladnjak je trenutno u mom računalu. Za te novce i više nego zadovoljan. Drži mi procesor ispod 50°C cijelo vrijeme uz minimalnu buku. Na maksimalnim okretajima je kao Intel stock hladnjak na donjoj polovici okretaja(uspoređujući buku). Meni se čini da su AMD hladnjaci lošiji od Intel-ovih tako da ćeš ti biti još zadovoljniji.
Došao 612s! E sad, idle dok surfam temp je oko 34 stupnja, u BF3 mi je došla na nekih 46-47
Super temperature
OFFTOPIC: Kako uspjevaš BF sa samo 2Gb rama?
Svakako probaj nabavit još...vidit ces ogromnu razliku sigurno
Sad sam pogleda i hladnjak nije vise dostupan imate kakav novi prijedlog?
Sad sam pogleda i hladnjak nije vise dostupan imate kakav novi prijedlog?
Možda ovo. Približno ista cijena...
Oba dva su dobra sta se tice cijene al sta se tice performansi vjerujem da je katana bolja samo sta mislim da mi netreba takva jacina jer ne nemajeravama ocat..
I ovo u portia to trebam narucit jel da nemogu usetat se u ducan i kupit?
Oba dva su dobra sta se tice cijene al sta se tice performansi vjerujem da je katana bolja samo sta mislim da mi netreba takva jacina jer ne nemajeravama ocat..
I ovo u portia to trebam narucit jel da nemogu usetat se u ducan i kupit?
Tako je, portio je web shop, a katana je odlična po ovim vrućinama te nije za neki veliki oc.
Pa kolika ti je sobna temperatura, to utječe na sve komponente u kućištu što se tiče hlađenja.
A dobro onda, pomislio sam da sam zeznuo montazu. ma dodao sam jos 2gb aamo niaam upisao u moj pc :D
Mislim se sad jeli bolje za smanjenje temperature uzeti sad neko kuciste sa vise ventova do nekih 400-500kn ili da uzmem hladnjak pa onda jos stedim za kuciste?
Mislim se sad jeli bolje za smanjenje temperature uzeti sad neko kuciste sa vise ventova do nekih 400-500kn ili da uzmem hladnjak pa onda jos stedim za kuciste?
Moja preporuka Thermaltake frio advanced,cooler je odlican,samo je malo bucniji
Odlucio sam se za katanu3 vec...
Koji je tisi od njih?
Cilj mi je sta hladnije i tise moguce za nekih 200kn
Odlucio sam se za katanu3 vec...
Koji je tisi od njih?
Cilj mi je sta hladnije i tise moguce za nekih 200kn
Evo sad sam vidia da se tu na forumu prodaje artic cooling freezer 7 pto rev.2 za 120 kn..
Pa kakav je taj hladnjak mozda katana nije puno bolja a skuplja je?
Evo doslo je novi hladnjak Noctua NH-D14 i ne mogu ga staviti na maticnu plocu molim pomoc !!
Slike
Pa fala bogu da nemožeš, pa tko ti je uopće preporučio Noctuu za tu ploču ? Pa jedva bi ti Gaia stala.
pa na stranici 45 sam pitao koji cooler da uzmem i svi su glasali na noctou pa sam ga kupio
pa na stranici 45 sam pitao koji cooler da uzmem i svi su glasali na noctou pa sam ga kupio
A jesi li naveo koju ploču imaš ?
AsRock N68-S takvu imam
Kakav car . E moj kolega, ti si na teži način naučio da na Forumu nije pametno baš slušat sve, jel to uglavnom pišu golobradi mladići koji pišu bezveze. To je jedan od najboljih coolera uopće, ali nije za svakoga ( bolje reći svačija kućišta i potrebe )
.
AsRock N68-S takvu imam
Evo ako hoćeš ja ti dam Mugena 3 i zvučnu karticu u vrijednosti od 180KN, Mugen će ti stati i ohladiti to k'o od šale. A dobiješ i zvučnu :D
hehe koji si ti lik, Noctuu na Athlona II X4 i tu ploču
AsRock N68-S takvu imam
Evo ako hoćeš ja ti dam Mugena 3 i zvučnu karticu u vrijednosti od 180KN, Mugen će ti stati i ohladiti to k'o od šale. A dobiješ i zvučnu :D
hehe koji si ti lik, Noctuu na Athlona II X4 i tu ploču
Za tog athlona je dovoljna katana 3,kuda Noctuu,ko da imas Phenoma x6 ili bagera x8
ljudi dajte boze, ne mogu da vjerujem sta se desava na toj mojoj ploci. Zasto bih zamijenio neki drugi inace sam platio 580kn. Jel mogu nekako rijesiti taj problem?
ljudi dajte boze, ne mogu da vjerujem sta se desava na toj mojoj ploci. Zasto bih zamijenio neki drugi inace sam platio 580kn. Jel mogu nekako rijesiti taj problem?
Odi u dućan di si kupia, Oprić Inf. vajda. Uzmi neki manji cooler od Noctue, neki manjih dimanzija i neka ti nadoplate ostatak.
Stvarno neznam tko bi ti preporučio NH-D14 koja na tu ploču, a veća je od nje...
lol malo zavirim u ovu temu kad ono cirkus , lokalni trolleri koji ocito nemaju pametnije posla u životu preporucuju cpu hladnjake bez provjere da li paše ljudima ili su ih osobno imali, glavno da znaju googlat a u glavi nula, isto je i u ostalim temema s napajanjima,grafama i sl.. svaka čast a i ti si biser uzimaš hladnjak skuplji od ploče i proca zajedno, sad si na težak nacin naucio kakva bagra se mota po forumima opcenito
Hvala svima, znaci da sam zaje*o zbog toga, sutra cu cekati majstora da to provjeri...