Jeli MSI 760GM-E51 dovoljno jaka da se ne spži?

poruka: 6
|
čitano: 1.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
E ljudi treba mi vaša pomoć!!!imam sad matičnu navedeni u naslovu i na njoj integriranu radeon 3000 graficku.ta mi je grafa preslaba,jedva vrti Absolution na najmanjim postavkama pa je mislim Mijenjati(da,imam pci utore na njoj.mislim je zamijeniti sa ATI RADEON HD 7770,pa me zanima da li je ova matična dovoljno jaka da izdrži ovu grafu i procesor FX 6100,mislim da se ne pregrije i ne sprži?vaša mišljenja
Akros
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Jeli MSI 760GM-E51 dovoljno jaka da se ne spži

Prema sluzbenoj stranici , ta tvoja maticna NE podrzava FX-6100 !

Ako su temp. u granicama normale , nemoze se nista sprzit i pregrijat !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
To ovisi o napajanju, ne maticnoj ploci, ako je ovo napajanje iz MojPC (ali navedi ti tocan model ipak!), 99.99% s tim nikad neces imat problem, 7770 je smijesan potrosac, taj proc ti je puno veci, ako njega drzi, drzat ce jos i ovo :) EDIT: dobro kolega kaze, po meni ti je bolja (i jako jeftina) solucija neki polovni Athlon II X4, s njim ces sve terat ma da kupis i jacu graficku, neces osjetiti neki bottleneck (sorry sto ne pisem odvojeno, mobilni bug ne dozvoljava, editiram cim sam na kompu)
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 9:30 (Mojpismonosa).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
A ne znam točno kako se zove napajanje ali je od 400w,a sto onda mislite na FX-4100?ili neki phenom x4?
Akros
13 godina
Na tu plocu mozes staviti novi bios i onda ti ta maticna podrzava fx procesore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Na kojim bih postavkama mogao igrati neke igre I koji mi je proc za ovu matični najbolji za hd 6670,ali Sa gddr5 memorijom?
Akros
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice