Izgleda da se netko domogao čipova i "malo OC-ao".
i5 7600K 5.1 GHz na zraku.
i7 7700K 6.7 GHz, ali voltaže su užasne, preko 1.5 na oba.
Pa i velika većina skylakea treba preko 1.5v da bi bio funkcionalan za bilo što osim boota i screenshota na 5ghz+. Bit će zanimljivo vidjet datasheet i koliko napona intel preporuča kao gornju granicu.
Di su linkovi?
S koliko je to jezgri?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Di su linkovi?
S koliko je to jezgri?
http://wccftech.com/intel-core-i7-7700k-core-i5-7600k-overclock/
Dobro jel problem napisati par osnovnih informacija o novim procesorima? Kad izlaze? 
Evo htio sam uzeti 6600k/6700k no ako ce to izaci ubrzo i ako ce ici na moju plocu z170 onda cu pricekati..lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Dobro jel problem napisati par osnovnih informacija o novim procesorima? Kad izlaze? 
Evo htio sam uzeti 6600k/6700k no ako ce to izaci ubrzo i ako ce ici na moju plocu z170 onda cu pricekati..lp
Stjepko bogati, ove su klokali na asus VIII gene...
Ja imam hero VIII i isto mislim piknuti jednog ...
(ovog 6700k (na 4,8) što imam trenutno planiram piknuti u MSi PC mate ploču koja mi stoji u ormaru i čeka da Alvinu dođu socketi da je osposobim)
Evo, riješeno.
Kaže i5 7600K 10% brži od i5 6600K
http://wccftech.com/intel-core-i5-7600k-kaby-lake-cpu-benchmarks/
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
kaj nece 7700k biti na 4,5ghz?
pa sad nema sanse da uzmem 6700k pred izlazak "kabija" jbga 10% je 10%

Svi nešto čekaju (do Neuma), pa jel se zna konkretan datum kad će Kaby bit na policama?
jbga da ispravim onda 4% je ipak 4%
kad stavis jaci gpu to je 4% manji bn!
Ma ovo je smijeh, 7,7% veći takt a porast performansi 6.14% kad uspoređujemo i5-ice. Dakle samo klokan skylake.
Dobro treba sacekati to je wccftech, a i da je istina to je mozda jedan dva bencha...
tek u 1mj?
a u pm. pa ko ce cekati do tada!
Skylake sa vecim taktovima kako sam i prognozirao
tek u 1mj?
a u pm. pa ko ce cekati do tada!
Pa to je jos i pirilicno brzo, ja sam mislio da ce tek u drugom mhesecu.
Nema smisla čekati ko želi skylake i7, ionak jede malu djecu ;)
Ja cu ic na Kaby Lake i neku lijepu matičnu samo zato jer mi se neda cekat jos godinu dana da izbace Skylake E sa 6 jezgri, uz to odma 16GB (4x4) DDR4 3000MHz Avexir core red led ram, i past ce jos Samsung 960 EVO 250GB M2 SSD pa da zaokruzimo pocetak 2017-te kako spada 
Ma i ja ću svog 6700k zamjeniti za 7700K
Ja prije ljeta ne mijenjam, jer imam obaveza i tih čuda, a i onda izlazi nova platforma, pa možda bude dobar ulov. Ne da mi se ić na quada opet.
Sretno ti sa amd-om
Sretno ti sa amd-om
A sad opet pročitaj moj post, ali s razumijevanjem. U 6.mjesecu izlazi nova platforma LGA 2066 koja je nasljednica 2011-3. Kakav crni AMD, gluho bilo.
Ja cu ic na Kaby Lake i neku lijepu matičnu samo zato jer mi se neda cekat jos godinu dana da izbace Skylake E sa 6 jezgri, uz to odma 16GB (4x4) DDR4 3000MHz Avexir core red led ram, i past ce jos Samsung 960 EVO 250GB M2 SSD pa da zaokruzimo pocetak 2017-te kako spada 
precijenjen je taj 960 evo, radije crucial mx100/200 od 500gb za istu lovu, a ti razlike neces osjetiti 

Pa izlazi i Amd pa sam odmah na njega pomislio naravno da bi bilo bezveze