Dobio sam ovu maticnu i ne mogu nigdje naci neke konkretne reviewove, pa me zanima valja li to za kog vraga. Planiram ubaciti neki C2Q procesor i jos 2 GB rama jer vec imam 2 GB na svojoj AM2 ploci. Ne bih inace to ovako radio ali maticnu sam dobio besplatno pa da je iskoristim kad sam vec dobio, a C2Q linija uopce nije losa iako je zastarjela. I naravno, planiram klokati. I OVDJE sam primjetio da kod Q6600 (kojeg upravo planiram ubaciti) ima neki usklicnik i da se spominje SLACR. Kontam da su neki modeli Q6600 SLACR a neki ne pa valjda ne mogu svi Q6600 na ovu plocu, al mi nije bas sve to jasno, pa ako netko zna o cemu se tu radi bio bih mu zahvalan ako bi podijelio svoje znanje sa mnom!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemojte se sramiti, samo recite!
ploča kao ploča je ok, stabilna, bez ikakvih problema, kolega na njoj ima Q9400 i 8GB rama već nekih 4 godine na stock taktu, clockanje možeš zaboravit, kao i na većini Intel branded ploča, ako te još šta zanima pitaj na PM
Hm da, citao sam na netu, nema nikakvih opcija za klokanje u BIOSu. Medjutim OVDJE lik kaze da je E6750 digao s 2.66 na 3.0 ghz s tim SetFSB programom. Pretpostavljam da nije pametno klokati van BIOSa, al steta mi je ostaviti jedan Q6600 ne OC-an... Valja li taj program icemu?
Kad sam vec tu, za koliko se moze prodati ta maticna? Kad se uzme u obzir da je stara oko 3 godine i da dolazi sama, bez kutije, dakle gola maticna ploca.