Intel Core i5-3470 Integrirana grafika

poruka: 3
|
čitano: 2.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Intel Core i5-3470 Integrirana grafika

Bok, nisam uopće upoznat s ovim novijim procesorima pa me zanima kvaliteta grafike. Kolika je razlika između Intel® HD Graphics 2500 i neke mid range grafičke kartice. I ako recimo crkne ta integrirana grafika jel utječe to na procesor? Ne zanima me kak radi s igrama nego za "uredski rad", Office, surfanje i slično.

Ty.

LoL EUW: Axmuth / // / // /shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Intel Core i5-3470 Integrirana grafika

imao i5 2500k sa integrušom..ne da radi nego leti..što se tiče winsa..od officea, prezentacija, slajdova, video playbacka sve ide glatko...

od igara pržilo sam na njoj cod2,cod4,čak i crysis...znači sposobna je pokrenit...naravno stvarčice poput AA je kolju, al na low-mid i nekim rezama do 1400 možeš sasvim ugodno igrati...taj cpu ima još noviju verziju integruše tak da piči još bolje

ja sam je koristio aktivno baš samo nju (komp nije imao diskretnu) za office, tablice, exel, power point, šta sve ne, svi oni efekti..apsolutno bez ikakvih trzaja, čekanja, a koristim 1920x1080p...

samo krupno, ništa sitniš
13 godina
Re: Intel Core i5-3470 Integrirana grafika

@oly570 ti si imao HD 3000 u i5 2500K, a u i5 3470 je HD 2500 koja je malo slabija.

@Filip21 za ovo što tebi treba je više nego dovoljna, a uspoređuje se sa low range karticama točnije HD 5450.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice