Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.703
|
čitano: 3.284.110
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
4 godine
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)
picajzla0707 kaže...
Ma neću malu ploču, ima samo dva m2 slota...
Al nebitno, znači i b760 je dovoljna za taj proc, fala na savjetu

https://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-z790-pro-rs-d4-1700-socket-oglas-48961206
Brutalna mbo, 8sata+4m2, ima covjek i neke kombinacije za 300 dobis 13600k, neznam jel uzimas novo ili ti paše i polovnjak, prst u dupe s ovim

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2025 23:29 (Boris grozni).
12 godina
Nemam više ženu, a i apartman je samo jedan :D
Dosad nisam iznajmljivao, sljedeće godine možda... treba para za ranč uredit u lici

EDIT
Stjepko... nećem asrock
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2025 23:32 (picajzla0707).
4 godine
picajzla0707 kaže...
Nemam više ženu, a i apartman je samo jedan :D
Dosad nisam iznajmljivao, sljedeće godine možda... treba para za ranč uredit u lici

EDIT
Stjepko... nećem asrock

?

9 godina
Boris grozni kaže...
Bas da bude uredno i nije, donekle se 200+w moze drzati ako je samo undervoltano.

Thermalright od 60-70 eur aio drzi clockanog intela na 85 stupnjeva, fanovi na 40%...

4 godine
Intel Club (opća tema o procesorima)

Tako sam i ja jednom razmišljao o AsRock ploči, negdje 2010.

Jedna mi je štucala, pa sam dobio u zamjenu Asus i dugo se borio da opet ne kupim AsRock.

No, čovjek kasnije popusti.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Zwer54 kaže...
Boris grozni kaže...
Bas da bude uredno i nije, donekle se 200+w moze drzati ako je samo undervoltano.

Thermalright od 60-70 eur aio drzi clockanog intela na 85 stupnjeva, fanovi na 40%...

Ok super ipak je to 360mm aio, no 40% je kod Thermalrighta vjerovatno 2x veci rpm nego kod konkurencije a tako i s decibelima, kod njih ono sto je deklarirano na 25db u testovima je to realnih 50db tako da ovo fanovi na 40% nam apsolutno nista ne znaci!

4 godine
Zaporožac kaže...

Tako sam i ja jednom razmišljao o AsRock ploči, negdje 2010.

Jedna mi je štucala, pa sam dobio u zamjenu Asus i dugo se borio da opet ne kupim AsRock.

No, čovjek kasnije popusti.

A cuj mozda su ga prepali s ovim masovnim holokaustom ubijanja novih Ryzena

12 godina
Triput sam im dao šansu i svaki put se zajebo... zadnji put s onim poznatim pentiumom za dječji komp. I to nije bila nimalo jeftina ploča, non stop sranja s njom... rekao sam, nikad više asrock i da mi ju poklone, samo bi je poklonio nekom trećem
9 godina
Boris grozni kaže...
Zwer54 kaže...
Boris grozni kaže...

Ok super ipak je to 360mm aio, no 40% je kod Thermalrighta vjerovatno 2x veci rpm nego kod konkurencije a tako i s decibelima, kod njih ono sto je deklarirano na 25db u testovima je to realnih 50db tako da ovo fanovi na 40% nam apsolutno nista ne znaci!

Ne nego nije tocno kaj pricas. Nikakav problem nije ohladit 250W. Nit je bucno nit to hladjenje kosta neke posebne novce, a bez problema hladi. 

4 godine
Zwer54 kaže...
Boris grozni kaže...
Zwer54 kaže...
Boris grozni kaže...

Ne nego nije tocno kaj pricas. Nikakav problem nije ohladit 250W. Nit je bucno nit to hladjenje kosta neke posebne novce, a bez problema hladi. 

Lol nije problem, daj molim te meni pricas, bucan mi je i ovaj AC 240mm na standard rpm s bijednim 14600k a to je jedno od najhladnijih i najtisih Aio-o, Thermalright Prism 360mm je bio kao da avion polijece neznam dali sam u zivotu imao nesto glasnije u PC, deklariran je na 27db(valjda ugašen) isto kao i taj tvoj a mjerenja pokazuju bolesnih 50dbALi ok ako je tebi to odlicno tko sam ja da ti sudim Mogu si zamisliti kaj bi bilo da sam na onaj 360mm Prism stavio vreli 14700K, vjerovatno bi mogao ici na db natjecanja

12 godina

Je nije bucno ak si navikao spavat pored rafala.. pa i ovo 360 pro od arctica je bucno na stocku a kak nece to jeftino AIO koje ok hladi ali je bucno za pop

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:44 (hahhaajaads).
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine

Iz Intela svako malo samo dobre vijesti, bilo cpu ili gpu, jedino kako se  opskrbiti ramima za nadolazecu 2026
https://wccftech.com/intel-panther-lake-arc-b390-igpu-benchmarks-leak-2x-faster-lunar-lake-16-percent-vs-radeon-890m/

Moj PC  
0 2 hvala 0
9 godina
Boris grozni kaže...
Zwer54 kaže...
Boris grozni kaže...
Zwer54 kaže...
Boris grozni kaže...

Lol nije problem, daj molim te meni pricas, bucan mi je i ovaj AC 240mm na standard rpm s bijednim 14600k a to je jedno od najhladnijih i najtisih Aio-o, Thermalright Prism 360mm je bio kao da avion polijece neznam dali sam u zivotu imao nesto glasnije u PC, deklariran je na 27db(valjda ugašen) isto kao i taj tvoj a mjerenja pokazuju bolesnih 50dbALi ok ako je tebi to odlicno tko sam ja da ti sudim Mogu si zamisliti kaj bi bilo da sam na onaj 360mm Prism stavio vreli 14700K, vjerovatno bi mogao ici na db natjecanja

Normalno da pricas kaj kak radi, a bez da si osobno isprobao. Ak ti bezveze buci znaci da si ne znas postelat kak spada.

Evo ti screenshot, neki random app na mobitelu za mjerit db, stavil sam mob na naslon za dlanove na tipkovnici, imas idle i ovaj di pokazuje malo vise je tokom cinebencha. 

Da ostavim sve bios default normalno da stvara buku, al zato imas opcije za postelat sve...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice