Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.776
|
čitano: 3.392.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
17 godina
Intel Club (opća tema o procesorima)

Majko mila koji orgazmi na raptoru reko bi čovjek to je čudo neviđeno, ko neki bolesnici bacate se po podu radi komada hardweraja.Kad ste takvi evo kralj je jedan em je stari zato veliki plus. Ovde i test u rdr2 cpu demand game šta se dogodi raptoriću. Nemojte u depru sad, raptorić je odličan malojezgrenaš.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)
hahhaajaads kaže...

Slobodno nastavi trolat, zato ste tu 

Jedino vas 2-3 nemapojmiča i komedijaša koji služe kao forumske maskote trolate, nije ti bilo dosta od prije 2-3 dana kada sam te izuo iz cipela na ryzen temi pa želiš još... Zar ne kuzis da ti ljudi sprdnju rade skupa sa tih 2 bota koji se upotpunjuju s tobom.

Nemozete uci u nikakvu raspravu argumentima jer odma izgorite i ostanete bez tesksta, pa onda samo bacate opcenite izjave koje nemaju veze s vezom u svoj slabosti.

I onda sta preostaje drugo nego kada te neko natrlja reci ma on trola, a nemozes to dokazati. Doduse to je postalo rašireno u zadnje vrijeme koliko ima laika po forumu na svim temama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2022 19:52 (Zwer54).
11 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2022 19:54 (pqweasdyxc).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

To je nešto nadnaravno nerealno abnormalno fascinantno. Hvala intel na tome kako smo mi sretni što postojiš. Tako se hvali dok od tebe samo jedna ružna riječ, nemaštovito.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2022 20:36 (dery).
16 godina
dery kaže...

To je nešto nadnaravno nerealno abnormalno fascinantno. Hvala intel na tome kako smo mi sretni što postojiš. Tako se hvali dok od tebe samo jedna ružna riječ, nemaštovito.

Napravili su bolji posao nego AMD u tom rangu, to je odličan CPU za sve. Jedino kaj sad i5+MBO koštaju 5000 kn, debelo previše ali opet jeftinije nego AMD nova serija, koja je cijenvno za posrati se.

Tko želi kupiti uloženo/dobiveno ryzen 5600+ MBO 2200 kn i prst u uho, dobiješ i dalje spsoban CPU za 144 hz gaming za više nego duplo manje novaca, praktički za pola polovne RTX 3080, što je ogromno :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2022 20:49 (forumaš).
17 godina
forumaš kaže...
dery kaže...

Napravili su bolji posao nego AMD u tom rangu, to je odličan CPU za sve. Jedino kaj sad i5+MBO koštaju 5000 kn, debelo previše ali opet jeftinije nego AMD nova serija, koja je cijenvno za posrati se.

Tko želi kupiti uloženo/dobiveno ryzen 5600+ MBO 2200 kn i prst u uho, dobiješ i dalje spsoban CPU za 144 hz gaming za više nego duplo manje novaca, praktički za pola polovne RTX 3080, što je ogromno :D

Slažem se potpuno nego malo podbadam ovu ekipu jer ovo preozbiljno doživljavaju.Uživljeni su pa moram ih trzat kad su takvi to jest bitak smisao trola trolerskog.

15 godina

Ma obadva su tima napravila sranje da se razumijemo, samo zbog cijena i5 i r5 nikad nisu trebale prelaziti cijenu iznad 250$ samo ih povukla slava jer su bolji od prethodne generacija po 30%.Ne govorim izravno za raptor lake on je refresh na postojeću alder ali ona 11 i 10 generacija i5 su imale malo normalnije cijene.Tako isto 5600x i 7700x kad pogledate cijene pri izlasku r5 3600

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dreadmoore kaže...

Ma obadva su tima napravila sranje da se razumijemo, samo zbog cijena i5 i r5 nikad nisu trebale prelaziti cijenu iznad 250$ samo ih povukla slava jer su bolji od prethodne generacija po 30%...

ahm, za tih dodatnih 50usd se možemo zahvaliti onima kojima se zahvaljujemo za 6core, jer bez njih bi još bili na 4core

sad smo tako na 3k kuna za mid range, ne zato jer su 30% jači, nego zato jer su preuzeli gejming krunu prošle serije, pa se baba su povampirila

i tako, vječna im hvala za 6core i cijene nekadašnjih i7, slava ukrajini

a rambox može proslaviti i 'jeftine' matične od 250usd

16 godina

Da, to je to i nikada se neće vratiti na stare razine, jedino čekati rasprodaje na kraju generacije A fanboji se nadjebavaju jel bilje 232 ili 203 fpsa 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dobro to za six core je isto upitno. 5820 je bio pila prije 1600 riže. Ansha ga je imao, a svi znamo da u životu nije nikad ništa pretplatio.
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nit je intel kriv zašto je mid range sad toliko skup, niti AMD, niti nVidia, nit Srbi, krivi smo samo mi kupci koje te cijene objeručke prihvaćamo i umiremo od sreće što je intel izbacio novi i5 za koji moraš izdvojit pola cijene za polovnu opel astru, jer eto, bar nije loš kao amd-ova sramota od 7000-serije.

Say hello to my little friend
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina

Pazite i koje ploče kupujete, čak i vrhunske ultraskupe kao Hero ili AOrus Elite znaju

radit probleme

https://twitter.com/aschilling/status/1583812650537930752

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan

Koji su to danas poluproizvodi, da bi radilo normalno, jedni "šmirglaju" "poklopac" da bude tanji, drugi ga skidaju :))), i sve to za bolesnu cijenu...

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Igor1000 kaže...

Koji su to danas poluproizvodi, da bi radilo normalno, jedni "šmirglaju" "poklopac" da bude tanji, drugi ga skidaju :))), i sve to za bolesnu cijenu...

To se radi da bi se izvukao sav potencijal, ne da bi normalno radilo...

9 godina

Ovako se to radi kada imas intel 

Enthusiast AORUS Z790 motherboards support XMP DDR5-8000/8333 profiles, up to DDR5-9300 OC

Hynix A die DDR5 8600+MHz + 13900K 5.8GHz

Testovi na EVGA Z790 Dark Kingpin + 13900k 5.8GHz i DDR5 8000+MHz

E sada da vidimo di su granice u narednih par mjeseci 

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2022 22:56 (Zwer54).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Zwer54 kaže...
Igor1000 kaže...

Meni nije normalno da proc na defoult postavkama ispod vode radi na 100 stupnjeva i jos "throttla" ( nije ni AMD puno bolji sa 95 supnjeva ) , znam da se moze "tweakati" i smanjiti temperatura ali to je definitivno sprdnja

15 godina
Igor1000 kaže...
Zwer54 kaže...
Igor1000 kaže...

Meni nije normalno da proc na defoult postavkama ispod vode radi na 100 stupnjeva i jos "throttla" ( nije ni AMD puno bolji sa 95 supnjeva ) , znam da se moze "tweakati" i smanjiti temperatura ali to je definitivno sprdnja

Pa normalno da nije ok kad su i jedan i drugi nafrizirali mhz do prije 2 mjeseca   bilo je dovoljno 5ghz sad hoce oba tima da ima 6ghz zato i visina temeperatura je takva kakva je.

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
9 godina

Sad krece mečava, kako je stigao Hynix A die pošteni DDR5 čipovi napokon eto nam Intel sistemi mašu sa 10GHz zen4 na 6400MHz na zraku 

G.SKILL showcases DDR5-10000 memory OC on ASUS Z790 ROG Maximus APEX with Core i9-13900K CPU

Evo i Showdown 13600k vs 7600x vs 5800X3D, klasično metenje poda sa konkurencijom

Ubrzo i mini sapunatori

Unreleased Intel Core i5-13400 has been tested in CPU-Z

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Tebe nešto gadno razočaralo u životu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Moraš se okrenit sebi i svojim uspjesima ne obaziri se na ove derikože bilo intel ili amd isti kur.

9 godina

Nemam ja nista protiv zen 4 al po nekih 1200kn manjim cijenama po modelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma dobro ne treba se sikirat za cijene procesora dok je Ryzen 5600 1250kn. Sve ostalo trenutno napuhano do ibera.

0 0 hvala 0
17 godina

Sve su to vrh procesori bilo jedni ili drugi cijenjeni tako kako jesu jer ima ništa manje lošijih predhodnika za đaba što bi se reklo.Ne mogu imat niske cijene novo je to zadnji krik pa tko voli.

9 godina

Objašnjeno u bebu

Klik

EK peltier CPU block + 13900K 6.2GHz

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Delid + contact frame + lapped IHS = 13900K 6GHz

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Igor1000 kaže...
Zwer54 kaže...
Igor1000 kaže...

Koji to rade na default postavkama ispod vode na ali preko 100 stupnjeva?

Moj 12700k na zračnom ne throtla a nekako sumnjam da i 12900 ili 13900 throtla na bilo kojem malo konkretnijem vodenom?

16 godina
protjeran

"The Core i9-13900K is on average 18 percent faster than the Ryzen 9 7950X at the absolute CPU limit (720p with maximum details, including DLSS/FSR if possible) when both are run at their manufacturer-specified RAM clock speeds."

Dobro ga nasapunao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To isto znači da je i tvoj CPU "nasapunan" isto.  I šta ćeš sad?

16 godina
protjeran
itomic009 kaže...

To isto znači da je i tvoj CPU "nasapunan" isto.  I šta ćeš sad?

Necu kupit RTX 4090 

14 godina

Hahaha, dobra fora.  Ma da, skup je kasko. Nisu vremena za rastrošnost. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice