Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.856
|
čitano: 3.445.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
14 godina
Re: Intel i7 Club
augi80 kaže...

evo par slika jutro udreno test 25min i  bez testa  ja zadovoljan(ja ventove pojacam meni buka ne smeta) ... samo uvik mi ža radi 6700k ili čak 1080 ali tako sam moga u nedogled ,,,sada se mislim uzet 1080 ili i7 pa što mi se više isplati ili je ovo sasvim dovoljno 

Što se tiče temperatura, vidim da ti je napon ispod 1.3V tako da sa bilo kakvim dobrim hladnjakom pa na bolje si miran sigurno. Samo, ovdje na tim slikama mi nije jasno kako imaš 13C ili 15C temperature ? Ako imaš standardno vodeno ili zračno hlađenje onda temperatura ni teoretski ne može biti niža od sobne. Sad, jel tebi u sobi 10C ili ?

10 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Dobar ti je komenatar. Isto je 53C i 65C to je identično .

Nije isto ali prakticno je svejedno imao ti 53 ili 65. Daj mi jednu jedinu razliku osim na papiru? Duze ce trajati? Brze ce raditi? tisi je? U cemu je razlika?

17 godina
odjavljen
Intel i7 Club

Ja zenu isto uvjeravam da je posve isto 15 cm i 23 cm. Napravio sam troje djece - ako laze koza ne laze rog.

Freak Show Inc.

13 0 hvala 1
12 godina
Torent kaže...
itomic009 kaže...

Dobar ti je komenatar. Isto je 53C i 65C to je identično .

Nije isto ali prakticno je svejedno imao ti 53 ili 65. Daj mi jednu jedinu razliku osim na papiru? Duze ce trajati? Brze ce raditi? tisi je? U cemu je razlika?

Kako ne vidiš u čemu je razlika??? Pa u temperaturi a kolika je izračunaj sam jer postupak je jednostavan od 65 oduzmeš 53 i eto ti razlike ;-)

A sad ozbiljno triba reć da neće ništa bit ni na 53 niti na 65 ali te stvari valja čuvati što hladnijima jer isto kao i visok napon tako ih i visoka temp. voli degradirati. Valja napomenuti da im na navedenim temp. neće ništa bit.

ništa mi se neda
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 23:17 (nicky.sl).
14 godina

Pa nije bitno na toj relativnoj razini od 55C i 63C ali ako je tu 8C onda možeš skalirati na veće napone ili taktove to na 12C (to je cca procjena radi rasprave ili primjera) pa sigurno onda da nije svejedno jel ti CPU ide na 92C (throttla) ili 80C (radi normalno). Znači da je isto, svakako da nije isto i valjda to nikome ne treba objašnjavati. Sad, na koliko će tko clockati CPU pa mu treba ovako ili onako hlađenje je nešto drugo. Plus ovo što kaže kolega, po prirodi elektronike bolje je da je na nižoj temperaturi.

10 godina
odjavljen
Ja kazem da je 53 i 65 prakticno isto a ti odes na 80 i 93. Ja ne pricam o razlici vec temperaturama na kojima se cpu pomasa identicno i na kratke i duge staze...
11 godina
Intel i7 Club

Pozdrav ekipa, evo da se uclanim u klub i dobijem lizu . Kupio sam polovno racunalo sa i7 2600k i odma je dignut na 4.5 ghz ja zadovoljan mada moze to jos gore...

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mislis puno bolje?😎hehe, lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
odjavljen
Igormaric kaže...

Pozdrav ekipa, evo da se uclanim u klub i dobijem lizu . Kupio sam polovno racunalo sa i7 2600k i odma je dignut na 4.5 ghz ja zadovoljan mada moze to jos gore...

Gle, za pocetak ga stavis na 1.9V i pratis kako ide. Stjepanj jel tako?

Freak Show Inc.
11 godina
Intel i7 Club

Haha dobra, ide ljeto pa mi se ne forsira druge stvari su mi u glavi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Igormaric kaže...

Haha dobra, ide ljeto pa mi se ne forsira druge stvari su mi u glavi 

Ako su ovakve stvari u igri, šutni tu kantu negdje u kut :)

11 godina
A gle, odgovaram ti u 4:20 pa ti misli jesam bio u urologa ili negdje drugo :) uglavnom ja sam j klubu ostalo pomalo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Intel i7 Club

Vidim na forumu se i dalje nista bitno i pametno ne objavljuje, samo gluparije...

Uz debelu zakasninu, predstavljam novi vrh hranidbenog lanca 

Potvrdile se moje glasine i ocekivanja Intel Coffee Lake S 6 Core Desktop Processor Leaked znaci spominje se da je proc testiran na Kaby Lake z270 ploci (6 jezgri ali bez hyperthreadinga), sta znaci da ce otvara odlican upgrade path, na jesen vec mogu staviti ultra brzih 6 jezgri na sadasnju platformu i jos dodatno ostavit Ryzene u prasini sta se tice gejminga.

Intel Core i7-7740K Kaby Lake X Processor Spotted With Gigabyte X299 Gaming 3 Motherboard cak ce i i5 biti na toj HEDT platformi

Intel X299 HEDT Platform For Skylake X and Kaby Lake X Processors Announcement on 30th May, Launch on 26th June – Reviews Go Live on 16th June 

Bez nervoze 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nije ni bitno, ovdje su sve cooleri, gospoda koja nigdje ne zuri, mlate lovu, imaju vremena zaostajati i sve stignu, sto mozes danas ostavi za sljedeci mjesec..😂😂lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lucidius kaže...

Bez nervoze  

Samo polako, budemo vidjeli što bude bilo na kraju jer ipak je ovo samo test, jako rani test.

ps. cijenu nisam vidio da spominju, sigurno bude bio jako jeftin.

ps. 2 vratio si se vidim, duuugo te nije bilo ovaj put.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 19:19 (Valentin17).
17 godina
odjavljen
Intel i7 Club

Bitno je samo ulozeno-dobiveno, fuckaj ga...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel i7 Club

Zanimljivo koliko ljudi troši veliki dio svog života na to da postigne da mu procesor ima 00.25% veći FPS od nekog drugog...

I’m an alien clone from Hyperion origin..
Moj PC  
7 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
Zaboravio si i da ima ljudi koji imaju vjerojatno x puta vise prihoda od tebe pa opet ne kupuju intela jer se vode zdravim razumom, ali naravno za to treba malo zrelije razmisljati a to je tebi neshvatljivo, za fhd i 144hz je intel ok, za sve ostalo nema ama bas nikakvog smisla

Luci je u pravu, za oči su prioritet 144 herca a ne lakirani i izbrušeni parket (kad se već ponavljamo ko papagaji )

My pleasure darlin

3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Intel i7 Club

Taj graf sto se potura zadnjih dana je malo zesca debilana. Koji qurac uopce misle pod enkripcijom?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Intel i7 Club

Da se nadovezem na jedan post sto je ansha govorio posebno ono i5 vs i7 po tome da je i7 superiorniji prema i5 evo uradio sam jedan test jer me zivo zanima zasto je ovo sad ovako ispalo prikazano na slikama.Znaci testirao sam sa klokanom gtx 1070 2101/2352MHz svoj i7 6700k stock sa i bez HT. 

i7 6700K i7 6700K
i7 6700K HT off i7 6700K HT off
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
Intel i7 Club

Kakav je i7 3612QM? Trazim poslovni laptop i nasao sam odlican Dell sa tim procesorom. 

Doma koristim Envy 15 sa i7 4700HQ

Ovaj Dell je 14 incha i cini mi se super za nositi okolo. Pretezno bih koristio AutoCAD (prikazivanje i pokoja modifikacija), Office i surfanje. Upario bih ga sa 8GB RAMa i SSDom 850 Pro 256GB.

Trenutno imam Samsung seriju 5 sa jadnim A6 4455M proc i osim boota, sve ostalo je daleko od neke brzine, pogotovo kad ga koristim uz Envy koji također ima isti SSD...

0 0 hvala 0
15 godina
Intel i7 Club

Intel tells Core i7-7700K owners to stop overclocking to avoid high temps.

Ljuft, nije izdržao. :D Ljuft, nije izdržao. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2017 21:54 (Valentin17).

8 0 hvala 1
18 godina
odjavljen
Intel i7 Club

Katastrofa ...možda izdaju službeni alat za delidanje po cijeni od 2000 kn koja ne uključuje jamstvo 

Moj PC  
8 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

http://www.guru3d.com/news-story/gamers-report-core-i7-7700-temperature-spikes.html

Realno previse su mrcvarili tu arhitekturu, al jbg dok se prodajr stancaj brale idemo 

rip luci never4get

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan

Debilizam na razini indexa,24sata i ostalih slicnih portala

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr
15 godina
kurt kaže...

Debilizam na razini indexa,24sata i ostalih slicnih portala

Moguće, ali vidiš da postoje tu neki problemi, kolega stavio vijest drugu.

Kaj je ostalo tom procesoru ako ga se ne smije OCati??? Ja ću ti reći, ništa mu nije ostalo.

16 godina
Intel i7 Club

Uradio update na ploci asus z170-a zadnja verzija i iznenadjujuce napon za stock klok drasticno pao stabilan na 1.136v a prije nisam ga mogao stabilnog imati 1spod 1.168v

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreadmoore kaže...

Uradio update na ploci asus z170-a zadnja verzija i iznenadjujuce napon za stock klok drasticno pao stabilan na 1.136v a prije nisam ga mogao stabilnog imati 1spod 1.168v

pitanje je koliko tebi ploca zaista daje napona procu.

sw je onako moze biti tocan ali...

kak ti stoji u biosu?

16 godina
toxic kaže...
dreadmoore kaže...

pitanje je koliko tebi ploca zaista daje napona procu.

sw je onako moze biti tocan ali...

kak ti stoji u biosu?

Evo slika biosa

17 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...

E jebem ti, isao i ja svoj update-ati pa dok sam se sjetio koje su mi postavke napona bile usro sam se od muke. Na kraju kopao po messengeru da nadjem screenshot sto sam slao frendu. Jebo me update da me jebo...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice